186

Така е ..

преди 4 години

До R 187 Твоя коментар е най верен приятелю. Поздравления! Ама , виж колко минуси веднага ти наслагаха пси.хари.те.Това обяснява защо сме на този хал.

185

Я па ти..

преди 4 години

До аС 182 Искаш да кажеш кошмар като в Русия.Ние не сме народ за президентска република. Ще се самоубием , ако сложим някой като Путин.

184

Анонимен

преди 4 години

Само Слави Трифонови неговата партия ще оправят нещата!

183

Анонимен

преди 4 години

Точно така е нито БСП нито ВМРО нито ДПС нито Воля са алтернатива на управлението -трябва метлата на народа да измете всички политици -иначе ще има само прехвърляне от едно управление на друго -ама спокойно господа управляващи и политици -още ще цоцате защото народ няма тук има само *** а мършата кондорите я ядат

182

Анонимен

преди 4 години

Експерти трябва да управляват държавата. ЕКСПЕРТИ! Квалифицирани, образовани, професионалисти. И изобщо не ме интересува от коя партия са. Защото последствията от всички грешни решения падат върху нас. Ние страдаме, ние плащаме.

181

nnn

преди 4 години

Какво още трябва да ви се случи ,за да разберете,че няма управление на държавата , пусната е на автопилот,а вие продължавайте да се радвате на ББ..

180

спор няма

преди 4 години

, че бсп не е алтернатива на герб ....и двете партии са вредни за България само може да спорим коя е по-вредна .лошото е , че няма алтернатива а няма защото избирателя така е решил . няма фражданско общество което да излезе на улицата както румънците и ясно да покаже на политическата класа от всички партии , че не ги искаме повече .но това гепб да плашат с нестабилност е смешно....по-добре е човек да търси промяна дори и да сгреши отколкото да се остави да преживява някак си

179

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен:Хайде отвори си очите и виж кой е откраднал повече,Костов или Виденов виж къде е Костов и виж къде е Виденов днес.

178

Невена

преди 4 години

Четейки коментарите си мисля колко е вялно,че всеки народ си заслужава управлението!!!Абе няма ли кой да каже най-сетне,че царят е гол...най-бедната,най-корумпираната,най-скъпите храни,услуги,един клоун ви весели и вие сте ахнали безумно.....

177

R

преди 4 години

До АнонименНе обвинявай Костов за прегрешенията на Виденов. Ако виденов не беше съсипал страната, най вероятно Костов нямаше да го има. Ако не беше Костов, щеше да е друг. Така че, блъскай си главата в стената заради Виденов. Той е причината, Костов е следствието....

176

Анонимен

преди 4 години

БСП на са алтернатива на управлението -вярно е. Управлението е до такава степен забатачено, основава се на много широк слой от хора учили-недоучили, агресивни кариеристи, които със зъби и нокти са се вкопчили във всяко дойно място. Създават повърхностен слой, който не допуска да се диша, не допуска кислород в системата. Долу остават анаеробни организми. Тотална липса на гражданско ангажирани специалисти. Хората се пазят от физическо унищожение. Целта е земята ни да се предостави на чужди нации.

175

Анонимен

преди 4 години

СМЯХ!!!!!!Според прокуратурата единият от руските дипломати, задържан за шпионаж, бил шпионирал как действа избирателната ни система!!!!!! Какво е държавна тайна в настоящото управление - как функционират "изборите" !!!От това по-ясно признание за незаконност, няма да се види.

174

християнин

преди 4 години

Ех,психопатни русофоби,ще се задавите в собствената си омраза към Русия.Но вие ще си получите заслуженото.

173

аС

преди 4 години

До: алтернативатаТо и Фердинанд и Симеончо бяха външни, ама до къде ни докараха? Така , че и това не върши работа! А и няма такава практика! Единствена алтернатива е президентска република! Но ,пък, да си представим Боко- президент?! Пълен кошмар ще е!

172

ВАРВАРСКАТА РУСИЯ

преди 4 години

ПРЕМИНАВАЙКИ ДУНАВА СА ПЛЯЧКОСВАЛИ ВСИЧКО И ОТВЛИЧАЛИ РОБИ ЗА ПРОДАН!Г.С.РАКОВСКИ - ЗА РУСКАТА МЕДВЕДИЦА.- ФАКТ СТАРАТЕЛНО ПРИКРИВАН ОТ БКП!!!

171

Пировата победа-БКП

преди 4 години

До АнонименЧервените ескадрони на съветските окупатори няма вече да преминават Дунава!Няма вече да плячкосват там и да отвличат цели родове в степите до Харков!

170

Анонимен

преди 4 години

Те са били комунисти, но по настоящем са антикомунисти и слушкат Брюксел и действат по западни инструкции

169

Тато

преди 4 години

До алтернативатаБаварска колония на балканите!

168

Анонимен

преди 4 години

Късметът на управляващите е, че емиграцията стане вентил за изпускане на напрежението. Иначе ако тези няколко милиона бяха в България без работа - майданът в Украйна и жълтите жилетки във Франция ряпа щяха да ядат.

167

алтернативата

преди 4 години

До аССамо външен европейски управник на заплата без шуробаджанащина!!!Сами не можем да се управлявамеу особено от жени и деца на комунисти!