41

Анонимен

преди 4 години

Спешно търся два френски ключа, малко багерче и двама души за по 500 лева месечно, опа,... 610 лева месечно бруто, даимат кола, книжка категория Це, да разбират от търби. Да ми пратат сиви и снимка на багерчето и френските ключове, че ги искат за една поръчка от некакъв холдинг за неколко стотин хилки само.

40

Радослав

преди 4 години

Гаранция след 1-2 години този супер ВИК Холдинг ще е като НЗОК и НОИ и ще трябва от държавния бюджет да се изливат милиарди в него под претекст, че парите не са достатъчни, а от там безконтролно ще поемат към джобовете на "нашите хора"! Колкото има контрол при харченето на пари от НЗОК и към обливането с пари на родата/електорат на ГЕРБ от страна на НОИ, толкова ще има и контрол по водни цикли и тръпополагане от "наши фирми". Ей свърши се с хранилката при магистралите и вече ГЕРБ готвят новата.

39

Радослав

преди 4 години

Цялата история е да може по лесно да се бяга от отговорност! В една грамадна структура е много по трудно да се посочи кои е персонално отговорен, започва се с едни дебати кои отдел е по виновен, къде служителите са спали и накрая изтича давността! Затова е целия цирк! За да може да си замазват проблемите и да подмятат отговорността между различните бюра! Ще е същия цирк като продънената кофа НЗОК и НОИ! Ще се изливат милиарди вътре и с още по голямо темпо ще изтичат към джобовете на роднини!

38

Радослав

преди 4 години

Понеже при НЗОК, НОИ, НЕК и куп други резултата не е ясен, затова ще приложим същия модел и при водата. На всички ни е ясно, че това ще е поредната държавна софра на която ще се насадят роднини от партията на сладки заплатки и ще си топат топката докато ситуацията не стане катастрофална! НЕК като е държавно какво стана? Кои понесе отговорност за това, че цялата електропреносна мрежа е пред колапс? НЗОК като е продънена каца от която изтичат милиарди левове кои понесе отговорност?

37

Анонимен

преди 4 години

А ще спрат ли с надписването на някой друг кубик в името на загубите ?За декември вИк Варна ми хакнаха 4 кубика отгоре.Умишлено не искат по-модерни водомери с дистанционно отчитане...

36

Анонимен

преди 4 години

Нали има Асоциация на ВИК към МРРБ! За какво е необходима още една структура? За да има повече пари за усвояване, нали?!

35

Анонимен

преди 4 години

Така вече министрите няма да са пряко отговорни, а холдинга :DБезотговорният Енергиен Холдинг /БЕХ/ натрупва големи загуби, които после всички ние ще трябва да платим. Във водният сектор всичко ще е същото.

34

Анонимен

преди 4 години

Направихме ВиК дружества. Понеже не работят и ги разследваме, направихме ВиК Асоциации. Понеже не работят и ги разследваме, правиме ВиК Холдинг. Като и то не работи ще го разследваме и ще направим ВиК Джоин Венчър.

33

Анонимен

преди 4 години

Между другото има един сигурен и изпитан начин да се реши бързо кризата! И не само тази!И го казвам съвсем сериозно!Но за тази цел трябваше да имаме главен прокурор!Имам предвид - истински, а не радост на народа!

32

men

преди 4 години

какви директиви какви 5 лева бе. ми нали германците ги пишат директивите. какво ли пише в тях? всичкия бо,лук в бугаистаня, да го направим сметище и да напълним гушката на българските ни подложки. НИКАКЪВ БО,ЛУК НЕ ИСКАМЕ. НИКАКЪВ. И *** ЛИДЪЛ И БИЛА ДА СИ ГИ СЪБИРАТ И КАРАТ ОБРАТНО КЪМ ГЕРМАНИЯ И АВСТРИЯ. ама де топки....

31

facebook

преди 4 години

кривоносите кърлежи харесват това

30

facebook

преди 4 години

световната банка харесва това.

29

Анонимен

преди 4 години

И следват обществени поръчки за компютри, за бюра, за софтуер, за високопроходиме и екологични SUV. Най добре 6x6. Обичам ги тия пичове. Милярдите в джоб не ги слагат. Всичко е 6 без коз. Даже 7 всичко коз.

28

Анонимен

преди 4 години

Я къде било заровено кучето! Събират активите накуп и после ги източват / пример БЕХ/. Глад е настанал за тиквената армия, така че трайте и смърдете.

27

Анонимен

преди 4 години

Питам за един приятел , защото гледам че въпроса от никой не е повдигнат а именно: Дали част от този 1 милиард няма да бъде отделен за подготовка за идващите само след 1 година избори ? Освен това няма как да се създава Холдинг от Държавата без това да е гласувано в Парламента и ще бъде любопитно кой освен управляващите ще гласува зъдаването на подобен Холдинг. Друга мистерия е че според Горанов бюджета на държавата за 2020-та година който приеха само преди месец и половина е такъв че за тази година е без предвиден излишък. Тогава оя 1 милиард кредит от някъде ли ще е или дефицит ?

26

Не обичаме да си

преди 4 години

правим изводите, а още по-малко да се учим от миналото и грешките си. Лошо за света няма, той си върви напред, докато сбъркалият вид се превръща в история и геология, а местообитанието му се запълва от други.И още нещо, сякаш за да докажем твърдението, че винаги може и още, правим шапка на шапката в бизнеса с обществени услуги, вместо да създадем среда и условия за неговото развитие. За мен неясно остава дали въпросният холдинг само ще влага във ВиК сектора, само ще извлича печалби или и двете?

25

Анонимен

преди 4 години

Сега ще се налеят 1 - 2 милиярда лева в тази излишна структура, ще се подменят донякъде само където остро народа реагира тръбите и след това тез същите които я създадоха ще си я приватизират и тогава плащай българино златна вода.

24

Анонимен

преди 4 години

Още една мега държавна служба за харчене на народната пара основно за маркови коли, нови назначения за приближените на власта / електорат / за приятелки, секретарки, любовници и пр.. То и досега си имаше ВиК дружества - дайте парите на тях, по общини те си знаят работата.

23

Анонимен

преди 4 години

И кво става с децентрализацията в управлението? Концентрация на ресурси, предвид увеличения апетит на ламята и малкото време, дето и остава...Напред към светлото бъдеще, дрогари..

22

дедо Ви

преди 4 години

Още една ясла за преданите на власта Но може още, има място за растеж, корпорация, тръст, министерство!!