10

Ке ви прашаме нещо

преди 4 години

и отговорот требе да биде "да". Вицът за македонските комити се разиграва в несравнимо по-грамадни и страшни (за обикновените хора като нас) мащаби. Балонът "непрекъснат ръст на БВП" се спука, време е за кърваво преразпределяне на парите и произтичащата от тях реална власт, както натяква и представителят на господарите Лари. Климат, затопляне, шменти-капели - това е само повод и добре организирана кампания за черна пропаганда. Очертава се неофеодално владичество на финансовите спекуланти.

9

Активист

преди 4 години

How Dare You....

8

преди 4 години

Сега ще започне едно преструване, че всичко е еко ...

7

Евреиски Лъжи

преди 4 години

евреиското лицемерие и нагли лъжи нямата граници !!!знаете ли че копачите на криптовалута хабят повече електричество отколкото всички електрически коли по света взети заедно !!!защо еко-глобалните евреи не спрат тази измама наречена криптовалута !?

6

Анонимен

преди 4 години

Грета Тунберг харесва това!

5

Дзъ

преди 4 години

Този гуру ще го пенсионират. Не се пускат така лесно милиарди и милиони печалби заради някакви си климатични промени... докато правилото е - аз да си прибера планираната печалба сега и на момента, пък другите да го ....

4

Анонимен

преди 4 години

Тия са много умно притежават 5 % от почти фалиралата Дойче банк. :-)

3

Дядо Соци

преди 4 години

До Екотерорист 1 Това е сложна материя , не е за българи. За това няма коментари.Виж за ГЕРБ и БСП коментари колкото искаш.

2

Анонимен

преди 4 години

Ще видим накрая да не фалира БлекРок, те управляват чужди пари, които винаги могат да бъдат преместени при конкурент.

1

Анонимен

преди 4 години

Е това е баш шефа, управлява БВП на Германия в двоен размер... Че даже и конкуренти имал. Ротшилд е като третокласник между тях. А ние си мислим, че от Путин, Тръмп и компания зависи нещо...