25

mn

преди 4 години

Браво, ***. Приберете си ги. Докарайте вируса и в САЩ.

24

Анонимен

преди 4 години

Истинският хамериканец и в тоалетна да го затворят, лафка ще отвори.

23

Анонимен

преди 4 години

Първо им правят страх, после ги спасяват за собствена сметка със завишени цени. От някъде ми е познато.

22

Иван

преди 4 години

"Пътниците ще бъдат помолени да подпишат запис на заповед за цената на полета,...."Мисля, че Борянчето обича автоматичния превод...

21

Вуте

преди 4 години

При краварите всичко е бизнес и евтино нема.

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 20Запис на заповед е документ с който се задължаваш с подписа си да платиш определена сума срещу представянето на документа. Така могат да летят и хората които нямат в момента тези пари налични. Те ще ги платят в бъдеще срещу унищожаване на документа. Ако не ги платят съдия изпълнител директно ще ги изиска без това да минава през съд.

19

Анонимен

преди 4 години

Само китайци на снимката, един американец не видях, ама то за тях вирусът не е опасен, не ходи по говедата.

18

Анонимен

преди 4 години

"Пътниците ще бъдат помолени да подпишат запис на заповед за цената на полета,...."- някой разбра ли какво означава това? Ще плащат или не?

17

ined

преди 4 години

Дори в Ухан риска да умреш от коронавирус е много по-малък от този да се качиш на Боинг 767 и да не оцелееш

16

Анонимен

преди 4 години

Прилича ми на белодробна чума силно заразна, причинява смърт за 5-6 часа от момента на заразяването.Какъв е този мистериозен коронавирус ?! Снимки на вируса нещо така, има ли ? Да го видим !

15

Анонимен

преди 4 години

На света има 200 държави, защо ни занимават само с израелците и сащ....с какво са те по-специални от другите. Сащ това сащ онова навсякъде. Малко на фашизъм ми бие цялата работа, щото фашизмът е именно това, опити за световно господство, незачитане правата на останалите нации

14

yme

преди 4 години

Проваксърските лунатици не знаят на кой свят се намират от страх. Цял живот се бухат с инжекции против знайни и незнайни заплахи и накрая да пукнат от рибен грип, защото любимата им "наука" явно ги е забравила този път.

13

АнонимеН

преди 4 години

НАСЕЛЕНИЕТО НА ИРАН СЕ Е УДВОИЛО ЗА 40 ГОДИНИ!!А ТОВА НА КИТАЙ! А ТОВА НА ИНДИЯ ,А ТОВА НА АФРИКА!10 МИЛИАРДА НАСЕЛЕНИЕ!! ЗА 200 ГОДИНИ ОТ 1 МИЛИАРД СМЕ ВЕЧЕ 10КОРОНА ВИРУСА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НАЛОЖИТЕЛЕН И УВИ НЯМА ДА УБИЕ И ЕДНА ДЕСЕТА ОТ ПРЕНАСЕЛЕНАТА НИ ПЛАНЕТА!

12

НОСТРАДАМУС

преди 4 години

Ще повярвате накрая.

11

Анонимен

преди 4 години

Антиваксърите трябва да са доволни сега. Ваксина няма.

10

Shark

преди 4 години

До до 1. Кои фанфари, къде има фанфари, парти ли ще има. КЪДЕ!

9

Анонимен

преди 4 години

Освен американските дипломатически служители със седалище в Ухан, всички свободни места могат да бъдат предлагани на граждани от други страни, включително дипломати от други държави, които могат да заплатят разходите.

8

АнонимеН

преди 4 години

МНОГО ШУМ ЗА НИЩО!!!ПОВЕЧЕТО ЗАРАЗЕНИ ОТ КОРОНА ВИРУСА ГО ПРЕКАРВАТ КАТО ОБИКНОВЕНА НАСТИНКА!!ЦЕЛИЯ СВЯТ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАРАЗИ С КОРОНА ВИРУСА ЩОТО ТОЙ АТАКУВА ТЕЗИ СЪС СЛАБА ИМУННА СИСТЕМА !! ТАМАН ЩЕ НИ ПРОЧИСТИ ОТ СПИН И КАКВИ ЛИ НЕ ВЕНЕРИЧЕСКИ БОЛЕСТИ И ТЕХНИТЕ ПРЕНОСИТЕЛИ !!ЧОВЕЧЕСТВОТО НЯМА НУЖДА ОТ ХОРАТА БОЛНИ ОТ ЗАХАРНА БОЛЕСТ ТАКИВА СА ОСНОВНО УМРЕЛИТЕ ВЪВ КИТАЙ!! ЗАХАРНАТА БОЛЕСТ ИМ ПРАВЕЛА ИМУННАТА СИСТЕМА СЛАБА АМИ КАТО ИМ Е СЛАБА ИМУННАТА СИСТЕМА ДА СИ ХОДЯТ!

7

Споко

преди 4 години

Вируса треска само азиАтци,над 60 години са всички починали,затова и извън Китай не са се много притеснили

6

до 1

преди 4 години

Много не се радвай да пламне и САЩ, защото "радостта" може да литне и в други посоки. А без тия фанфари за САЩ.