9

Редактор до 9

преди 4 години

Тук съм, ама толкова си мога...

8

Анонимен

преди 4 години

Ей какви хитреци са тия от "развитите западни демокрации" !

7

Бай Иван

преди 4 години

За сметка на това развитата ни демократична държава се превръща, това искахте като крякахте, че" времето било ваше ", това получихте ;) !!!

6

как ще се оправим?

преди 4 години

Ние не сме си давали водите просто политиците са роми.Както ромите гласуват за по 20-30 лв така и бг политиците.Дадат им някой долар/евро и те са готови на всичко.Имаше един от БСП с крива глава предлагаше половин БГ на Турция срещу "пазене".От Герб същи не отстъпват квото им кажат това правят-всичко за пари.Демократите са пълен шит половината са алкохолици другата хомосексуалисти.Либерастите от "ДА" България и останалите реформатори са ясни.Те са за гей-халифат. Патриотите-шантонерки.

5

Анонимен

преди 4 години

Това, ако са високо калорични отпадъци нашите бизнесмени ще ги внесат за гориво без тецовете им да имат необходимите инсталации в тях.

4

Анонимен

преди 4 години

Ами да ги дадат на Герета и кланът й да ги рециклират.

3

ГЕРБGroup

преди 4 години

Пращай насам, тука офтсите са тихи

2

Анонимен

преди 4 години

а така,развитите икономики да се развият достатъчно за да си преработят отпадъка на своята дейност,не само да правят печалби,нека си носят и отговорността

1

Анонимен

преди 4 години

България не " откада" да се превърнев сметище... Ние водите си дадохме,та едни пластмаси. Важното е,че ни потупват по рамото.