87

Анонимен

преди 4 години

Евреите всяка година измислят все нови и нови лъжи.

86

Анонимен

преди 4 години

Стига с този Аушвиц . 75 години са минали . Сега световните терористи са други .

85

истините са истински

преди 4 години

Европа от Бритекзитковците до нашио Боря,пшечниците, романутките,хвърхатите.всички те са подписали пактовете си с късия мустак. Молотовката порписва с Рибарадето тропа последни и войната започва.гнусното е че всички сега се опитват да се изкарат освободители а руснаците и немците са сочени за започнали войната.шо ви не боцнат трите органа на майките ви.погледнет пшечките, паметник на късия мустак са искали да диганат във Варшава.Лани непоканиха Руснаците, сега неуискат да честват Победата

84

Анонимен

преди 4 години

Хитлер и Сталин са съюзници, това трябва да се помни! СССР и нацистка Германия са едно!

83

Помним

преди 4 години

До ЗнаещВ края на 30-те години се потвърждава че еврейна Франкенбергер е баща на Алоис - Бащата на Адолф Хитлер . Бабата на Хитлер Мария Шикългрубер е работила като прислужничка при този евреин а след като се ражда бащата на Хитлер като извънбрачно дете той взема фамилията Шикългрубер. А после бабата се жени за някой си Хитлер и Алоис сменя фамилията си на Алоис Хитлер - по разследване на генерал-губернатора на Полша Ганс Франк.Има писма , има ДНК материал взет от родственици на Хитлер ...

82

Знаещ

преди 4 години

До ПомнимАдолф Хитлер няма еврейски корени. Това е поредната лъжа на евреите, които когато видят някой популярен и веднага го обявяват за евреин. Същото направиха и с Иисус Хростос - божия син. И него обявиха за евреин. Не се връзвай, лъжат!

81

Помним

преди 4 години

Аушвиц.Трябва да се помни. Както и Втората световна война. Когато един мустакат малоумниик с еврейски корени спонсориран от богати американски и германски евреи напада страната управлявана от руските евреи / 90% от болшевишкото политбюро тогава са евреи/ начело с вдигналия революцията с еврейски пари Ленин .... избиват се толкова невинни хора и се унищожават такива прекрасни градове в Европа .Големия победител в тази война бяха богатите ЕВРЕИ . НЯМА нито един богат евреин убит от Хитлер.

80

Крис М

преди 4 години

На днешние ден се навършват 92 години от героичната смърт на великата македонска българка от Скопие Мара Бунева. Умряла в мъченическа смърт в името на Отечеството си! А вие, *** жалки и една думица не написахте за нея. Но пък ревете с пълно гърло, като дръгливи магарета за измисления холокост и горкичките евреи, които са отрочета на сатаната, разпнаха Христос - Божия син и до ден днешен се гордеят с това! Напълно в този тон, пишете нещо колко лош е Иран и колко добър Израел! Ще ви платят!

79

до 85

преди 4 години

не само Вазов, ами и Константинов, а да не говорим Хенри Форд - интересно, как и защо толкова умни и успели хора са Анти-семити - те ли са заблудените или ние, това е въпросът?!

78

Българин пита:

преди 4 години

Кога Dnes.bg ще публикува стихотворението "Жидов гроб" на дядо Вазов? Ще бъде полезно и поучително.

77

Дака

преди 4 години

Евреите са араби, като Ислямистите.. Тия Евреи, явно са искали да завземат Германия,с ПОДКУПИ, но Хитлер го е разбрал и е изтребил башибозуците, както Тодор Живков изгони ислямистите Турци през 1989 г. Ако Евреите си бяха стояли в Израел, Никой нямаше да ги убива, освен другите араби- Ислямистите.

76

Анонимен

преди 4 години

Пак пари ще се искат, усещам. Пак едни числа ще се хвърлят, пак едни еврейски лъжи ще се пробутват. Ако немците наистина са искали да избият евреите, нито едни нямаше да остане жив. И пълно мълчание по темата за милионите избити украинци и руснаци. Тях кой ги е убил? Сякаш палачите им не са с еврейски имена.

75

Реактивния двигател

преди 4 години

Хитлер еврейна,дето тръгна с/у евреите и доказано ги е транспортирал извън германия и ги е пращал по живо и здраво!Говори се че Германия била толко мощна че е можела да свърши войната много бързо,но чак накрая са се вадили супер технологичните й оръжия,когато войната вече била загубена.Искали са от Германия ТЕХНОЛОГИИТЕ Й,за това е запалена войната

74

До 77

преди 4 години

И какво за Белене, Слънчев Бряг и т.н.? Дай статистика, ако има такава - колко от лагерниците са били интелектуалци, учители писатели и т.н. и колко убийци, изнсилвачи, крадци, корумпирани политици и т.н.? Убеден съм, че над 90 процента от "репресираните" по лагерите са били углавни престъпници. А сега годината не е 1990, а 2020 и писанията ти не хващат аудитория....

73

Анонимен

преди 4 години

Причината за нетолерантността е... Прекалената толерантност. Трябва да има баланс. Не да се дават права на малцинствата повече от на мнозинството. Трябва думата малцинство да се изтрие от законите. Тогава няма да има причини за антисемитизма и за анти-каквото-е-там

72

Анонимен

преди 4 години

Пак ли лъжат, че са ги убивали с Циклон Б, който всъщност е препарат против бълхи и въшки! Това е все едно да опитате да се самоубиете с Райд за ***. Пълни глупости!

71

Анонимен

преди 4 години

За тоя "олигофрений" тонката няма ли бая?

70

за Аушвиц да,

преди 4 години

а за Слънчев Браг, Белене и другите концентрационни лагери в България кога ще припомним? Пазвантите и палачите измряха, но семействата на комунистическата номенклатура която издаваше заповедите сега заграби несметни богатсва като ограбиха жертвите, възмездие ще има ли след като БКП е призната за престъпна криминална организация, нека се национализират имоти и пари на всеки забогатял от комунистическия геноцид над българския народ.

69

Слуги на Цион

преди 4 години

1. Няма Израел, има Незаконно Окупирана Палестина от Ционистите, извършващи военни престъпления всеки ден срещу мирното население на Палестина.2. Холокостта никога не е милало-няма 1 документ доказващ тази Юдейска Измислица, освен това Химическият Анализ на Стените в Камерите показва 0 наличие на Циклон-Б, химическият анализ е направен от един от най-изтъкнатите Американски специалисти, който след това го затварят за да не говори - исторически факт. Освен това, крематориумите-нямат капацититет

68

Анонимен

преди 4 години

Втори Холокост нема да има!Евреите навсякъде Твърдят, че Немат Ядрено оружие, мЪ казаа, чИ шЪ *** използват акУ сЪ наложи!Майтапчии, бе!