83

Анонимен

преди 4 години

връщат се в БГ заради управлението на Лойко, Дебелян и Доган. Щото не се трае вече в чужбина на тия политици... Нашите са най-добрите измежду най-добрите и хората стягат багажа за родината. Точно така е, вервайте ми!

82

Shark

преди 4 години

До 83. Ясно!......????.....!!!!!

81

Анонимен

преди 4 години

До до 60Ти като си толкова преуспял, защо висиш по цял ден в форума с нас простосмъртните.

80

Анонимен

преди 4 години

След толкова много години навън установих, че по-проклети и завистливи хора от нас българите няма!

79

Гретхен

преди 4 години

Обединеното Кралство обаче забрави, че то целият Брекзит почна зарад Бай ви ***, ама добре, че не се сещат, щото още по-бързо щяха да го погнат, барабар с дисагите, с миризливите му чорапи , потник и т.н.

78

До Shark

преди 4 години

Един приятел се завърна от Лондон след 15 години там.С британски паспорт е,ама му е писнало от живота в Лондон.Друг пък си дойде след 20 години в Лондон.Кеширал е активите си и сега е милионер.Имал е строителна фирма.

77

до 74

преди 4 години

За всеки кариерист парите са основна мярка. Имам оферти и за много повече пари, но смятам, че ще си загубя спокойствието, то е по-ценно от парите. Ще ти кажа, че децата на богатите и образованите не са това, което си мислиш. Имам съседи с топ модели немски нови автомобили. Зъболекари, програмисти, собственици на компании. Имат страхотни деца- възпитани, образовани, печелещи награди от олимпиади. Едното лятото имаше бал- красавица голяма. Влезе в СУ, Информатика с 5.95 и диплома от 91 НЕГ 6.00.

76

Shark

преди 4 години

Тръгват си мързеливите, простите, които искаха да лежат на социалната система, да ги хрантутят и да не работят и да не плащат нищо. Няма такъв Челъм вече. Тези, които са там легално, работят и си плащат осигуровки и данъци няма от какво да се притесняват. САЩ, Австралия и др също не са в ЕС, но и там има българи, и то много, които нямат проблеми.

75

Иванова

преди 4 години

Светът е разделен на касти . Богати и бедни. И още няколко робски касти. Всеки се спасява поединично. BTW - собствениците навсякъде са си добре. Кой разбрал-разбрал.

74

ПроСоТо

преди 4 години

микроумниците от Харема ,поради вродената си некадърност и поради ГРУБАТА им ЗАВИСИМОСТ от различните "олигарси",така и не се решават да вдигнат минималната заплата.защото ЛЕГАЛИЗИРАНИ ли са тия "3-4 хилки",които според колегата долу били получавани на много места,то и ДАНЪКА в/у тия пари ще е много по-голям!..Но не го правят!..Защо?..-Отговора е много ***:-Защото "даваните под масата" пари са много малко! А харемаджиите не смеят да пипнат съвременния бг "работодател"..

73

Иван

преди 4 години

В Карнобат бутилирах гроздова за 700лв на месец,жена ми беше шивачка на минимална заплата и двата края понякога не се свързваха.В UK бутилирам уиски за 560п на седмица,жената пак е шивачка за 400п на седмица/чисто/ ,наемът е 650п с кенсъл таксата,дъщерята учи в университет без такса,лекарствата са без пари,ако имаш рецепта,храната е като в България.Тука остават пари и за пътувания и развлечения.Ами не ми е стигнал акълът да съм програмист и ще си стоя тука.

72

Анонимен

преди 4 години

Ей нашите не намериха социализъма и на острова. Сега ко прайм?

71

Щерю

преди 4 години

Българи опаткаха чипираните лебеди в Лондон...

70

ПроСоТо

преди 4 години

До до 68и още нещо:-Ако това,което си написал е вярно,то излиза,че НЕКАДЪРНИЦИТЕ от боко Харем УМИШЛЕНО поддържат това статукво и така ощетяват бюджета с милиони,невзети поради недеклариране на подлежащи на данъчно облагане приходи!..Та:-Къде е заровено кучето?

69

Чоко

преди 4 години

Забележете как гордо звучи "българите, заети в почистващия бранш". Култово.Сега сигурно ще им вземат парцалите и метлите и с тях бой по кратуните, докато не напуснат Албиона.

68

Анонимен

преди 4 години

За българина всичко се измерва в пари... Вземал 122 к и вече е хванал Господ за шлифера. Пък дето дъщеря му на 15 години ще иска да си надуе устните и гърдите и ще се увива под ориенталските ритми, това не го мисли...Богат сред бедни и oпростачeни е кофти избор. Не шивееш на изолиран остров, жиееш сред тези хора и манталитета им.

67

ПроСоТо

преди 4 години

До до 68добре,СЕЗИРАЙ прокуратурата за УКРИВАНЕ на данъци!Дай конкретни примери!..С теб,или с твои хора,примерно!..Айде ,покажи,че си "железен"!

66

до 69

преди 4 години

Ами всеки чете новините. Видях тази и реших да видя какви са настроенията и какво пишат хората и да кажа своя опит с Великобритания. А нали знаеш защо човек се издига кариерно? За да взима много пари и да разполага със свободно време, когато пожелае (не винаг е възможно). Поне в IT сектора е така. Към днешен момент половината хора под мен не правят нищо, поради изчакване на отговори от редица клиенти по showstopper теми. Това не ни бърка- консултанти сме, клиентите ни плащат idle времето.

65

Анонимен

преди 4 години

В Англия в момента има около 7 социални класи и хората там обичат да се определят към коя принадлежат. Българин в общия случай може да стигне най-много до "техническа средна класа" ако е добре образован и работи нещо квалифицирано. За "горна средна класа" нямаш почти никакъв шанс. Там вече не е само до окупация и финансови възможности, а до културни интереси, свързаност с други хора от такава прослойка и т.н. Имат други маниери, пазаруват от други магазини, децата им учат в други училища.

64

Анонимен

преди 4 години

до 56: Странно е, че толкова успял човек си губи времето в този форум.