54

Анонимен

преди 4 години

Тази снимка е от преди поне 10 години! Не ставайте смешни, как не ви е срам да пишете , че това е в Перник !!!!!!

53

Анонимен

преди 4 години

Хвърлете портрета на Левски в язовира Студена като заклинание да се напълни.

52

ПЕРНИЧАНКА

преди 4 години

тази снимка с този портрет се върти в социалната мрежа от години. Само забележете, че е правена през лятото, но не се знае кое. И второ, кой твръди, че е от Перник да дойде до Перник и да ми покаже къде точно се намират тия бетонни колчета....защото 40 години живея в този град и не знам да има такива.

51

СССР2

преди 4 години

Предполагам уважаемите граждани, които така убедено порицават извършителя на тази дръзка според тях демонстрация на липса на българщина, морал и ценности, чийто деец заслужава най-строгото наказание предвидено по закон за поругаване на национални символи, не биха имали нищо против да съберат тези вещи и да ги приберат в своите домове? Или будното им и патриотично поведение се изчерпва с "Ами аз вече снимка направих, в социалните мрежи я закачих, коментар оставих, че и с език поцъках!"...

50

Анонимен

преди 4 години

Ха ха !Тази снимка се върти периодично от поне 12 години по разни сайтове за червена пропаганда

49

сиайна

преди 4 години

Това не е от Перник!Такива плочки там нама и това е снимано някъде дето в момента е пролет-лято, че са със сандали!Не провокирайте Перничани на основа на РОДОЛЮБИЕ ЧЕ ИСТОРИЯТА БЪЛГАРСКА ГОВОРИ ЗА ПРИНОСА НА ПРЕДЦИТЕ НА ПЕРНИЧАНИ! АМАН ОТ ***!

48

Националист

преди 4 години

Всички перничани са сменили портерта на Левски с портрет на Корнелия Нинова. Е, така е , комунисти живеят там ! Дори природата се е възмутила и ги остави без вода , защото низшите същества живеят елементарно - повечето вегетират от отпадъците на висшите същества. То, не е ясно дали комунистите са същества, но ние сме благородни и ги търпим.

47

????

преди 4 години

Това е псевдопатриотизъм. Какво да правиш със стари и скъсани портрети от частен дом или някое училище ,учреждение- нормално е да са на ***.Важното е после да се заменят с нови, децата да се учат и възпитават на родолюбие и морални ценности.Колко от тези "патриоти" на 3март се качват на Шипка , колко активно стачкуват срещу националното предателство срещу управниците.

46

Опс

преди 4 години

Като погледнеш по-внимателно и - жените на заден план със сандали. Те "моржове" ли са или снимката е менте и не е от тези дни?

45

....

преди 4 години

Сега е на мода Бойко да виси на стените.....

44

AAA

преди 4 години

По-вероятно чистачите да не са чували за Левски и са го изхвърлили като стара непотребна вещ.

43

Левски

преди 4 години

Ако бях жив,щях да се обеся!

42

Анонимен

преди 4 години

А да виси в кабинета на политик е още по-лошо, тогава е като пленено от враговете знаме.

41

Анонимен

преди 4 години

Това идоализиране ми е толкова противно ... какво да го правя стар скъсан портрет НА КОЙТО И ДА Е? Да му се кланям до живот ли? Я стига глупости.

40

Анонимен 3456677

преди 4 години

Ама какво толкова станало, в музея ли да го занесат това нещо.

39

Анонимен

преди 4 години

До ПерничанинПерник е "трендинг" сега :))

38

Анонимен

преди 4 години

Tazi snimka e ot predi nqkolko godini ,stiga ste davcheli edni i sashti falshivi *** draskachi

37

Анонимен

преди 4 години

Това ще е работа на някой комунист безродникСъщите редяха портретите на своите партийни вождове и у дома си.Когато фалира соца,същите обърнаха палачинката,станаха върли "демократи" и милионери с мафиотски средства.

36

Перничанин

преди 4 години

Хахаха днес бг :))) тази снимка е от 2013-а и е от Велико Търново :))) И как го реши, че е точно от Перник ми е най-интересно ? Защото е модерно ?

35

Анонимен

преди 4 години

Така да ми е писнало с тоз Левски и Ботев... само ги дъвчите и се мислите за патриоти