376

sudo

преди 4 години

До ТОЛЕРАНТ не ТОЛЕРАСТОтговора на въпроса ти се нарича хормон.

375

Гого

преди 4 години

Под тая статия си личи колко сме толерантни, кой каквато религия иска да си изповядва , важното е да си човек , но за Бай *** това не важи.

374

Мислещ

преди 4 години

Мир вам, интересна статия може би за някой неприятнаИсус е проповядвал ЛЮБОВ но като гледам от коментарите само омраза и гнявлъха.Нека не забравяме че всички хора сме братя и вярващите са братя и всеки има право да вярва в каквото си поиска. А за забрадката погледнете старите жени как са влизали в църквата ,в библията също е казано да се носи забрадка но няма кой да го спазва https://youtube/watch?v=sXmax_O6cVM

373

2х2=3,14

преди 4 години

Когато на някой му се повреди главата,той е последния дето го разбира!Ако изобщо го разбере!

372

Анонимен

преди 4 години

Акълът не ми го побира - сам да се заробиш ????? Трябва или да си много неграмотен или адски *** ! Щеси бие главата после ама ще е късно! Има толкова клниги и филми направени по тази тема и не безисветната книга НЕ БЕ З ДЪЩЕРЯ МИ по която има и филм!

371

Анонимен

преди 4 години

POREDNATA S PROMIT MOZAK , TAKA E KATO NE SE OBRASTA WNIMANIE NA DECATA OT RANO !

370

Мен

преди 4 години

Попитаи някои които се определя както християнин въскръснал ли е Христос и ще се учудите колко,"християни" не вярват че Христос е възкръснал.най вероятно и това момиче е мислило така но затова има вина църквата и аз като част от църквата , защото се е превърнала в една религиозна институция отдалечена от Христос потънала в ритуали но носеща името му

369

баба мара

преди 4 години

вместо да заляга над книгите и да влезне в университета тръгнала със забрадкататакива глупави деца и то 21 век да върви в Пакистан да разбере от къде изгряваслънцето

368

Картофчо

преди 4 години

"Приятелят й бил против тя да носи забрадка на главата си, защото се страхувал, че нещо лошо може да й се случи."Той е искал да си хване някоя европейка, да и обясни че не е страшен исляма и да дойде да си живее в Европа, ама нашта *** кратуна е решила тя да ходи там и човека се е видял в чудо. Сега ще трябва да я разубеждава, защото е прекалил с навиването и гайката се е пренавила.Между другото като гледам западна европа - терористите са все новоприели исляма вярващи. Да внимават с нея!

367

Зозо

преди 4 години

Поредното ЕМО :))))))))))))))))))))) Защо ни занимавате с объркани личности с психопроблеми. Да не кажа, че някои вместо забрадка, носят тениска със сърп и чук.

366

Мен

преди 4 години

Не мисля че християнството се провалило просто се отдалечи от Христос и това че слагаш етикет християнин не те прави християнин

365

Българин

преди 4 години

До ТОЛЕРАНТ не ТОЛЕРАСТРАЗБИРАНЕ, ПОДКРЕПА, ОТНОШЕНИЕ, ВЯРА, ЛЮБОВ? В исляма? Ай стига уе! *** в Кабул и ще заобичаш и Левски Г!

364

ДА

преди 4 години

Когато българската църква спи,държава няма и няма в семейството няма ценности е така!Затова на църква в България се ходи по Великден и по Коледа-като мода е!Чалга-културата води до това!Държавата на безнаказаното безхаберие,където на всеки всичко е позволено и няма наказани!Евангелистки църкви,протестантски и др.-каквито си поискаш-само българската мълчи!Вижте гърци,сърби,руснаци-как си почитат вярата!Срам!

363

Анонимен

преди 4 години

Роди ме мамо просста аз сама ще се забрадя.

362

Анонимен

преди 4 години

По- добре джендер да беше станала. С по- малко интелектуални усилия се постига. Много лош избор да се направи на интересна. И веднага се хващат за външните признаци, шалове, шапки, ***, брой молитви и прочие циркаджилъци...

361

Туй е то

преди 4 години

Кухи ***, чалгадийки, плеймеитки-колкото искаш! Всъщност-това е държавната ни политика-народа да затъпява чрез музика, реалити шоута,простотии, да се разбие/вече е разбито/ образованието..И ефекта е това- прости кухи сливи...И чакай после от тия да възпитават деца-и после се чудим що са такива темерути децата..Ми виж им майките-на каков приличат! Е,има и все още нормални,но те са подложени на огромен натиск от извратените! Но-това е държавната политика- тоталене регрес!

360

Анонимен

преди 4 години

Като цяло ислямистите ни превземат, ден след ден, а ние дремаме и кимаме в одобрение, обречени на неизбежна гибел.

359

Нищо ново

преди 4 години

Г'лупава п'атка отвсякъде. Добре е, да си носи забрадката за да знаят всички колко и е акъла.

358

Анонимен

преди 4 години

Ясно ми беше, че е станало заради мъж. Интересно е дали тази девойка знае как ще бъде наказана от фейсбук мъжо си, ако един ден в рамките на нова младежка прищявка реши да се откаже от исляма?

357

ТОЛЕРАНТ не ТОЛЕРАСТ

преди 4 години

Погледнах вчера коменрарите и си мисля ЩО ЗА НАРОД СМЕ? Пишат хората, че на моничето му били промили мозъка. Може и така да е, ама като гледам то Българският мозък е не по-малко (само)промит. А постъпката на брат й - без коментар.В крайна сметка има един основен въпрос - КАКВО Е НАМЕРИЛО момието при тези хора и в Исляма, което не го е намерила у дома? РАЗБИРАНЕ, ПОДКРЕПА, ОТНОШЕНИЕ, ВЯРА, ЛЮБОВ? Нещо е ЛИПСВАЛО у дома!Колко нетолерантни сме към тази постъпка, а си търпим УПРАВНИЦИ ИЗЕДНИЦИ!