105

Реформатор

преди 4 години

До ззГосподинчо, за какво национализиране ми говориш, като хазарта е доказана болест, а в момента го е узурпирал един от най-ненаситните мафиоти на прехода. Аз бих бил по-радикален и от Симеонов и бих забранил всичките игрални зали. Черепа като се прави на голям бизнесмен да направи нещо като Амазон или Uber, ама там не става нали? По-лесно е да се печатат картончета и бедните баби да търкат, защото и без това са на умиране...

104

минчо

преди 4 години

ххахаха тоя череп ли е какъв ,от пеевски бягане няма,поинтересувайте се как се купи Техномаркет -човека калк фалира и пеевски го взе-поинтересувайте се-във всички молове има техномаркет-дали си плащаят наемите -хората мълчат да не остат без молчета -свинята майка е по голям от батко ви бойко-черепа изгоря ,хахаха преди половин година купи бсграда в софия огромна ,ама земята не е негова-на някакъв грък-който непродава земята -смятайте колко е сигурен че ще му вземе земята че купува сграда за мили

103

Петров

преди 4 години

До ivanovАко трябва-да се национализират.Здравеопазването не е стока.Не може на частна болница здравната каса да плаща 100лв,а на общинска-10лв.за едно и също лекарство.Вкрайна сметка ние плащаме здравните осигуровки.

102

ivanov

преди 4 години

A не ви ли дразнят аптеките, и те са свързани с най-уязвимите прослойки в общестстото, да ги на национализираме! Ами производителите на хляб и зърно ?Ами ергените, дават си парите за глупости и за тях да сложим данък!

101

Анонимен

преди 4 години

всяко гише за платежни услуги.всяка бакалница и хлебарница ми навира в очите тези картончета за търкане.отделно по телевизията всеки ден някой кафяв и неграмотен печели по 1 милион.стига де..само от аптеката не ми дават лотар.картони за лъжене.

100

Анонимен

преди 4 години

Прав е Симеонов хазарта трябва да е държавен! БРАВО!

99

Анонимен

преди 4 години

Този път съм абсолютно съгласен с него.Това зомбиране по телевизиите и особено Нова,трябва да се спре.Лотарии и тото-на специални места,а не по път и над път.Явно яко се печели,но за сметка на бедни и нещастни балъци.Случайни печалби няма.

98

Анонимен

преди 4 години

Симеонов , радвай се на последните са хубави дни

97

Анонимен

преди 4 години

Има ли още някой , който вярва на този господин . Предизборно -популизъм , следизборно -цинизъм ,наглост и лицемерие .

96

Анонимен

преди 4 години

До 1 / 99Национализацията,първо трябва да започне ,от имотите на комуниста -балевски......ОТ ВСЕКИ ИНДИВИД СВЪРЗАН ПРЯКО ИЛИ КОСВЕНО С БКП, БКП И ПАК БКП!

95

zz

преди 4 години

До SichtpunktИ с какво инвестицията в производствения сектор е по-защитена от национализация от лотарията? За присвояване на имена и данъци и т.н. си има съдилища. А капитала не разбирам, защо се свързва с Божков, въпроса е принципен.

94

1

преди 4 години

Национализацията,първо трябва да започне ,от имотите на комуниста -балевски.

93

мда,

преди 4 години

и национализацията така е започнала едно време, в имате но народа, нали другарю Симеонов?! Не че ми дреме за тези, но да посегнеш да един развит частен бизнес??? Говори само за едно. Здравеопазването е много по-ключов сегмент и там се краде много повече, и то от държавата, но нали са правилните хора, няма да ги пипаме, там ограничения и конторол дори няма... Тук не става въпрос да се слагат граници, става въпрос да се отнеме развит частен бизнес, мислете малко всички вие, които го подкрепяте.

92

Кико

преди 4 години

Защо не национализирате бизнеса на Марешки ? Само като пример задавам въпроса

91

G

преди 4 години

Тоя нагази дълбоко... Ще го ..

90

Sichtpunkt

преди 4 години

Замисли се ако имаш голям капитал и ще го инвестираш в чужда държава, дали ще отидеш на място където, има национализации ?Какъв "голям" капитал има въпросният "череп"?Има разлика "от земята до небето" от инвестиция в производственият сектор и ограбване на социално най - чувствителното население. Плюс това е присвоил името "национална",което по призумпция принадлежи на държавата. С това още веднъж се заблуждават хората.

89

Анонимен

преди 4 години

Браво на Симеонов! На следващите избори ще гласувам за него. По-важен е масовият спорт, а не трохичките, които плаща оял се олигарх на гелосани ритнитопковци. Те и без това не могат да играят и за нищо не стават, освен да обикалят чалготеките и да си менкат силиконките.

88

Дръндер

преди 4 години

Ей Шумомер ти не си полезен за държавата с твоите посткомунистически практики!

87

зз

преди 4 години

До РеформаторМисли в каква държава ще живеят децата ти, защото национализирането е практика на бананови републики. Национализирането в развити държави се е случвало броени пъти в последните 30 години и то основно на банки, за да се спаси капитал на народа. Национализирането е практика в Боливия, Колумбия и всякакви други псевдо демокрации. Замисли се ако имаш голям капитал и ще го инвестираш в чужда държава, дали ще отидеш на място където, има национализации ?

86

zz

преди 4 години

Симеонов смята да спасява Левски с лични пари явно, защото с държавни няма как да стане.По страшно е държава, която национализира от днес за вчера, отколото, че някой търка билети. Днес лотария утре вашия бизнес в други ден някой имот.