11

Радослав

преди 4 години

Пожарната е една от малкото останали работещи институции в България, на всичкото отгоре са със стари дрехи, стари коли, стара екипировка, стари маркучи и въпреки всичко се опитват момчетата, колкото е по силите им! А ги ползват за какво ли не, за разлика от колегите им от МВР които само клечат по храстите и люпят семки! До 123,Ако пожарникарите почиват, е повод за радост защото проверките им по обекти са си свършили работата, там все още има нещо наречено превенция и обикалят да проверяват!

10

ananio

преди 4 години

До 123 Как може да го кажеш това?

9

Анонимен

преди 4 години

Нема друга държава в света с премиер-пожарникар и протестиращи пожарникари. Феноменално!

8

Тръба

преди 4 години

До 2Аз пък за пожарната мога да кажа само суперлативи. Не мога да повярвам, че в тази Кoчина има нещо качествено. Не съм специалист, но имам набито око и ясно виждам старата им амортизирана екипировка. За тези мизерни заплати дето им подхвърлят вършат чудеса! И да, стане ли пожар, щети има винаги.

7

Ельоменат

преди 4 години

Ти добре ли си бе ***? Да не трябва да те спасяват , че ще видиш дали са търтеи. Аз лично съм гледал как работят и мога да ти кажа , че са професионалисти. Били лежали. Като няма пожари сами да ги палят и гасят ли бе лешник. С всеки ден се убеждавам, че в България са останали само ***

6

Анонимен

преди 4 години

Ето един казус по които премиера е компетентен да се произнесе до сега решаваше доста въпроси в които не е експерт като с този с които има и личен опит!?

5

Анонимен

преди 4 години

Щом от Пожарната е тръгнал Премиера на Проспериращата ни Държавата значи там се става толкова успешен, че да ръководиш такова НОУХАУ каквото е България!

4

Анонимен

преди 4 години

Закривай!У Перник вода нема източили водата през пожарния кран!

3

Анонимен

преди 4 години

Аз за един приятел питамВерно ли от Австралия искали Бойко за премиер!

2

123

преди 4 години

Пожарната трябва да бъде Закрита незабавно!! Търтеи, лежачи кърлежи в или се в тялото българско и само смучат милиони на година.....

1

Анонимен

преди 4 години

Трябва да идете при баш пожарникаря иначе няма да се оправите.