56

Фак Дъ Уорлд

преди 4 години

Азис си беше мъж от началото на кариерата си. Просто се преструваше на Г Е Й за да се издигне в йерархията. А ние ли ти казахме да се преструваш на Г Е Й Азисе?

55

Ривааа...

преди 4 години

Каква новина ...

54

АБВ

преди 4 години

Това е публикация! Истинска публикация! Браво! Това искаме да знаем, всички!И накратко - дреме ми къде има косми този сексуално сбъркан човек.

53

kiko

преди 4 години

na takiva edno vreme im smenqha imenata....

52

Анонимен

преди 4 години

Азис си коментира космите - добре, ама медиите по каква причина посвещават цели статии на този въпрос ....., чак цитати, дискусии ???????

51

L.

преди 4 години

Един да каже "ай, сиктир" на място.

50

Тра-ла-ла

преди 4 години

Тоя дето врещи като заклано яре...въобще не ме вълнува с косми ли е, без косми ли е,

49

Анонимен

преди 4 години

Да им имам проблемите на някои хора...

48

Мухаха

преди 4 години

До АнонименАзис има вродена интелигентност.... В сравнение с кого ? С тебе ли ? Тогава може би си прав . То и торба говежжди то*р би имала твоя "респект" . Понаучил си някой чужда думичка от гангстерските филми. Браво... т.е. респект .А за статията : Очакваше се Азис да се окосми толкова . Така става когато някой Гейо остарее и се занемари Сигурно вече му е омръзнало да се щави всяка сутрин .Та затова е решил да смени "сценичния си имидж" и да се върне към оригиналния си външен вид....

47

Интеграция,а

преди 4 години

Интеграцията на ромеите води ей до това-Азис..Ако не е до Азис,стига до прерязване на гърлото за 250 лв., създаване на царе и царици,строене на бараки кой където си иска,продаване на 9 годишни за булки,неплащане на ток,вода и т.н.,олигофрения ,простотия...Слава Богу-още не е стигнала до канибализъм.А когато някакъв *** вземе,че се мисли и за певец-явно малко пари са аддени за интеграция,давайте още,наливайте не милиони,а милиарди...

46

Анонимен

преди 4 години

По публикацията работи: Иванка Гъркова-----------------------------------------------------------------Дано не се е преуморила горката Иванка, докато е "работила" по тази "интересна" публикация

45

Анонимен

преди 4 години

Чекаме да стане като Чубака.

44

did

преди 4 години

Искам забрана на феновете му (И) да гласуват на избори!

43

бат Манаф

преди 4 години

Щом Велизар не се оплаква значи няма драма! Велизаре, моме, кога ще си дойдеш в село Червена вода. Чакаме те!

42

Чудю

преди 4 години

Кой е тоя? Трябва ли да го познавам?

41

Д-р. Гигълс

преди 4 години

Така е защото и феновете ти са като тебе

40

Светли

преди 4 години

Нямаше да е истински *** ако не е рунтав, това е неговата същност! Просто търси внимание!!!

39

Анонимен

преди 4 години

Азис има вродена интелигентност. Заедно с великата дарба на гласа си той е уникален. Затова го коментират и плюят. Но в интервютата в които съм го гледал -- личи интелигентносста му , начина му на говорене и мислене и мъдрост в думите му. Така че той си е талант на N-та степен и начетен добър човек и различен но никога - циничен. Артист .Певец. Явление. От мен респект!!

38

Анонимен

преди 4 години

Tърговка новина, кво толкоз.Преди бил жена, а сега космат мъж, марсианец едва ли не.Всички тия номера са с цел поддръжка на известността, която гасне рано или късно.Copy - Paste от Холивуд.

37

Анонимен

преди 4 години

Мразя чалгата. Мразя държанието му. Но е страшно надарен певец. Няма да е преувеличено ако кажа, че е от световна класа. Жалко че в българия няма продуценти. И се е заврял в тъпата чалга за да прави парите си. Но за българския народ това се харчи. Гледайте го в Като две капки вода. Няма стил който да му се опре. И за разлика от много роми-също страхотни певци- Азис не вкарва ***в тях.