39

Анонимен

преди 4 години

Бактериологическа война на САЩ в действие.Много са зли и са доста напред в разработките.В Грузия има действаща лаборатория за биооръжия насочени срещу славянското население.Общо взето Хитлер е като пионер в сравнение с англо саксонците в изтреблението на света.

38

Анонимен

преди 4 години

За жалост или просто си е нормално, но Земята сама ще се прочиства. Тая популация не е в интерес на никого. Вярно в Китай се борят отдавна с прираста, но все пак.20 милионен град- ами това е площ сигурно от София до Пазарджик като километри. Е как няма да се появят епидемии и какво ли не в такъв "мравуняк". Нормално ли е да живеят толкова много човешки същества на едно място???

37

Анонимен

преди 4 години

До Эврапэйскый СоюзФорумите ни са пълни с такива "дълбокомислещи" *** като теб.Драскат как всичко е конспирация и колко са умни, те видиш ли, че това не им замъглява трезвата преценка. И докато се само-потупвате по рамената, Китай поставя под карантина 41 МИЛИОНА човека. В интернет излязоха клипове на състоянието в болниците, коментарите на хората под карантина и други доказателства. Но мани ти т'ва тука по-добре знаят какво е. Немай вера на такива работи, сичко е инсинуация. ***.

36

Лаик

преди 4 години

Не мисля, че казват пълната истина. Ако бяха открили преносителя, досега да са почнали да разработват ваксината. Търсят я вече над 2 месеца, а за всеки ден в търсене се добавят още поне 6 месеца до разработка и дистрибуция. За сега само предположения, че е тръгнала от влечуги, но дори да открият първоизтояника, ще трябва да открият и междинния преносител, в който е еволюирал за да стане вирулентен за топлокръвни. Т.е ситуацията за разработка на ваксина е доста усложнена.

35

Эврапэйскый Союз

преди 4 години

отработена схема - като властта се поразклати, всяваме страх и казваме, че Тоталитарната Държава, ще ви бъде Бавачка и ще ви Спаси - това в ЭСССР с Апокалипсиса от Глобално Затопляне ни донесе Власт и Трилиони - има достатъчно офцъи, които да крепят властта когато са така сплашени!!

34

Анонимен

преди 4 години

Ситуацията е сложна! Втората по сила в света държава с невероятно развита инфраструктура затваря градове за достъп!

33

Истината е Друга

преди 4 години

поредното Активные мероприятия и пропагандна кампания на Комунистите от Пекин за налагане на Тотална Диктатура и Оздравяване на Власта. Обикновен грип...

32

пияница мистик

преди 4 години

Те там в Китай ще е хубаво да се поразредят малко

31

ГЪДЮ

преди 4 години

ТЕЗИ СЕРСЕМИ/КИТАЙЦИТЕ/ СИ СГОТВИЛИ ПРИЛЕПИ И СИ НАПРАВИЛИ СУПА,МОЛЯ ВИ СЕ... ОТТАМ ИДВАЛА ЗАРАЗАТА-ОТ ПРИЛЕПОВАТА СУПА!!! КОЙТО ЯДЕ СУПА ОТ ПРИЛЕПИ ДА СИ ЪСТОИ ТАМ-НИКАКВА ЕВРОПА.ПУСКАЙТЕ САВАЦИТЕ ПО ГРАНИЦИТЕ-КОЙТО Е С ДРЪПНАТИ ОЧИЧКИ-ОБРАТНО *** АЕРОПЛАНА И НА ИЗТОК...ПРИЛЕПИ ЩЕ МИ ЯДАТ...

30

Анонимен

преди 4 години

До До 30Надявам се и вирусите добре да знаят споделеното от теб, иначе жална им майка...

29

Коки

преди 4 години

Бях там през Май, градът не е лош, огромни пространства, булевардис по 5 6 платна, много донра инфраструктура, летище 5 пъти колкото Т2. Много чисто и много наредено, но в микс с доста западнали малки квартали. Като цяло е много модерно. Забелязах че входа на всяко даскало е с въртелешки и чип карта. Много строг контрол и голяма дисциплина

28

Анонимен

преди 4 години

ааа на прокурорчето защо изчезнаха коментаритеявно са били много положителни

27

Анонимен

преди 4 години

Аз имам едно още по-добро решение - разстрел и загробване на всички разболели се. Еми, наистина какво значи по болшвившки, как иначе да се справят? Затваряне на града, докато утихне, храна се доставя по въздух, ако трябва. Цял свят ли да пламне, 2 процента смъртност дава тоя вирус, какво да направим друго?

26

До 30

преди 4 години

Не бъркай бактериална зараза с вирусна...извън тялото вирусите загиват много лесно...иначе до сега всички да са изпукали от СПИН и още една камара вируси...хепаптит Б и С са къде къде по опасни от тоя вирус...просто убиват бавно...а с тоя вирус ще направят едни пари от ваксини....освен това смъртността не е висока..сигурно от грип са загинали повече хора в Китай...но важно е да има паника

25

Анонимен

преди 4 години

Китйските стоки няма ли да донесат заразата в целия свят?!

24

резултати

преди 4 години

Мен не ме топлят китайската уплаха, новите китайдски болници. Мен ме интересува кога ще бъде изтребен новият вирус и как Ки4тай гарантира международната здравна безопасност. Как Китай гарантира, че вирусът е преборен, има ваксина? Искам резултати! Ако нещо пречи, да се премахне, и после действие до резултат!

23

Анонимен

преди 4 години

Който яде прилеп крак, той за мене е бунак.

22

ЦИНИК

преди 4 години

Жа са мре скоро.Яжте пийте и си носете новите дреий.И са таковайте кът за последно.Няма дживот .

21

Анонимен

преди 4 години

Първоначално не тръгна ли от Хонконг? Сега от град от континетален Китай.

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 19Еболата в Африка също беще от прилепи,и мистерионо зарази държави богати на ресурси ато нефт и други.