131

ВетЪра на ПОДмяната

преди 4 години

Западни балкани звучи като да кажат " неформалният лидер на ГЕРБ " /когато се рамениха с кмета Софиански защото го разледваха за халите и без избори Бойко стана кмет на София / или "почетен чл ./ен на ДПС"А да си припомним ли скандала с двете места като кандидат на НДСВ И бОЙКО СЕ ОТКАЗА? А лъжата че няма да прави партия? Хората забравиха .Убиват ти детето ,ограбват те , молиш за увличение на заплати ,а първата ти мисъл- прегръдка с Бойко???? WTF???? Заслужаваме си палачите !

130

Анонимен

преди 4 години

Бe нека Бойко ме излага като ходи на такива срещи.По добре ми е с него, отколкото с високо интелектуалните - Луканов, Беров, Виденов, па и дори Станишев.

129

Анонимен

преди 4 години

НЯМА ПО КРЪВОЖАДНА И ПО ГРАБИТЕЛСКА ПАРТИЯ ОТ БКП/БСП ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ ОБРАЛИ НАРОДА СИ, РАЗДАЛИ СИ ЗАВОДИ И ФАЛИРАЛИ БАНКИ, НАРОДЪТ НЕ ИСКА ДА ЧУЕ ЗА ТЯХ.

128

Анонимен

преди 4 години

До ВарнаНай - вероятно се самооправяш - демек ръкоблюдстваш.Почти всички го правят, споко.

127

Анонимен

преди 4 години

ББ не можа да си оправи държавата, тръгнал да оправя света.....................леле..................голям смях!!!

126

Анонимен

преди 4 години

А бе Варна,Сега разгледах снимки от 90те. Ми то полувината комунистически министри са се снимали с Мутри. Полувината от ДПС, Волен Сидеров.... А пък Кутнелика с едн кон? Много снимки с тъоз кон, да не са гаджета..Иначе си прав, бил е охранителни Бойко, ИПоН, *** това очевидно е много ново за теб.

125

Анонимен

преди 4 години

По цял свят ни излага тиквата,смеят ни се вече,ама е удобен за тези,дето са му плащат.

124

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Не се притеснявай да изкажеш свободно мнението си... - казваш, че мразиш Борисов, дори го ненавиждаш, но признаваш, че няма алтернатива... - спокоен бъди демокрация сме, особено сега при ГЕРБ - чуждото мнение се зачита...

123

Я па ти

преди 4 години

До СТРАНДЖАТАНе го мисли прецедента.И той маа *** непрекъснато,но не го отразяват толкова.Сега е в Израел.Загрижил се.По добре да усетим какво са направили по благосъстоянието,а не да гледаме с кой са се цунали и какви чужди поръчки изпълняват.

122

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Последните години не е имало голям международен форум без участието на Борисов... - ей това президентчето не може да му прости...

121

Да се изпъчи Тиквата

преди 4 години

Колко ще платим за да се снима Боко в Давос ???Пък като се върне с какво *** ще ни залеят медиите... майко мила

120

Варна

преди 4 години

До АнонименДо 121: Аз се оправлявам сам себе си, ако тебе те оправлява някой друг си е твой проблем.За снимките с Бойко и мутрите още малко и ще кажеш че съм се объркал или може би вече съм ослепял.Естествено сега някой ще се изходи и ще каже че съм комунист, щото така е по лесно.

119

без край

преди 4 години

Снощи,на 62г е починал певецът от Благоевград Васил Богданов.Намерен е в жилището на бул."Ал.Стамболийски4 69 умрял от глад и студ.Така е при герп.Младите скачат от класните стаи,а по-възрастните умират от глад и студ или бой в старчески хосписи.

118

Уффффф

преди 4 години

Макрон най сетне, ще се съгласи за започне преговорите с Албания и Македония, само и само, Бойко да спре, да повтаря за тия глупави западни Балкани.

117

Анонимен

преди 4 години

А бе ВарнаТи си голем следовател. Ми то освен Държавна сигурност и Червен елит, какво друго може да те оправлява. Просто червените велможи го издухаха и ДСто управлява.

116

Анонимен

преди 4 години

Бойко Борисов е вреден за България.Да се маха!

115

ПроСоТо

преди 4 години

До СТРАНДЖАТАама ти верно ме изморяваш!..Трябва ли всеки път да уточнявам,че това с "липсата на алтернатива" на мутрьо е ТВОЯ ДИВОТИЯ,която блъскаш най-редовно от ника на "ПроСоТо"..?!..аман от теб,верно!.../ама какво ли мога да искам от едно мизерно същество като теб?!/

114

Би волъ

преди 4 години

Манджа,ти пишеш под чуждо име и ти личи.Агентче такова.Той и Нидялко спаси парите от ктб и има маса апартаменти в София заради едно .изане.А брат му е на свободен наем,но с достойнство.

113

Варна

преди 4 години

До Кармен МладеноваБойко изникна от нищото през 2001г.с идването на НДСВ и Симеон.От тогава го подготвяха за премиерския пост.Разбира се не осъждам хората които са го подкрепяли, защото тогава ни изглеждаше като герой.Може да се поровите в интернет и да откриете снимки с него и най големите босове на мафията през 90-те

112

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

до ПроСоТоНе мога да те разбера... - онзи ден ни убеждаваше, че Борисов няма алтернатива, а сега пееш друга песен... - позиционирай се ясно и тогава коментирай...