26

Нобел

преди 4 години

Германците не са се променили и грам.Гнусни нацистки прасенца.Трябва заличаване под корен.

25

Митко 19см

преди 4 години

От осита какво да очакваш? И те са взели дали кат наш ***. Тоталки в главите.

24

НСДАП

преди 4 години

До дъртDas Reich = Империя > Държава !

23

Анонимен

преди 4 години

Ако бирата е добра и добре изстудена какъв ви е проблема? А пък в статията за двама руски шпиони в България няма място за коментар.Такива ми ти работи.

22

Анонимен

преди 4 години

В Италия има бира с портретите на Хитлер и Мусолини. В Русия има лимонада - Ленинада. Такава безплатна реклама му направиха на хитреца, дето се е сетил да прави пикочч с атрактивно име. Иначе как ще правиш бира в Германия? То там всяко село си има местна бира. Даже в повечето стари кръчми си имат семейни рецепти от поколения и жива бира. Прясна, без консерванти. Дето става на парцали след 2 седмици ако не се изпие. Ако тръгна да правя бира "Бай Тошо" ще е същотото тука. Конкуренцията не спи.

21

Подозрителен

преди 4 години

Защо "изобличителя" е със толкова високо ниво на мелатонин в кожата, че вместо на германец, прилича по-скоро на крадец на велосипеди?

20

Анонимен

преди 4 години

Наздраве ;)

19

Кики

преди 4 години

И за мен една каса

18

Биролюб

преди 4 години

Цената е подходяща! Браво!

17

Анонимен

преди 4 години

Браво, искам да си купя, това ще е добра бира.

16

Безпартиен

преди 4 години

Единственото от което могат да се срамуват немците и да се самообвиняват е затова, че не спечелиха войната...нищо друго... Как са им промили мозъка само.....

15

Василев

преди 4 години

В България ако е имало и има поне 10 човека, които да знаят истинската история на света, а не официалната, и да кажем примерно от 300 години насам, кои сили нареждат и пренареждат пъзела на световната карта аз ще се прекръстя на Мехмед и ще приема исляма!!!За това има три национални катастрофи и много мъка по българската земя!!!Агент Ерик Брокър!ЦРУ!!!

14

Хан Крум

преди 4 години

А няма ли да се внася Райхсбирата и в България. Обичам немската бира.

13

Хан Крум

преди 4 години

До АнонименПич - любовта я измислиха комунистите за да не си плащат. секса също е стока - щом има търсене има и предлагане и колкото повече е търсенето толкова и цената е по висока. Такива са законите на икономиката и на живота. това за любовта го има само във марксистко ленинската философия - т.е. утопия.

12

Василев

преди 4 години

Най-големите касапи в човешката история ционистите се изкараха жертви, като създадоха Хитлер и Сталин, и направиха ВСВ!Това не са хора, има нещо мръсно и подло в ционистката душа!Не мразя обикновените евреи, защото и те са потърпевши!Всичко е извратено и изкривено, триста фамилии от свръх богати евреи са създали перфектана система за контрол и манипулация, чрез клиентелистки мрежи, тайни общества, платени васали ,диктатори и правителства!С компромати,оръжие и пари управляват света!Гасс!ЦРУ!

11

ууу

преди 4 години

До ЕдинА дали ще има следващи поколения германци, които да се срамуват от днешните?

10

Анонимен

преди 4 години

А по Бай Тошово време беше най-добре, защото жените раздаваха ей-така, от любов към любовта!А сега те гледат едно алчно, искат да им плащаш пари! Меркантилизира се светът, ей!

9

V

преди 4 години

По хитлерово време бирата е била половин литър а не 330 гр. По хитлерово време е имало и много хубави работи.

8

Анонимен

преди 4 години

Следващият неонацист ще обърне специално внимание на сирийските и турските доктори, учители и архитекти.

7

Един

преди 4 години

"Колелото на времето се върти и вековете идват и си отиват, оставяйки спомени, които се превръщат в легенди. Легендите се превръщат в мит и дори митът е отдавна забравен, когато породилият го век се върне отново." ;)