38

До Илиян Василев

преди 4 години

Майната ти на теб, Илияне. Костов и другите престъпници като Божков се изгавриха с всички българи. Божков участваше активно в съсипването на България.. Духай го под вода, клоун такъв.

37

Иван

преди 4 години

Доколкото се разбира от статията този човек не съжалява, че са го наричали 10% или тем подобни, а съжалява, че не са останали парички за лапане...

36

Запознат

преди 4 години

И да е взимал, не е за себе си. Всичко отиваше в партийните каси. Аз провеждах мероприятия по международно финансиране. Хонорарът веднага се привеждаже към касиера като дарение.

35

Анонимен

преди 4 години

Какви ли всенародни тържества предстоят, когато ни напусне оня с магнолията и внучетата, дето ни го натрапват и по Коледа. И той оклеветен. Ни суджук ял, ни язовир източвал, ни коли крал, ни цигарки произвеждал, ни комисионни вземал. Чист като пубисен храст на самодива.

34

Анонимен

преди 4 години

горе Господ гледа.наказал ги е.

33

AXE

преди 4 години

До Само от ЛЮБОПИТСТВО: От които 50 млрд.само за последните 9 години?!?!?

32

Анонимен

преди 4 години

До33Де да бяха толкова (100 милиарда $) Моето мнения е,че тия жалки б оклуци,за далеч по мижава сума разградиха България!

31

ууу

преди 4 години

Пролетта на 99-та ---- Идва Божков във Варненска корабстроителница на спускането на кораб на вода и казва - това е последният ви кораб. И през август фалираха завода, изгониха хората, последваха самоубийства, а в завода останаха директорите със свои фирми и няколко години правиха само кораборемонт, плащаха мизерно и се отчитаха се нагоре. Аз бях свидетел работех в ОЕ -енергетик -не ги изтърпях и тръгнах по моретата ....

30

Само от ЛЮБОПИТСТВО

преди 4 години

Да питам. Някой вярва ли, че Костов, Луканов и още стотици нямат някъде милиони дори и милиарди. Над 100млрд. долара са се откраднали под всякаква форма от 1989 до сега! Къде са тия пари? Не са в моята сметка, А във Вашата?

29

ТРАГЕДИЯ

преди 4 години

Е не това , че той беше крадец или това, че дъщеря му почина. Хора се запалиха,бабички умират, млади хора и деца също. Трагедия е, българите нямат памет, не разпознават крадците и лъжците, че се лъжем като малки деца. И съответно историята се повтаря до безкрай без да си даваме сметка, че трябва да има наказание дори и свише

28

ТОЙ И КОСТОФФ

преди 4 години

е непричьом. Нищо не чул и видял за кражбите тогава. И неговата дъщеря МИНА и замина за Англия да управлява.. някакъв фонд. Той и КОСТОФФ се пънеше по ТВ как спасил някакви си 100 000 със цесия при фалита на КТБ. Последните му пари едва ли не. После се оказа, че не били 100 000 ами 500 000. А това са само джобните в налични, ако му потрябват. В швейцарските банки отделно... Имаше един дето ходи до Германия и донесе диск с имената на сметките в Швейцария. И после НИЩО. ЗАБРАВЕТЕ. ТИКВАТА го скри

27

Анонимен

преди 4 години

Абе защо не се появи такъв прякор примерно за Петър Берон?Само питам.

26

ЛОЗУНГА НА ТОЯ

преди 4 години

беяе ДЪРЖАВАТА е ЛОШ СТОПАНИН. А лично той представляваше държавата. Как за себе си ли говореше.... Че бяха бандити крадливи бяха. Но бяха и абсолютни некадърници и камък върху камък не остана от стотиците огромни заводи в България

25

Анонимен

преди 4 години

Независмо дали е лапал или не, факт е че приватизацията в България е пълен фарс, и всички "организатори" и участници в процеса трябва да бъдат много критикувани. След толкова години лесно се вижда кои са реалните приватизатори и какво се случи с много отрасли в иконимиката.Иначе за дъщеря му R.I.P., децата не би следвало да носят отговорност за действията на родителите си.

24

МИСТЪР 10%

преди 4 години

Да не би да е на празно място. Случайно му се появил тоя прякор. Да бе....Аз лично съм чул от братовчед ми, кгато приватизираха един от заводите в Пловдив, където работеше как са му запазили акции лично на него. Тогава беше министър. Хапване от пиле мляко по време на банкета за приватизация, а почти всички българи гладуваха и нямаха пари да нахранят децата си

23

Анонимен

преди 4 години

Не знам дали Божков е взимал 10 %, но ако днешните мутрокомунисти крадяха само 10%, щяхме да сме много по-добре. Такова крадене като днешното не е имало от началото на 90-те.

22

Няма такава Държава

преди 4 години

Лека и пръст. Не знам що за човек е била! Но Божков тоя брадат дебелак с мазната му усмивка го помня много добре. Реформатор бил и били сме завистливи? WTF! Знам за случай как рекетира инвеститори и продаде за огромни комисионни мощности в Русе, Варна, Монтана. Гори в Ада сигурен съм.

21

Osman

преди 4 години

За съжаление българският народ е много алчен и злобен. Завистта е основната черта на българина. Сравнявам с другите държави/народи, в които съм живял. Немците също завиждат, но са по-скоро градивни в завистта си. Искат и те да постигнат успех. Турците, ако видят някого с пари, ако той им даде и работа, не питат как ги е спечелил, не се ровят и не злобеят. Казват, Господ здраве да му даде, дава ни хляб. А тук срещу богатите и успелите се сипе само жлъч. Жалко за такъв народ.

20

Анонимен

преди 4 години

Да смачкаш с клевети реформатора, който съживи агонизиращата икономика и да питаш какво те засяга смъртта на бедната му дъщеря е присъщо единствено на ***.

19

Сава Томов

преди 4 години

За всички *** като вас, съвременните еничари има възмездие. В крайна сметка вие си го заслужавате.