55

asd

преди 4 години

Бойко има пиари, които много добре знаят мненията на хората....но нека да кажат герберите, защо не работят в интереса на държавата и народа си, какво печелят от това че лъжат и заблуждават....да каниш папата на 24 май, да манипулираш хората с купени държавни медии.....бнт например в какво я превърнаха, напълно зависими *** без никакво мнение и работещи срещу народа си

54

до dar

преди 4 години

Как може да си помислите даже, че законите не били променяли нищо?! Хайде да няма закони, това ли предлагате!Като ни намърдаха в ЕС и трябва непрекъснато да изменяме законодателството, защо го правим? Ето, от тази година и земята може да се продава на чужденци!Вие да не сте юрист? Само юристи биха си служили със съвременна статистика , за да избегнат човешкото. Дайте да ликвидираме тогава всички юристи!

53

Юрдечка Фуфупкова

преди 4 години

До Анонимен 61Сигурно няма време, понеже ''работи'' и в събота и неделя.

52

Анонимен

преди 4 години

Мисля си дали някога Боко се заглежда и чете статии по вестниците и дали надниква от любопитство е коментарите под тях.

51

ВЕЧЕ Е НОРМА

преди 4 години

МАСОВАТА НЕОБРАЗОВАНОСТ,РАННО НАПУСКАНЕ НА УЧИЛИЩЕ, СВРЪХРАЖДАЕМОСТ, МАЛКИ БУЛКИ И РЕДИЦА ОЩЕ ДЕМОКРАТИЧНИ ПРОМЕНИ ДОВЕДОХА ДО ЯВЛЕНИЕТО:МАСОВА НЕГРАМОТНОСТ СЪЧЕТАНА С МНОГОБРОЙНО МЛАДО ПОКОЛЕНИЕ ЦИ......ГА,,,,,НИ КОИТО НЯМАТ ЕЛЕМЕНТАРНА ИДЕЯ ЗА НАЙ НОРМАЛНИ ЧОВЕШКИ ВЗАЙМООТНОШЕНИЯ.СРАВНЕТЕ ТОЗИ СЛУЧАЙ С ПОДОБНИЯ В РУСЕ - ТЕ КАТО ЧЕ ЛИ СА ПО ЕДИН И СЪЩИ СЦЕНАРИИ: УМЪРТВЯВАНЕ. / ОГРАБВАНЕ./ ПОЛОВ АКТСЛУЧАЙНОСТ НЯМА - ТОВА Е ЕСТЕСТВЕН РЕЗУЛТАТ ОТ ПРОЦЕСИТЕ НА РАЗГРАБВАНЕ НА СИСТЕМАТА.

50

Анонимен

преди 4 години

Живея в UK и вчера точно видях на ФБ страницата на местната полиция (тук пускат всичко в соц. мрежи) информация за някакъв английски шофьор убил при катастрофа жена. Девет години затвор и 10 години без право да кара считано от излизането от затвора. Това е...

49

dar

преди 4 години

Животните въобще не са жестоки. Природата може да бъде убийствена, но не зла, за разлика от хората. А хората стават такива, каквито ги отгледат. Когато една социална система се разпада, подобни *** се множат, защото отглеждането на храта става все по - лошо ! Само че тази простичка теория едва ли я разбира човека с когото бащата на ммичето иска среща. Законите не променят абсолютно нищо, доказан факт !

48

dsa

преди 4 години

До asdВодата продавана на Ковачки не е 13 ст., 1,3 стотинки е кубика.

47

Анонимен

преди 4 години

Военачалниците може да се разглеждат и като убийци, така е. Но се разглеждат като вменяеми и способни да преценяват. Независимо от възрастта. Това ми беше мисълта, като написах за Александър Македонски и Карл Велики. Важи и за Александър Невски. А уж напредналото общество третира хора на тяхната възраст като недорасляци. Подобен проблем е възникнал в западните страни, когато там нахлуха огромно количество лица от мъжки пол на назована непълнолетна възраст.

46

-

преди 4 години

Един объркан младеж, който е порастнал в сбъркана система е станал пряк извършител на убийство! Той е жертва на провалената държавна и обществена система. Сега друга жертва провалената държава - бащата Асен ще се среща с причинителя на упадъка и корена на злото! Всички са жертви на тоя дето - представяте ли си - благоволил да се срещне с жертвите и да прави пореден просташки имисж за да погали егото си. Отвращение е само думата която мога да използвам! Жалко за жертвите!!! Жалко и за палачите!

45

Анонимен

преди 4 години

Ромските зверства са по закрилата на НПО-тата, може да се спрат точно за 1 месец, да разрешат на полицаите да стрелят на месо и хората да притежават законно оръжие. Всеки навлязъл в дома му да може да бъде обстрелян. Но тук даже и събраха музейното оръжие, българина да може да бъде беззащитно животно, тип овца която да бъде стригана и колена!

44

Анонимен

преди 4 години

не Ви е виновен закона, подобни животни има в джунглата, тя прави от човека животно, така че се огледайте около себе си, дали селото Ви не се превърнало в една джунгла

43

ББ

преди 4 години

Око за око, зъб за зъб!!!Смъртно наказание за убийците, иначе няма оправя!!!

42

Анонимен

преди 4 години

До Сата НАТОСемейството което беше блъснато от Караянчева,защо напуснаха България след заплахи,да не би пожелание да са напуснали или пък адвокатката на Иванчева на която и запалиха къщата и запалиха имотите на свидетели по други дела,които води или безработни хора от страната,които няма какво да сложат на масата на децата си?А първото нещо което направи новата социална министърка е да обяви,че детски няма да се вдигатАко беше нормална държава,хората щяха да ви осъдят за геноцид над население

41

Анонимен

преди 4 години

До АнонименГрешиш,има на запад затвори за деца,а до 18 г. родителите или настойниците носят отговорност за децата си,че в някои държави дори до 28 години родителите носят отговорност за тях и са длъжни да се грижат за тях.

40

Митев

преди 4 години

И тоя търси 15 минути слава. Много е лесно да плюеш. Все държавата е виновна. Като го гледам този оплуек в Германия са му послали червен килим. Кой знае къде рине *** или мие чинии.

39

Анонимен

преди 4 години

До 48 . Сравнението не е за случая. При война си има и правила. Дори масови убиици ги съдят е международе съд. Караджич, Милошевич , а Сталин и той си замина със съд. , Чаушеско. Каръл Велики е обединител на немските племена следмасовото преселение към Европа.

38

Сата НАТО

преди 4 години

Мизерията в държавата и беззаконието принуждава,повтарям именно ПРИНУЖДАВА хората да напускат държавата------Това са мало умни твърдения.В БГ живеят 7 млн човека, които се справят прекрасно и не са напуснали.Всеки емигрира по собствено желание.Също така всеки оставя децата си в мизерия по собствено желание.

37

Под тази..

преди 4 години

..статия някои оплакват погубеното дете, други яростно защитават "обидените" животни...Всеки с наклонностите си, жалко за момичето!

36

Румен

преди 4 години

До 39. Така е направена Конституцията. Защото политик да не носи отговорност. Виж как Т. Живков не го съдиха. Той Живков е взималколективно решемие!!!!