99

Анонимен

преди 4 години

Президента да нареди на армията да завземе властта, та да се отървем най-накрая от тия кръвопийци!

98

Висшист

преди 4 години

А за Гешев и Борисов няма ли следсъдебни производства ? Нали в академията на МВР-то в Симеоново не са им издавали дипломи за висше образование, а само за доносници. С тези си дипломи са станали политици и прокурори. Между другото, моята не е от там.

97

мак

преди 4 години

Когато искаш да удариш някой, винаги ще намериш повод и начин. И гешев така действа.

96

реалист

преди 4 години

Гешев не се притеснявай за имунитета на президента, а за своя.

95

Do80

преди 4 години

Да не си си пил брудершафта с Радев или с Гешев та даваш такава ,,точна преценка".Я си сядай на д...ка и си учи уроците,длмато си във ваканция.Кое му е грешно на кода?Ум царува,ум робува,ум патки пасе.

94

ЦРУ

преди 4 години

До ЗаГРОБване.....Зделката за Ф-16 е с американското правителство.....гласувано от Конгреса....и разрешено на Фирмата да си каже цената и да продаде Ф-16. Правит. на САЩ не дава КОМИСИОННИ .....ама ти откъде да знаеш...като още ти ехти в празната кратуна " ЗАЛПЪТ на АВРОРА "

93

лицемерие

преди 4 години

пропуснах думата имунитет

92

ЗаГРОБване

преди 4 години

До ЦРУА комисионните за Ф-16? Да обвинят ли Тиквеника?

91

лицемерие

преди 4 години

Гешев по-добре на тези, които продават националните ни интереси, както в момента прави Теменужка П*ткова!

90

КЕШев

преди 4 години

КЕШев, ти ли точно престъпнико ще обвиняваш Президента?

89

ЦРУ

преди 4 години

Със сигурност досъд. п-во с-у Президента е свързано с ГРИПЕН ...за взети или пойскани КОМИСИОННИ за ЛОБИРАНЕ !!!!!!! А Деса е похарчила ДОЛАРИТЕ за рокли....УЖАС !

88

Анонимен

преди 4 години

Президентът Радев ще прочете новините в 20:00. Ама с генералската униформа...

87

Анонимен

преди 4 години

Търсите му цаката с Цацата и Биби. Заповед отвъд голямата вода! Радев не трябваше да подписва указа. Сто човека го предупредиха, че това е огромна грешка, която ще отвори кутията на Пандоря.

86

Анонимен

преди 4 години

До 86Е Радев парашутист ли е по-юрист от Гешев, та тръгнал да манипулира Конституцията ?Това да не му е Устава на БНА !?

85

Риторичен ?

преди 4 години

Добре де, Радев не може ли сега са бъде съден за шпионаж в полза на руския Гулаг, като се знае, че той беше спуснат с парашут от Кремъл ?

84

Victimized

преди 4 години

Явно Лойко и Черепа са се разбрали, и понеже нещата трябва да се замажат и да се забравят, ХОП ново 20. И не е проблем да разследват президента при евентуално престъпление, но начина по който се правят. Първо Гешев се свързва с КС, те светкавично му отговарят, докато всичкото това се описва обилно по медиите, но за какво става на въпрос не се знае и няма и да се разбере.С този лай.няр започна медийната прокуратура, вече имат и канал в Youtube. Хляб и зрелища да не се усеща глада и мизерията.

83

Анонимен

преди 4 години

тролчетата на дпс ..опс на герп са подхванали пак с русия да се занимават, да отвличат вниманието от золумите на сайбиите си

82

Анонимен

преди 4 години

Когато на поста гл.прокурор се избира такъв ж.алкар и посредствен юрист резултатите са видими.Този ще е по поръчков от предния.На висши съдебни постове се избират само компрометирани лица.

81

Анонимен

преди 4 години

Абе, що никой не пита плешивия *** ***, на каква база е образувано досъдебно производство на лице с имунитет. Тоя герберски фефоросоправяч, не само конституцията не знае, *** някой го тури момче за пица наречено главен прокурор,но явно трябва сам да стане обект на разследване, за незачитане на основния закон на страната, което само по себе си според наказателния кодек се определя като измяна, но и за злоупотреба с власт

80

Нонсенс

преди 4 години

До СократисКак ще искаш от един "милиционер", самият той син на бивш старшина от НМ, завършил Милиционерската школа- Симеоново, да има обща култура, да се държи като светски човек и като главен прокурор, а не като маша на тези на власт и на "Козяк"16? Нонсенс! От него можеше да стане много добър гл.секретар или зам.министър на МВР. Но Цацаров и Б.Борисов го направиха гл.обвинител.. Хак да ни е... И на тези двамата!