35

marquise

преди 4 години

Всички живеещи в блока, на които им са връчени наказателни постановления да си наемат адвокати или да ползват услугите на г-н Кънев от БХК. В тежест на наказващият орган е да докаже твърдените в АУАН и НП, че извършителят на кокретното деяние по време и място е конкретният нарушител, установен в двата документа.

34

Анонимен

преди 4 години

Да ама е саниран от Гроб. Защо гробарате обиждате, като няма какво да кажете, което всъщност е винаги?

33

Sichtpunkt

преди 4 години

То е до съзнание.. Същото липсва и при повечето от българите. Моята комшийка си изхвърля пепелника през терасата, а друга направо торбичката с отпадъците. Това са българи..

32

Анонимен

преди 4 години

Еееее, вижте какъв хубав блок са направили за гласоподавателите си ГЕРБGroup

31

Анонимен

преди 4 години

И вътре такива купчини...( Ходещи).. боко-- луци

30

Очите

преди 4 години

По-светъл пример за евроинтеграция от този здраве му кажи. А обитателите на блока с действията си показват колко всъщност ги е грижа, че някой харчи пари за подобряване на условията им на живот. Но нищо, аз вярвам че ще дойде деня в който търпимостта и толерантността на белите рязко ще се изчерпа.

29

Трудовакъ

преди 4 години

Предлагам виновните за това безобразие незабавно да бъдат предадени на ведомството на ген. - лейтенант Френкель, Нафталий Аронович за 5 до 10 години. След като излязат (ако излязат), ще бъдат най - примерните граждани във Вселената. А ако разкажат и на останалите си събратя и сестри - ще имаме най - почтените, съзнателни и трудолюбиви хора, които някога са населявали скъпото ни Отечество. ПовЕрвайте ми, превъзпитателният и благотворен ефект ще бъде гарантиран и изключително траен във времето!

28

Мими

преди 4 години

Справедливо и редно е,сега под строй и полицейска охрана да си го изчистят !!!

27

Емо

преди 4 години

До Анонимен 23Там българи няма...само от твоята боя.

26

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 29Нещо си се объркал за произхода на българите. Последно 2003 излезе резултата от изследване на генетиката на българите.Едва 3% от гените ни са свързани с АЗИЯ.Лесно е да се плюе и трудно да се чете.Като те дразни мръсотията зад блока отдели два часа и почисти.Аз го направих и вече никой не хвърля ***.Когато хората видят,че се пази и те пазят.

25

Анонимен

преди 4 години

до 28 Те и животните са по-чисти.

24

Анонимен

преди 4 години

То и ние българите сме донякъде като нашите малцинствени сънародници - нали сме индоевропвйци!От задната страна на нашия блок в София в началото на януари всяка година събираме увехнали елхички. Очевидно са изхвърляни от горните етажи на блока.Но освен тях съм виждал в клоните на по-ниските дървета какво ли не, включително, но не само и детско гъpне!

23

Аззз

преди 4 години

Не хора, а животни. Няма смисъл от глоби - те нямат пари, защото нямат и никога не са имали собствени доходи, банкови сметки, осигуровки, данъци или сметки за ток и вода. Единственият вариант е полицията да строи всички и да го изчистят те сами. Едно куче, като се изпuкае вкъщи, собственикът му завира муцуната в изцапаното и го бие с вестник. Това е положението

22

Анонимен

преди 4 години

До: номер 17Ти сигурно отскоро пишеш тук?Пиши "отпадъци" или "смет" - по научно е някак!А тези, които извозват отпадъците са "специалисти по логистика на отпадъци", а не пpocтaшкото "бок**джии"!

21

Анонимен

преди 4 години

Той българина е свикнал да живее в ***.

20

Веско

преди 4 години

Като не се плащат глобите си има наказание-обществено полезен труд!

19

Анонимен

преди 4 години

Дори и дивите прасета не живеят в такава мръсотия, а гербавите им санирали ко чи ната ха-ха.

18

зайо

преди 4 години

Той беше прав .................................

17

Анонимен

преди 4 години

Мда, и сега обитателите на тоя блок като се юрнат да си платят глобите, не можеш ги спря.

16

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха, хайде да се похвалят, като съберат глобите! Дрън - дрън...