20

Анонимен

преди 4 години

На обществени места с мъжки и жески тоалетни винаги има напикани жени.Пред женската тоалетна опашката е винаги три пъти по-дълга.Някой от вас замислял ли се е ,каква е тоалетната в собственият му дом? Да познахте,всяка една домашна тоалетна е ,,джендърска'',вашата също не прави изключение.Но обществените не може да са.Това се нарича ЛИЦЕМЕРИЕ.

19

Анонимен

преди 4 години

Тая работа, до никъде няма да доведе. Забелязал съм, че жените имъжете пръ$цкат в различна тоналност. Ще се наложи да си завират *** отзад за постигането на уни пръ$цк.

18

Анонимен

преди 4 години

Ми свършиха парите, които окрадоха от сърбите и хърватите по времето на югодележа и сега нямат за писуари. А пък вие, под вола - теле!

17

Анонимен

преди 4 години

Добре, че има защита НС личните данни, че като турнат и камерите за да защитят жените да сме спокойни.

16

Анонимен

преди 4 години

От тая малка държава, за тоалетната ли стигнахте. Създадена от тридесет години А тя е далеч по подредена от тук. От десетилетия в Запада има смесени къпални, и сауни

15

Анонимен

преди 4 години

Северните народи имат генетични увреждания. Не виждам какво друго мога да напиша. Дано поне ГОСПОД вземе мерки веднъж завинаги. АМИН.

14

Анонимен

преди 4 години

А колко по-лесно щеше да бъде, ако бяха сложили писуари и в дамската тоалетна.

13

Анонимен

преди 4 години

"шокиращо е колко много мозъци са недоразвити лесни за манипулиране и останали някъде назад във времето"Шокиращо е как целия свят /7,5 милиарда/ се присмива на англо-саксонската извратения /500 милиона, повечето от тях дори не са съгласни с идеологията/, а тука някакъв *** обяснява как НИЕ не сме разбирали.На мен ако 10 души ми кажат, че ми хлопа дъската, най-малкото ще се замисля.

12

Анонимен

преди 4 години

Да премахнат и тоалетните чинии. Една дупка на пода стига и ще сме равни! Възрастните мъже трудно уцелват дупката на чинията и е дискриминация това по възраст!

11

Анонимен

преди 4 години

"Не става дума за тоалетни, а за идеология, която все по-агресивно прониква в нашето общество, изнудвано от ЛГБТИ общността. Агресивно малцинство налага своите виждания и начин на живот на цялото общество"Амин!

10

Анонимен

преди 4 години

Мислят ли че Господ ще им търпи Умнотиите. Едва ли. Тия не виждат ли какво става със света. Не виждат ли че Бог им праща Предупреждения. Бог няма да търпи извращения. Той е създал Човека по негов Образ и Подобие. Някои замислят ли се и дават ли си сметка какво означава това. Бог нее триполов.

9

До бай ганьо

преди 4 години

Проблемът е, че себеподобните ти искат да превърнат болестите си в правна норма и дори да ги пропагандират в училищата и университетите.

8

бай ганю

преди 4 години

много паника за едно нищошокиращо е колко много мозъци са недоразвити лесни за манипулиране и останали някъде назад във времетотова което се набива в главите като идеология изобщо не е такованякои от нас не са имали късмета да се родят нормални и това не е по тяхна вина а ние останалите реагираме пресилено и ненужно агресивно към тях

7

До 5

преди 4 години

Не преиначавай нещата! В статията съвсем ясно е обяснено, че това се прави заради трансджендърите.

6

Митко Миташки

преди 4 години

А на гол мъж в женска баня, му предстои той да се разбяга, като види половината ,жени какви атрибути имат!

5

Dew

преди 4 години

Тези са удобни за семейства. Има ги на много летища. Например ако майка с 10 и повече годишен син не иска да го пусне в мъжката тоалетна, а също и да го вземе в женската.

4

Анонимен

преди 4 години

Само въпрос на време е, при поява на гола жена в мъжката баня, мъжете да се разбягват с писъци.

3

Ъ-ъ-ъ-ъ...

преди 4 години

Не отива на добре този свят...

2

Робокоп

преди 4 години

А тоалетни за роботи кога? Или да сменям маслото на улицата?

1

Анонимен

преди 4 години

Прекрасен начин педофилите да влизат където си поискат.. тоя свят трябва да спре да съществува..