93

Закон!

преди 4 години

До 101-Абсолютно те подкрепям да изнасилиш човек е отврат долни метили са това изнасилвачите прав си човече просто отвратително престъпление!!!

92

До Възмутен българин

преди 4 години

Нено Димов е министър, избран, за да защитава интересите на хората. Какво го сравняваш? Колко човека измряха от въздуха, от строежите по плажовете? НЕ го мислиш това нали идиотче

91

до 98

преди 4 години

ами ако беше дъщеря ти? нямаш ли ум бе кратуно ***

90

Лъже Муфтаджийка

преди 4 години

Отива с непознат в непознато място сама !Яде пие без да плаща по ресторанти и квартири .После някой и бил скъссал гъъзза от ееббаанне .Ми то аз че съм мъж и менц ша *** опънат ако ходя по чужди къщи с непознати .Това че и бил казал че е гей не е оправдание може да е луд или човекоядец.Освен това повечето гейове са активни и *** здраво .Като чуят чужденец и си мислат намерих банка за пари .

89

Вальо умният

преди 4 години

изнасилвач

88

Стига с този!

преди 4 години

Не е луд който яде баницата, а който я дава! Той да не ги е вкарвал насила в апартамента си. Всички са отивали доброволно, всички са зрели жени, много добре са знаели за какво отиват. Или не им е платил и сега го топят. Особено тази с трите деца, какъв го е търсила там!?

87

м дааа

преди 4 години

Всички сме съгласни че не е това начина да се отнасяш към жена.и друг въпрос е че се шири много меркантилност сред нежния пол.от 10-тина години съм в чужбина и не за първи път получавам съобщения от някоя позната от рода на " Как е там, гости не приемаш ли? " или нещо подобно.

86

до 94

преди 4 години

Еми седмици наред въртят снимката му по медиите, спал ли си?

85

Възмутен българин

преди 4 години

Какво стана??? Нено Димов много по-голям престъпник от един сериен изнасилвач, та да е в затвора, а втория под домашен арест! Чудо на чудесата е българската прокуратура! Няма такава- втора в света! Сладури.....!!!

84

Анонимен

преди 4 години

СЛОЖЕТЕ СНИМКА НА ТОЯ БЕ ДА СЕ ЗНАЕ ТАКА ПО - ЛЕСНО ЖЕНИТЕ ЩЕ СЕ ПАЗЯТ ! КВО ГИ КРИЕТЕ И НЕГО И ОНЯ ДЕТО ВЗРИВИ БЛОКА ВЪВ ВАРНА ????????

83

Анонимен

преди 4 години

ВИДЯЛА ГО В БАРА И ХОП ТРЪГНАЛА С НЕГО И БИЛА ВИДИШ ЛИ СПОКОЙНА ЧЕ Е ГЕЙ ХАХАХАХАХАХА ПРОСТО Е ВИДЯЛА ЧУЖДЕНЕЦ И КВО ЛИ СИ Е КАЗАЛА - ЕЙ СЕГА ТОЯ ЯКО ШЕ ЦАКА - АМА ТЕ ЧУЖДЕНЦИТЕ НЕ СА БАЛАМИ И НАКРАЯ ТАКА ГО Е ОТНЕСЛА ЧЕ ТАКА И СЕ ПАДА !

82

Анонимен

преди 4 години

До Митев-Подкрепям те но все пак ако наистина има изнасилване това си е гнусно престъпление...

81

Оги

преди 4 години

До ТарамбукаНяма спирка, той ги джаска като митьо пищова на арбанаси.... азиатки, арабки няма не. Валиумчето и дай, дай , дай После нашите го пускат домашен арест като Ценко Чоков, да си обикалия пак.

80

Тарамбука

преди 4 години

Да изнасили някоя арабка и после ще види какво ша му се случи.

79

Гоги

преди 4 години

Защо не се шерне и снимката на този хубавец ? В цяла холандия са разлепили мутрата му по кръчми и барове... а нашите медиии се страхуват да не би да ги опъне и тях.

78

Анонимен

преди 4 години

До 84В ерата на Интернет може да прочетеш, няма нужда да ти го наливат в главата с фуния.

77

Анонимен

преди 4 години

Има достатъчно сайтове и линкове от чужбина, като се напише името на изнасилвача в Гугъл и се вижда какви ги върши. Кооперацията е на ул. Охрид 77 в кв. Банишора, където живее сега.

76

34

преди 4 години

не е нормално след 1 разговор и хоп веднага на гости посред нощ!!явно оба4е алкохола е загасил 4ервената лампи4ка!! а и жена с 3 деца на 32 разведена не ми се вижда много наред!!

75

Анонимен

преди 4 години

Престанете да пишете, че е холандец. Има холандско гражданство, но е мароканец. Изнасилва ги, като им пъха предмети във вагината и ануса, но не осъществява полов акт с тях. Жертвите му в различни държави вече са над 60 жени. Импотентен е!

74

Анонимен

преди 4 години

като и казал, че е гей, вместо да го разкара, било и олекнало, и оня си показал гейския номер. В панделата наистина ще го направят гей