74

Анонимен

преди 4 години

Турската полиция обеща, че нападателя на а повече да напада никой

73

Причината

преди 4 години

Щото е селски Бек и се мисли за тарикат ще може да набие всеки ,ама ще му размазат кривата физиономия,не минава какъв як бой е изял със сигурност...хахахха

72

До 78

преди 4 години

Точно на Гала беше!

71

Анонимен

преди 4 години

Какво ни интересува това нас, нормалните хора?

70

До 78

преди 4 години

Не е бил на Гала! Гала е прекалено добър човек, затова искаха да я злепоставят с някакъв случайник!

69

Леле до 27

преди 4 години

Иззззрод в потури . С точно Икони и Библия (не вярвам да е носил)- в Стаааамбул , тази мека на Християнството... да се видят записите, иначе всички потуранци то хел с лъжите ви си - не вярваме. И колко е смешно : ЕДИН българин и безброй полицаи ползвали газ, водни струи, 40 куршума ахахахахахаха давайте с минусите, аз се смея с глас. А вие сте убийци, впрочем.

68

???

преди 4 години

Много пишат за Сащ. Ами да питат Гала за племенника и с ножа в Сащ, какво му се случи.

67

покажете записите

преди 4 години

Кварталът е проблемен. Кой собственик на ресторант няма да сложи камери и вътре, и навън, а и другите камери. Защо не показват записите от камерите? Дори не споменават за такива?!

66

Анонимен

преди 4 години

Не били помогнали нито водни струи, нито газ?! Хайде стига бе. Той да не е супермен. Пръскат го с водни струи, и не могат да го арестуват по това време? Хвърлят у газ-и пак не могат да го арестуват? Не се връзват нещата. нещо турците послъгват.ПОКАЖЕТЕ ЗАПИСИТЕ ОТ КАМЕРИТЕ. Защо не се говори за записи от камери? Всеки ресторант има камери, ама нещо не искат да видим записите.

65

нека съдът да реши

преди 4 години

Как така ножът стана изведнъж на мачете? Дали този нож не е бил най-обикновен прибор за хранене в заведението? Защо го застрелват, а не го арестуват с тейзър или стоп патрон, газ , или физическа сила?Не се връзва версията на туците. почнаха да лъат като иранците за самолета. България да разследва случая. Да пратят българскии прокурор и съдебен лекар на място ,не се доверявайте на турците. Май доста заптиета трябва да отговарят пред закона. И то българския. ние им предадохме Бююк, редно е турция

64

Чукундур

преди 4 години

В Бг-я щяха нпо тата да осъдят полицията за прекомерно използване на сила.

63

IYI

преди 4 години

Турските власти съобщиха че българинът е бил наркоман и болен от ХИВ.Бил е в Истанбул кв. Байрампаша.Този квартал е много пропаднал и там живеят предимно кюрди които се занимават с контрабанда и продават прахообразни вещества.

62

warnings

преди 4 години

В Истамбул има милиони масови убиици които могат да обсебват хора вкл поели подсладители от бонбони..Да се внимава..Масовите убиици вече се виждат вкл в магазини и ресторанти. виждат се като движещис е сенки атакуват бавно проникващо да с е внимава. къпане и смяна на дрехите помага.

61

Диабло

преди 4 години

Носел библия и икони, съшито с бели одрински конци, хвала на мордорския интелект .!.

60

Анонимен

преди 4 години

До 60Междувременно всички от ресторанта са избягали панически, преди да дойде полицията. Сигурно е било някакъв флашмоб, че да ти спестя усилието, да пишеш небивалици.

59

Анонимен

преди 4 години

Дани сега Ердоган не се ядоса.

58

Анонимен

преди 4 години

Стара поговорка КОЙТО НОЖ ВАДИ ОТ НОЖ УМИРАТози юнак си помислил, че се намира и своя квартал където многократно е правил товаИмаи една турска поговорка ЧЕКИРГЕ БИ СЪЧРАР ИКИ СЪЧРАР-ЩУРЕЦА ВЕДНИЖ ПОДСКАЧА ВТОРИ ПЪТ ПОДСКАЧА НО.....

57

Анонимен

преди 4 години

До 56Аз не съм сноб. Просто вярвам, че някой групи от хира са далеч под мен и ше посмятам всякакви заучени фрази, лъхащи на елитизъмЕй така звучиш!

56

Анонимен

преди 4 години

Човекът е вечерял в ресторанта. Поръчал си е пиле с картофи. Тръгва да си го нареже, но ножът пада. Отива до бара да му го сменят...След намесата на полицията човекът с нож е неутрализиран.

55

Осман на тиган

преди 4 години

Хора?!? Я пак. Че там хора има ли?