60

Анонимен

преди 4 години

Тая май е дъщеря на Мая Манолова и ***:)))

59

Тази

преди 4 години

ако някога успее да мисли със собствената си глава ,ще разбере за какво са я използвали.

58

До 66

преди 4 години

Човечеството трябва да намери механизъм за контрол на климата, щом това ни е такъв проблем, а не да ограничава развитието си! Трябва да се оставим науката да работи, реално ние знаем какво СО2, знаем физико-химичните му свойства, знаем дори как да го извличаме, така че ако измислим ефективна технология, можем да редуцираме неговото наличие в атмосфера, да го сведем до каквито нива искаме. Екоталибаните не дават решения, те искат единствено да смучат пари, да ограничават и забраняват!

57

К6

преди 4 години

Ами да направи, нейното поколение трябва да седнат на дуп..етата си и вместо намръщено протестират да седнат и измислят 1. Бактерии които се хранят с пластмаси2 безплатна енергия от водороден синтез3. Вечни квантови батерии4. Начин за управление на времето, предизвикване на дъжд5. Психотронно оръжие за подтискане болни мозъци на съвременни психопати политици диктаториИмате цялата нужна наука и информация

56

Хм

преди 4 години

Казват, че за да влезеш в залата, където се провежда форумът, трябва да си купиш входен билет, чиято цена е 500 000 швейцарски франка.Интересно на Грета кой/кои й купи/купиха билетчето?50 хилки швейцарски франкове струва билетчето не е 500, но пак е интересно кой й го купи, за тези пари едно семейство от високата средна класа на Запад работи цяла година

55

Анонимен

преди 4 години

"Тя заяви още, че... хората трябва да се вслушват повече в науката за климатичните промени и повишаването на температурата на планетата."===Защо тя самата не ги слуша? Патрик Мур, Уили Суун и Ричард Линдзен са само три имена на истински учени в областта на климата, които с научни доказателства оборват Грета и всички останали еко-терористи. При това Патрик Мур е съосновател и бивш дългогодишен директор на Грийнпийс и има докторат по екология. Това е учен, не Грета, която не ходи на училище.

54

Анонимен

преди 4 години

"Климатът и околната среда са гореща тема днес, но на практика нищо не бе направено, емисиите въглероден диоксид не са намалели", каза Тунберг===Ами трябва време за да се направи нещо. Трябва да се помисли как и какво, най-малкото. Дейностите, свързани с отделянето на СО2 могат да бъдат променени, но това не става с въшебна пръчка. Трябва да се намерят нови технологии, да се заменят старите инсталации. Това не става за 10 минути.

53

Хахахахахахахаха

преди 4 години

За пръв път чувам, че в Давос има клиника за имбeцили и тям подобни с генетични дефекти

52

Aleks

преди 4 години

Абе това откачено момиче защо не си го пребрат в психо диспансера, където и е мястото, ама по- луди от нея са май тия дето я слушат и и дават трибуна!

51

Анонимен

преди 4 години

"на практика не е било направено нищо за климата, дори след няколкото месеца масови демонстрации на млади хора в цял свят..."===Интересно, как мисли, че стават тия неща?1. Млади хора по цял свят демонстрират по цял свят.2. Политиците взимат решение и казват "айде".3. Цял свят се променя в рамките на 1 минута и всичко става розово.Това не е дори наивно.

50

сс

преди 4 години

Тази на снимката , защо не е на училище?

49

Анонимен

преди 4 години

Аре стига с тази патица да погледне ,че от 01.01.2020 навсякъде корабите вече минаха от 3.5 на 0.5% сернисто гориво,и това ако не е напредък.

48

Анонимен

преди 4 години

Нищо няма да махнем освен немските барутницо снпо 5 литрови двигатели.Те скапват природата.

47

Анонимен

преди 4 години

Борбата срещу климатичните промени е:дайте парите(трилиони) и лапайте мухите

46

мак

преди 4 години

Медиите правят от нея звезда с любезното съдействие на мама и тате, за да обикаля уж екологично земното кълбо и да повтаря заучени фрази, сигурно диктувани от някой. Да вземе магическа пръчка и да оправи нещата за нула време. Ако може.

45

Анонимен

преди 4 години

тива недуразумение с ментални отклонения защо ни го тикат в очите

44

Анонимен

преди 4 години

Тумбак Грета се яви и каза: "Да направя още някое милионче!"

43

Богомил

преди 4 години

До Не разбирамТака е нищо не разбираш.Не разбираш, че изхвърленият в атмосферата количество въгледвуокис при естествените процеси е хилядократно по-голям от генерираният от човека.Не разбираш, че 95% от него е разтворен в океанската вода и зависи от температурата й, която е функция на слънчевата активност и други природни фактори.Не разбираш, че във въздуха има 100 пъти повече вода, отколкото СО2, която има същия парников ефект.Да махнем и водата за да няма ни флора, ни фауни, нито Грети! А?

42

До 51

преди 4 години

Типичен пример за екоталибански секта клетви и бръщолевения.

41

Анонимен

преди 4 години

Няма уен който да говори за глобално затоплане, има климатични промени, нещо напълно нормално, нещо което знаем, че се случвало огромен брой пъти в историята на нашата планета. Тотално безумие е да се говори за климатичен апокалипсис, напротив топлите периоди на Земята винаги са белязани с биологичен взрив, обратно при захлаждане се наблюзават имаме измирания и намалена биологична активност - това е наука, а това което говори Грета са секта простотии, нямащи общо със здравия разум!