196

до Левски

преди 4 години

До ЛевскиИскате, ама директивата е друга - само нискоразредни чужденци и съсъпване на школиуте. За да не сме вече фактор на пазара на трансфери.От десетилетия не сме имали играч в топклуб. Ако се повтори поколението от началото на 90-те, това би било равно на 1 милиард евро. Не са за нас тия пари. решението е да не ходите на мачояе, докато не сменят политиката

195

Анонимен

преди 4 години

До 206ЦСКА си е жив, да видим..на как ще живее след наближаващия фалит ....искам да ги съжаля, но някак си не мога....

194

pitam

преди 4 години

И кой "проверява" тази комисия? А проектозакона на далаверко какво точно е? И аз мога да тресна всякакви доклади, баце отде да знае аз какво пиша, никой няма ме накаже дори.Поредните нагли лъжи на господина борисова, нищо тъпите си го заслужавате, малко ви е, до 500г има още да квичите, иде бодра смяна добре обучени като него да продължат делото му. само дет *** по тез земи няма да има.

193

true

преди 4 години

да не забравяме че тези "доклади" се пишат от удобни комисии с гласувани удобно закончета(герб+дпс,които получават пай за услугата) да ударят конкретен бизнес.А бизнесите се удрят днес само и единствено по политическа линия.Сега неудобната опозиция не се "преследва физически, със закони със забрани и прочие а с удряне на спонсори и така без финанси няма опозиция и властта е вечна. Разбира се преследват се и откритите привърженици и всеки който фигурира като спонсор и членска маса да се уплашат другите и сами да бягат от опозицията и да клекнат на властта. Така се управлява.

192

Анонимен

преди 4 години

Евродепутата Радан Кънев днес каза по тази тема това което вечецяла България разбра,че Доган и Делян Пеевски се опитват да заграбят бизнеса с лотарията на черепа и ,че акомине закона на винкела то Васил Божков ще осъди България за милиарди .Кънев допълни,че явно заради тежки зависимости на Борисов към Пеевски и Доган е гоптов да синаправихара-кирио с този законопроект

191

кокош

преди 4 години

За кокошка, няма прошка, за милиони няма закони. Този Череп заслужава да изгние в пандиза за такава грамадна кражба. А защо не го проверяват за отправени заплахи и за хората, които той е бил "поръчал" и са били очистени.

190

на кой му пука?

преди 4 години

Не един футболен клуб е заложен на карта, а цялата държава.Тия превърнаха страната в бунище и обраха националното богхаство, те ви говорят за дребнотения, като кой щял да плаща 1-2 милки за някакъв си отбор.

189

Анонимен

преди 4 години

. се смяха преди няколко години, сега ние ще им се смеем , който копае гроб другимо сам пада в него , закривай тикво обора

188

анонимен

преди 4 години

леНски и Готев.Звучи добре.Нали?

187

Анонимен

преди 4 години

Боко стана ли по богат от Тръмп?

186

Анти-мафиот

преди 4 години

Олигарсите и управляващите *** в едни ***, да го дух***т! Говедата да продължават с търкането на билетчета, докато банкянската Тиква не пореже бизнеса на Черепа!

185

Хан Крум

преди 4 години

Не мисля, че българските ритнитопковци трябва да се наричат футболисти. Това са ояли се кривокраки търтеи и марди. Пуснали тумбаци от мързел и със торбички под очите от алкохола.Аре у лево - по добре да ги няма а и онези хулигани т.нар. "фенове" да ходят и да копат на село щом имат излишна енергия. Там никой няма да разбере колко всъщност са про.с.ти и т.ъ.пи.Браво на В. Симеонов - най после някой се реши да бръкне в кошера на мамин Пра.с.чо Пее.вс.ки и на Черепчето и да им спре кранчето.

184

Иво капитана

преди 4 години

Бойко да го д заедно с всички сини фенове.

183

Левски

преди 4 години

Иcкaмe нoрмaлнo функциoнирaщ клуб, кoйтo дa хaрчи тoлкoвa, кoлкoтo изкaрвa, a нe c рaздут бюджeт и никaкви cпoртни рeзултaти. Пoвeчeтo чужди футбoлиcти взeмaт пo 30-40 000 eврo нa мeceц и само заемат място на юношите ни, които вземат в пъти по-малко, а са на същото ниво и много по-перспективни за клуба.

182

Ммм

преди 4 години

Много лесно..самите лум- пени от Търкач-подуене могат да си решат проблема с парите!! Тръгваг на протест, правят золуми и хоп лиценза...в коша!! Автоматично в аматьорските групи , тсм бюджета е по 5 кебапчета и 2 бири след мач!!! Демек 100 лв на мач стигат...Заплати??..да бе нали безплатно ядат

181

Анонимен

преди 4 години

Стигна се до етапа на канибализиране,който е по-голем дзвер взема бизнеса на по-слабия.

180

Анонимен

преди 4 години

Бочето може след като слезе от власт да почне център нападател в търкач Подуене.Ще им бъде и главен спонсор.

179

Биби

преди 4 години

ЧИРЕПА ДА ПРЕСТАНЕ ДА ЛАНКА, А ДА РАЗВЪРЗВА ДОКРАЙ КЕСИЯТА, ЩОТО ХАЗАРТНИЯТ МУ БИЗНЕС ЩЕ СЕ СВЕДЕ ДО ИГРА НА САНТАСЕ С ЦЕЦО ВАСИЛЕВ В БЕЛГРАД!

178

Кралев-министър на Ц

преди 4 години

Оказа се, че Кралев е министър на ЦСКА-София (и лично на Гриша Ганчев), а не министър на спорта на България след като подари не без съдействието на ББ държавна собственост(Стадион Народна армия и базите в Панчарево) струващи милиони на ЦСКА-София(Литекс). Знаем, че Кралев е фен на ЦСКА, но това надмина всякаква граница. По този начин този развилнял се министър с футболните си и други пристрастия настрои срещу себе си и срещу ГЕРБ близо 2 милиона сини фена. Бойко Борисов си го е избирал, той да си му бере гайлето и последствията...

177

redordead

преди 4 години

за какво подаряване говориш, след като лефси от 97-*** ползва безплатно г-е-й арена и дори държавата им плаща ток, вода и т.н. Докато ЦСКА има концесия, според която трябва да налее милиони в имота, който един ден ще си остане собственост на държавата.Най-добре не се занимавай с материя, от която не отбираш, ами ходи търкай талончета, че да спасяваш краварника!