23

Анонимен

преди 4 години

Принцеса Даяна защо умря.................една катастрофа, предизвикана от хората на дъртата вещица кралицата Елизабета Вторая ................няма как да си има мъж арабин и да срами короната Даяна..................знаем ги тия ингелизки номера!!!

22

Анонимен

преди 4 години

Това е работа на КГБ.Освен ЕС са решили да разбият и английския кралски двор!Пу-Тинчо не спи.

21

Анонимен

преди 4 години

Какво ме интересува това? Защо ме занимавате с глупости, клозетници?!

20

Анонимен

преди 4 години

До ГретаГрето, Грето научи се да се изразяваш и да мислиш.. Пък аз ще слагам до кралицата когото си искам.

19

Анонимен

преди 4 години

Не мога да разбера кой е този който може да хареса подобен коментар като този на господина нарекъл се, според него, с най - голямото си достойнство? наистина ли изпростяхме дотолкова, че една абсолютна безмислица осеяна с псувни може да ни впечатлява толкова? Ако е така, това е най - голямата трагедия, която ни е споходила. Другото е само следствие.

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 20Виж какво целта може би е точно тази - да ги оставят най - после на мира. Защото в тази така наречена благородна фамилия всичко се превърна в бутафория. Няма друга монархия която толкова гадно да се компрометира сама или от гадната английска таблоидна преса. А и самите така наречени поданици се гаврят с нея без да им мигне окото. Дори и ти който и да си не се въздържаш от обидни определения за жена с която нямаш нищо общо. Така че, какво повече трябва да говорим?

17

Анонимен

преди 4 години

Глупава комплексирана жена която реши да стъпи на врата на мъжа си като го изнудва с детето. А Хари е слабак позор за мъжете и Великобритания, има дълг пред държавата си а той предаде всичко за една фуста. Съвсем скоро и двамата ще изчезнат от новините

16

Анонимен

преди 4 години

Радвам се че тези двамата напускат тази менажерия. Дано направят от живота си нещо смислено. А монархията във ВБ е пълен ужас и наистина или трябва да се реформира или да изчезне. Надали има нещо по - смотано от нея А като се има предвид и кой се готви за бъдещ крал става направо смешно. Само като си представя Чарлз с корона на главата и ме напушва смях. Не знам ... тия англичани съвсем изпаднаха.

15

Анонимен

преди 4 години

До пепиСвещена простота!

14

От кралския двор

преди 4 години

Кралицата каза,че уважава решението на Хари и Меган,но това било само за пред медиите.Пред близки,роднини и познати сподели,че би изпила кръвчицата на Меган като змия-толкова я мразела!

13

пепи

преди 4 години

Тази кифла с леко тъмен цвят ми мяза на латинос.

12

Анонимен

преди 4 години

Меган е виновна. Тя иска да отдели Хари само за себе си. Тя не говори с баща си. Сега е наред да направи Хари да не говори с неговото семейство. За Меган това е втори брак. Много интересно защо се е провалил първият и брак...

11

Анонимен

преди 4 години

Има го у всеки човек. Да привлече внимание. Всеки от нас го е правил. Но не сме постигнали повече от шамари от родителите. Но Те, при тях е друго. Световна новина.

10

панчо

преди 4 години

хари никога няма да бъде престолонаследникпоследно време наистина им дотежа задушаващото присъствие на папарацитеи публикации относно техния личен живот следен из много късо и оповестяван ежедневнодвойката не намира смисъл да притежава кралски звания и да няма личен живот без обкръжението на обективе под носа им в канада този проблем автоматично се саморазрешава и ще си поемат въздуха и финансиите не ги безпокоят могат да искарват доста повече от сега полагащите им се от двореца пари

9

Cherchez la femme

преди 4 години

повече от ясно е

8

бай ганю

преди 4 години

изключително повърхностно и не точно обяснение от човек който явно не разбира тематанай точното обяснение може да го даде британски поданик или официално лице всичко друго е само провинционално гадаене

7

Обиграна?!

преди 4 години

Ама друг път..Старият рептил е изкукуригал и беше съвсем побеснял щом разбра,че хубавичката мулатка й се изплъзва и няма да може да я очистят като майката на Хари момчетата от МИ!Уви!

6

Анонимен

преди 4 години

Да коментираш причоина за постъпките на хора които не си виждал дори камо ли да се познавате е МНОГО ТЪПО!

5

Анонимен

преди 4 години

Едната в тунел.... другата ще се подхлъзне от ниагарския водопад

4

Анонимен

преди 4 години

Ей на това му се казва намерили, че премерили. Глезлювци, не са стояли гладни и жадни. Не искам в Англия, искам в Африка. Не искам в Африка, в Канада. Има забележителни места - Сталипиново, Сирия. Сега на мода е Китай, имат си и вирус. Имат възможност да позират пред журналисти как закачат маски на малки китайчета. Вълнуващо.