27

Анонимен

преди 4 години

Ф.С.В. и ХА-ХА-ХА !!! е едно и също стотинкарче

26

До ТемеНужка

преди 4 години

Ако знаеше какво я чака в ХамЕрика щеше да се скрие в дън гори Тилилейски... А сега,д**** да и е яко...

25

Анонимен

преди 4 години

Леле, колко много екскурзианти! Интересно торби на какви магазини ще носят! Дано да носят на връщане, а не и на отиване като Шкемби!Неми били екскурзианти, най ми били експерти! WOW, колко иксперти сме имали! Даизнисим от тях!В преговорите ще участва и заместник генерален директор на Търговска служба на САЩ Дейл Ташарски! Отлично, наш човек в тяхната делегация!

24

некой

преди 4 години

Абе защо никой политик не се похвали за цената на Американската газ която се оказа че все пак сме внесли вече? Аз не вярвам да е от 'скромност'...

23

Анка

преди 4 години

Ами хайде да видим...Командирът така каза - ще заложим всичко на руската газ! Ще я купуваме по пет лева, ще я продаваме по три лева и за да правим това, руснаците ще ни плащат по три лева, но само ако спечелим изборите!До тук всичко е по плана, освен че не печелим избори... Но ще видим! Аз съм благодарна, че е нека зимата, та в землянката се трае! Пък другото - ще видим...

22

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Вместо да си имаме наш "Южен поток", в който първия кран в Европа да е в наши ръце ... Ние ще внасяме отново руски газ, но през Турция чрез "Турски поток".Браво, Бойко ! Браво, Тикво !Евала, продажници !То е като аналното проникване ...Болката е малка, срамът е голям.

21

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 13Това е ясно, България винаги ще бъде подчинена на някоя велика сила. Въпросът е, тесни съюзнически отношения с коя държава носят по-големи облаги на България - тези със САЩ или тези с Русия ? При историческо и статистическо изследване - безспортно тези с Русия....

20

бочко

преди 4 години

До Поздрав 18 И ти се пази от грипа то няма кой знае , какво за коментиране. Като се върне Теменужка и каже какво е надробила , ще видим иначе лошо няма - САЩ да ни продава евтин газ под цената на руския , така руснаците ще свалят цената/ предполагам/ . Ама не ми се вярва . Те са по изнудването -САЩ. Кой знае , ще ни карат да купуваме на двойни цени спрямо руския . видяхме какво стана със самолетите - парите накуп само за чертежи .

19

джо

преди 4 години

Това е то , конектора с Гърция е с много малка тръба, от там може да идват малки количества, но има ефект само когато доставения газ е на по ниска цена. Пред вид цената на тока ,която плащаме от Американските тецове не ми се мисли какво да очакваме от доставките на втечнен газ.

18

Ф.С.В.

преди 4 години

Разговорът ще е --Спирате сухопътната част на Турски Поток (Балкански Поток) и ще получите американски статут- къщи няколко милиона в америкаснки банки -децата ви ще завършат американските университети -въпреки че са пълна нула -ще ви подкрепим за нови Избори и няма да вадим компромати за вас по чужди медии-Имате нашата пълна подкрепа Вие и вашите деца да живеят спокоен и охолен живот -БГ е наша, затова връщаме проекта на Шеврон-Набуко с 100% еврейско участие-газ която ще бъде в пъти по скъпа !

17

чичо Пей

преди 4 години

До Анонимен 12 А решиш да изнасяш русофили най много да останеш без майка и баща.

16

Поздрав

преди 4 години

Здравейте, русофили!Статия за газ. Значи, вие сте!Между другото, как я карате? Да се пазите от грипа, ей! Да де, знам, нямате пари за отопление, но поне жулете повече самогон. И той пази от грипа!Хайде, наздраве от мене и сядайте да коментирате!

15

Анонимен

преди 4 години

Започна обгазяването на русофилите...пак ще връщат под балкона на Бойко, че не могат да го плащат !

14

чичо Пей

преди 4 години

До Анонимен Защо ще ти трябва като я караш още на *** и гуми.

13

Анонимен

преди 4 години

Ми да прекарат тръба от Хюстън до Бургас тогава САЩ.

12

Обективно

преди 4 години

Ами какво? По принцип, лошо няма. Лошо е само, ако сме зависими изцяло и само от руска газ.Но ако идва газ от много места - от Азербейджан; втечнен през гръцкия терминал, в който и ние имаме участие; втечнен по Дунав, от интерконектора с Гърция и т.н., то тогава руският вече е само предимство. Не е заплаха.Така че, мисля, може да приветстваме тази новина!

11

Анонимен

преди 4 години

А да си дойдем на думата Херо Мустафа -САЩ -ако не на РУсия служим на САЩ важното е да влизат в джоба

10

Анонимен

преди 4 години

Можеме да изнасяме русофили срещу руски газ.

9

чичо Пей

преди 4 години

Америка може да бъде призната за най-големият приятел на България,само ако успее да прекара газопровод за втечнен газ от нейните брегове до нашите земи.

8

Анонимен

преди 4 години

Браво а знаете ли колко стари селища и исторически обекти бяха затрити по трасето -никой не знае -защото не се казва -аз знам за моето село откъдето минава тръбата -от там са извадени реликви на 2000г пр.н.е -обаче някой знае ли не -както и от трасето дето се отдръпнаха от него -защото е трудно и явно има история -Креснеското дефиле