98

Анонимен

преди 4 години

бай тодор направи държаваднешните от нея направиха ппомийна ямаа тоя красавец на снимката го подкрепяше всичкия запад като колеше сърби 94 годинасега не им е нужен и го свитнаха - като шефовете на алкайда и ислямска държавадето те ги създадоха- на времета аятоласите ги докара пак запада в една светска държава - хомейнито идва от париж- емигрантисляма беше единственото оръжие среще демокрацията в близкия изток и продължава да е подкрепян от сащ- целта е скапване на европа

97

Петров

преди 4 години

Също така амеркански учени и независими български изследователи отбелязаха, че в армията на Александър Втори украинците с имена Порошенко, Зеленски , Яценюк с корени в Канада и САЩ са били мнозинство и всъщност самия Александър е украйнце, но с американски ценности. Така казаха и в История бг

96

Петров

преди 4 години

Солеймани е участвал и във войната за независимост на САЩ като е предвождал мюсюлманите в британската имперска армия, отбеляза в страницаата си в Туитър президента Тръмп. Той е врага на свободата, заключи Тръмп в статия в свободната американска преса.

95

Чебурашка

преди 4 години

До Анонимен.. България е освободена от руски войни и наши опълченци след това немците и натрисат немски те шпиончета Батенберг и Кобург за.. Нищо не знаеш путлераст! Над 50% от руската армия е била от украинци. Украинци са се били заедно с опълченците на Шипка. А Батенберг е племенник на руската императрица и е одобрен от Александър II за княз на България.

94

Чебурашка

преди 4 години

До Анонимен....Симеон Велики сам си е написал, че азбуката ни е славянска...Неграмотнодтта на руските роби е пословична!

93

Анонимен

преди 4 години

цар Симеон Велики сам си е написал, че азбуката ни е славянска а народа славянски - преди Русия да съществува, разбрахте ли центаджии. Паисий си е написал и той История Славяно-Болгарская. Няма как да оборите техния авторитет. Аллах е ***, а кардиналите и пасторите масово педофили

92

Анонимен

преди 4 години

В Германия се проведе олимпийската квалификация ГЕРМАНИЯ тУРЦИЯ. Цялата зала беше пълна с турци. Турция победи с 3-0. Германия вече е слаба държава с огромно турско малцинство от 12 милиона и 3 милиона гости араби. След 50 години няма да съществува. От безсилие немските момичета накрая се разплакаха. Те първи усетиха окупацията. А България ще надживее Германия.

91

Анонимен

преди 4 години

До ЧебурашкаРусофилите са истински българи и едни от най-големите български патриоти. Вие антибългарите сте си туркофили и фили на бомбаджиите и на Хитлер което е абсурдно защото американци са се или с немците нали?

90

Анонимен

преди 4 години

България и Русия са православни и славянски страни. Естествено е да не можете да успеете в пропагандата си. 87 процента от българите са русофили а останалите не са българи а евреи, помации, турци и роми. И един процент са ромите на Костов. хахахааххОт запада сме видели Берлинския кангрес, Ньойския договор, подтикването Милан да ни нападне, крепенето на Турция, бомбенето на жилищните квартали на София, Лом, Кюстендил, финансирането на безродното СДС. рязането на ракети, разсипването на армията

89

Анонимен

преди 4 години

До ЧебурашкаАз зная истинската история, а не патриотарския и вариант на безродниците патриотари, купуващи прескъпи самолети. С арестуваните им министри-бояджии.България е освободена от руски войни и наши опълченци след това немците и натрисат немски те шпиончета Батенберг и Кобург за ръководство и българският народ не мре за обединение а за мамицата им на тия Германия. И е съюзник на Турция. Германия вече е самоприключила се страна

88

Чебурашка

преди 4 години

До АнонименНе говори от името на българите бе русоид. Русофилите никога не сте били и никога няма да бъдете българи!

87

Анонимен

преди 4 години

До ЧебурашкаНеграмотни, стига манипулира. Стига чете глупости. Средновековни западни пътешественици защо пишат че цялата територия от Венеция до Черно море се нарича Славиния? Нищо че държавите са различни Словения, Хърватия, Босна, Рашка, Дукля, Травуния, България, русия тогава не е съществувала за да е подкупила пътеписците западни нали

86

Чебурашка

преди 4 години

До Анонимен..... Истината е че ние българите сме извършили доста повече срещу сърбите...Единствено безроден русоид и сърбжмов може да напише това, което се написал ти. Но вие русофилите от 140 години насам се доказвате като най-големите българофоби и национални предатели.

85

Анонимен

преди 4 години

Преди междусъюзническата българските войски се бунтуват и казват че няма да се бият срещу братята сърби. Фердинанд обаче иска. Накрая абдикира народът го гони в шпионската му централа Германия. Аз и целия български народ мразим една държава - Турция. Това е държавата която е спасявана от запада стотици години за да коли българския народ. Друга държава не мразим. Мразим и тези които отричат историята и доминацията в народообразуването на славянския елемент в българската народност.

84

Чебурашка

преди 4 години

До Анонимен... Славянска е България...Русофилите все за славянството врещите, но нали знаете, че руските ви господари са потъпквали и избивали най-много славяните? И изобщо православието и славянството са две *** кожи, с които се прикрива хитрият руски вълк.

83

Анонимен

преди 4 години

До ЧебурашкаНищо не сме забравили. Истината е че ние българите сме извършили доста повече срещу сърбите. Под командата на немския шпионин Фердинанд България в Междусъюзническата напада Сърбия, а Австрия го лъже че ще ни помогне. Всъщност насъсква срещу нас и Румъния и Турция. Твоите лъжи на неграмотност ли се дължат или на маймунестияя ти мъзък? В Първата св. война с Австрия избиваме 1234 хиляди сърби 28 процента от народа, като са избивани и от нашето малцинство, разбра ли урудее?

82

Анонимен

преди 4 години

Славянска е България, а прабългарската в Делиормана се води от потурчените прабългари начело с Ахмет Доган. ***! славянски са имената на местностите, доловете, хълмовете ливадите реките - река Струма на славяните струмяни, смолян на славяните смоляни. Затова сте руси господа обрежняци по маци, щото сте бивши славяни не сте турци аллаховци а само заблудени овци. Морава в Чехия и река Морава и така нататък. Късно е да фалшифицирате историята ни джендраци.

81

Чебурашка

преди 4 години

До АнонименБЪЛГАРИ И СЪРБИ СИ СЕ Обичаме..... Единствено руските роби обичат сърбите. Забравихте сръбските престъпления срещу българите в Западните покрайнини и Македония и ги жалите, че били бомбардирани. Малко им беше, трябваше да ги оставят и без Войводина!

80

Анонимен

преди 4 години

89Османе славянството умря със сСсР то и юГославия.....понял?

79

Анонимен

преди 4 години

Колкото повече пишете срещу славяните толкова повече става ясно че сте турци - аллах е диво прасе, умряло от краста. Базите на тия вашите кукловоди драги центаджии все повече ще се тресат от ракети. Икономиката ви е фалирала а България ще си остане. Вие ще се разцепите на 50 щата и в 30 от тях ще се въведе шериата до 50 години. После ще си имате на щатска територия арабо-израелски конфликт и няма да ви е до Европа. Разбра ли помакефендивъшлив?