25

Анонимен

преди 4 години

Явно с IQ над 20 не влизат да пишат тук. Смислени коментари за това кой и за какво употребява, осъден за убийство, няма.

24

аз-ът

преди 4 години

Полфрийман защити не ром, а ЧОВЕК. ***.------по новините казаха, че е защитил ром. И е убил човек. Така казаха.

23

Анонимен

преди 4 години

В която и да е държава и съдебна система, е преднамерен убиец. Но са малко държавите в които, ще има достъп до медийното пространство---Пълни глупости. Първо, не е преднамерано по никой начин, и второ, откакто излезе покритият и недопуснат в съда видиозапис, стана ясно, че казва истината. На Запад никога, ама никога нямаше да получи и 12-те години, които лежа, а можеше и да не лежи изобщо.

22

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЗа тези с IQ над 20 е ясно защо точно тази "медийна" група му дава поле за изява!!!-Ами за него лобираха БХК и съдия от БХК го освободи срещу дебела пачка пари,затова - пълна забрана да влиза в България,защото ще извърши ново престъпление тоя рецидивист.

21

Анонимен

преди 4 години

Освен,че е е убиец ,този е и лъжец,а преди това е намушкал и двама човека в Англия,с две думи - рецидивист.Ако го пуснете на свобода,задължително трябва да има пълна забрана за влизането му в страната ДОЖИВОТ!Защото този ще извърши престъпление отново!

20

Анонимен

преди 4 години

До 13 " До Сократис"Какво общо има темата с това за което пишеш?

19

Анонимен

преди 4 години

За тези с IQ над 20 е ясно защо точно тази "медийна" група му дава поле за изява!!!

18

Анонимен

преди 4 години

Кой му плаща изявите?В която и да е държава и съдебна система, е преднамерен убиец. Но са малко държавите в които, ще има достъп до медийното пространство.

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 18Тва са неговите приказки.В реалният свят е наръгал друг човек в гръб и го е убил.Тва му е вторият път когато вади нож и ръга.Преди години е правил същото с две момчета но не в БГ.Там истотията е била че са го нападнали и той се е защитавал.Не е убил никого за щастие.

16

Анонимен

преди 4 години

Много си е наред човекът! Ама е сбъркал народа - с промити мозъци не се спори и не им се дават обяснения.Полфрийман защити не ром, а ЧОВЕК. ***.

15

Анонимен

преди 4 години

Do 16 ясно разбрах, значи вместо да го налагам, трябва да го почерпя кафе и да му помогна да натовари откраднатото на каручката му. ОК

14

Анонимен

преди 4 години

Стига сте промотирали убийци!

13

Анонимен

преди 4 години

значи хващам в мазата крадлив ром, почвам да го налагам, и през това минава фрийман вади мачетето и ме коли, така ли???

12

Анонимен

преди 4 години

До СократисКриворазбран,праворазбран трябва да им спрат социалните помощи и като ориде бременната тъмнозелена в болницата на 13 год да ражда да затворят мъжът и минимум за 15 год за педофилия.А малкото да дадат на евеопейска двойка приемни родители и никога повече да не чуе за етноса.Ето това е справедливо а не да им плащаме сексуалните забавления.

11

Анонимен

преди 4 години

След 5 години да не излезе и ромчето от Галиче да ни дава съвети!

10

Сократис

преди 4 години

А ако нападнатия не беше Ц. а етнически чистокръвен българин, какви щяха да бъдат коментарите?! Този чужденец е реагирал срещу нападение на ЧОВЕК, независимо от боята и етноса!Ако нападнатия беше българин а нападателя Ц. със сигурност щяхте да го изкарате Герой...Това е криворазбрания национализъм в действие!

9

Анонимен

преди 4 години

Ми той си е ром какво се прави.Цял живот живее на социални помощи,друса чалга *** са му братя...Каква е разликата между оня кюнец от Галиче дето закла онова момиче и тоя?Аа тоя се прави на жертва.Удряли го с павета в главата той с последни сили извадил нож и се затичал и те не спирали да го удрят с павета в главата и той с последни сили догонил едното момче и го наръгал в гръб при самоотбрана.Охх защо не сме в САЩ да те гръмне некой в лъжливата уста с пушка за едри мечки и да се наиграеш ?

8

Анонимен

преди 4 години

Тоя пък за един *** си създаде пробеми...

7

Аз

преди 4 години

Нагло, нахално ***. Уби българин, щото бил нападнал ***. А колко българи са убити от *** и не е имало правосъдие. Джок пок мол бол гол фрийман (егати и парадокса-фрииман е свободен човек на английски) трябва да излежи 20те години докрай. Той бил се извинил - "приятелю" ако един ден имаш деца и някое бъде убито от такъв *** като теб и този *** ти се извини, ти ще върнеш ли детето си с това извинение? Ще простиш ли на този някой? Няма как да знаеш, защото едва ли ще имаш деца

6

Анонимен

преди 4 години

Във Варна *** се опитват по фейса да създават паника, че няма вода. Първо, че язовир Цонево бил полу празен. Но, този язовир не е за питейна вода, а за поливане и промишлени нужди по предписание. Второ, че язовир Камчия почти свършвал, тъй като снабдявал Варна и Бургас, но усложливо не се съобщава, че Варна и Бургас има и други водоизточници. Чудя се, толкова наивници ли има, че пак да се хванат на тази КГБ-иска лъжа.