53

Шмекер

преди 4 години

Плиткоyмни коментатори, щели да си купуват допълнително зарядно! Абе четете и мислете тъпaни. ЕДНО ЗАРЯДНО ЗА ВСИЧКИ ЗАРЕЖДАЩИ СЕ УСТРОИСТВА! Дмек вече ще имате главочи и няма да купувате зарядни които след 2 години отиват в казана!

52

Анонимен

преди 4 години

Преди телефона идваше с всичко вътре - зарядно,слушалки,дори стойка,а сега ще даваме по още толкова,за да го окомплектоваме.- зарядно,слушалки, протектор, кейс и карта памет и като обощим ставаедна доста добра за производителя сума,отдено от сумата за телефона. ЕС бачка за корпорациите,а уж зад добри намрения крие това.

51

Анонимен

преди 4 години

Това да не е по предложение на някой гербер. Те дават такива "умни" предложения.

50

Анонимен

преди 4 години

Това беше идея на Соломон Паси и жена му.

49

ХаХа

преди 4 години

А защо също така не казват как това ще ни принуди да си плащаме ДОПЪЛНИТЕЛНО за зарядни и как това ще се отрази на крайния потребител?

48

Анонимен

преди 4 години

Айде бе! Ще дам 1700 лева за телефон, а то нема Да мога да го заредя!!!!!ЕС вън!!!!!!!!

47

Анонимен

преди 4 години

До 56Освен ако безжичното зареждане не стане вкъщи си, на 5 метра от станция щатни телефона ти се зарежда, няма да го бъде. В офисите накупихме падове за зареждане, когато и iPhone Мона на такова зареждане, ама след 3 седмици вече ги бяха разкарали от бюрата.

46

Анонимен

преди 4 години

Поредната евротъпотия. после ,за да си купиш оригинално в магазина ще ти вземат поне 30 кинта.

45

Анонимен

преди 4 години

Решението може би най-накрая ще дойде, когато пуснат USB 4, което ще обедини и възможностите на Thunderbolt. Тогава, може би най-накрая и apple ще реши да премине към него. Но когато това стане, така или иначе порт за зареждане и трансфер може да отпадне, защото безжичното вероятно ще го направи излишен...

44

Анонимен

преди 4 години

До 52Твърдо против з телефон само с безжично зареждане. Първо - тези които съм ползвал са баааааааааавни, до няма и къде. Второ - не мига да си ползвам телефона, докато седи на пада. Корекция - мога, но ми е по-лесно, да опъна дългия кабел и да си го ползвам на дивана.А и другото - мога да ползвам и външна батерия. Така съм карал по цяла седмица, където спирах за по 4-5 часа, само за сън и нямах постоянно достъп до контакти.

43

Анонимен

преди 4 години

До 53Или си купуваш един кажел за 4 лева и същата работа ...

42

??

преди 4 години

То в момента всички мобилни устройства могат да се зареждат с едно универсално зарядно - 5V 2.5A, Разбира се може да се наложи ползването на различен КАБЕЛ според жака на телефона. Само епъл се правят на важни, за да могат да продават за $50 зарядно, което струва $1, но и те се зареждат, само дето реват.

41

...

преди 4 години

Значи съгласен съм до някъде! Това с различните модели зарядни си беше един ужас! Колкото телефона, дори и от един и същи вид, толкова зарядни и крайници за тях! Та това верно го промениха и сега са само 3-4 вида зарядните и крайниците за тях! Инак наистина ще е добре да се премине към безжични зарядни от един и същи тип ри това! Щото инак пак ще се получи същото както сега!!!

40

пияница мистик

преди 4 години

До the GhostЗащото преди вадиш СИМ картата и батерията и си непроследим, а сега и да извадиш СИМ картата, пак те трейсват. Трябва да хвърляш телефона, ако има за какво да се криеш де. Вършил съм разни неща в чужбина, който налагаха честа смяна на апаратите, за да не може полицията да ни засече, но аз си събирах телефоните и батериите и като се прибрах в БГ подарих на всичките си познати по 1 смартфон Самсунг :) Бях надиплил някъде между 20 и 30 броя. Ей затова е вградена батерията

39

Анонимен

преди 4 години

До the GhostЗащото повечето хора искат unibody design, но дори о да може, да се сменят батериите лесно, повечето хора пак си взимат нови телефони. И честно казано, смяната е евтина, особено за стар телефон, ако не ти се занимава сам. 30-40 кинта взимат, за услугата, ако си сменяш батерията на iPhone 6s, 7, Galaxy S 6,7 и 8... така че не е особено зор.

38

the Ghost

преди 4 години

ЕК като са толкова загрижени и ще ме карат да си пазя зарядното, защо не забранят на производителите да вграждат батериите. Така един с един тел и N батерии ще ползвам телефона повече години.

37

Анонимен

преди 4 години

Това да същите нещастия, Кото ни налагат акцизи над горивата и алкохола, уж за нешо добро ...

36

Анонимен

преди 4 години

До 4585% от всичкото телефон правено през последните 10-15 години е с някаква фрома на USB. Служебните телефони вече са с такива ...

35

Анонимен

преди 4 години

До 44На места 2/3 от хирата са с iPhone-и. В Дания, по барове и ресторанти, винаги имат apple-ски зарядни, ама USB C по-рядко, а Microsoft USB хептен!

34

Анонимен

преди 4 години

До 43Айде бе! Пробвай си зарядното от стария siphoned, да му ръгнеш USB B към USB C и зареждай смело с 1А, а макбук а вика 19 часа докато зареди батерият от 62 до 100%. За още по шиканите теб ефект, ръгби да зареждаш един iPad от тея най-големите и вържи 2 4к 32 монитора дето са с USB C и ми кажи отново, че ставало със всяко зарядно ...