22

Анонимен

преди 4 години

Ако можете,намерете документални кадри,каква държава е била Иран през 70-те г.,за да видите ислямската им революция как ги върна за 30-40 г.от капитализъм до средновековие.

21

ПроСоТо

преди 4 години

айдеее!..Като видяха,че "петдесетте цели,държани "на мушка" са просто ялови напъни,краварите пуснаха "вариант 2"-така наречената "Цветна революция",която по същество си е АГРЕСИЯ,но..ЗАМАЗАНА като "протести"..Ако и тя не мине,което е най-вероятното,ще има ВТОРА ЗАПОВЕД:-"Да са отстреля аятолаха!"..А ако и това не успее,следва "класическото краварско решение"-ВОЕННА АГРЕСИЯ в Иран...."ЕДНО СИ БАБА ЗНАЕ,ТОВА СИ БАЕ".АМАН!!!!!!!!!!!

20

Анонимен

преди 4 години

Брилянтно изработено от интелигентната агенция. Нов етап в работата с арабската пролет. Манипулирането на студентите т.е.консуматорчетата не е нищо ново, но манипулацията на иранската армия с убийството на Сюлеймани и украинския самолет е гросмайсторска работа.Сега, ако се окаже, че генералът е отвлечен, а убийството инсценирано, ще е супер подигравка с иранците.

19

Анонимен

преди 4 години

като толкова ви е яд на иран, оплачете се на арменския поп, бе! вижте си първо докъде стигна държавицата ни, после може да ревете за другите!

18

11

преди 4 години

До а даноЛичи си колко ти разбира кратуната от икономика - в този случай нефтът ще поскъпне.

17

а дано

преди 4 години

Сега треперят в Москва. Ха е паднал аятолаха, ха Иран е станала секуларна държава. Ха Иран стане секуларна държава, ха нефта поевтинее.На Жужо сега му треперят гащите.

16

Анонимен

преди 4 години

какво търси британския посланик при протеста и защо, аджеба, го насърчава?! има ли това право?! ако чужд посланик участва в протести срещу британско правителство, как ще реагира англия?!

15

Анонимен

преди 4 години

По стар сценарий, приложен в Либия и Египет, САЩ ще разположат снайперисти по покривите, които да стрелят по протестиращите, след това ще обвинят правителството и... нататък знаем.

14

Анонимен

преди 4 години

До До 11естествено, че те са виновни! след като спретнаха така наречената арабска пролет, оср*аха целия арабски полуостров за да се докопат до природните им ресурси и да ги прилапат евтинджос!! останалото е последствия!

13

садък

преди 4 години

Време е иранците да се помирят с Америка.Всичко започна с онова недоразумение Мосадък. На Фарси Мосадък означава приятел на народа. Той може да се е мислел за такъв, но донесе много беди на този изстрадал народ.Затова че ЦРУ беше съпричастно към елиминирането му, колко години вече аятоласите злонамерено заблуждават ирансия народ за последствията от неразумните политики на Мосадък. Време е Иранския народ да се събуди и да осъзнае истината. Времето ще излекува раните.

12

Анонимен

преди 4 години

Още на втората минута са знаели иранците , че са свалили самолета. Защо лъгаха най-безочливо три дена?

11

Анонимен

преди 4 години

Дето се вика - ефект на пеперудата. В крайна сметка заради това че Тръмп реши да екзекутира някой, който не му беше за работа, погинаха 180 човека

10

сорос

преди 4 години

"Лидерът на иранските зелени"... по натам и не четох

9

Сата НАТО

преди 4 години

Какви протести ви бият у главата, като се съберат толкова, колкото се събраха да викат "Смърт на Америка" на погребението на оня изпечения мъсник, тогава може да им повярвам. Събират се, бесят автолаха, разстрелват Правитрлството и Генщаба и тогава ще ги призная за съпричастни и загрижени.

8

Карл Танер

преди 4 години

Не е Сорос, а ЦРУ

7

Анонимен

преди 4 години

Британския консул защо е задържан ?Да не би да е организирал протестите :)

6

Анонимен

преди 4 години

Голям провал на руските ***. За три дена написаха 10 000 поста да ни убеждават как самолета сам е паднал и накрая.............

5

Анти-Сорос

преди 4 години

Добре ви плаща Сорос за манипулациите :((("Световния полицай", няма работа в Близкия Изток!

4

Анонимен

преди 4 години

Щом са признали трябва да им се прости, грешки стават - амриканци гърмят ирански военни на територията на трета държава, иранци гърмят цивилни самолети и т.н. Както пише в библията - око за око, пито-платено, който нож вади от нож умира, който копае гроб другиму сам пада в него и т.н.

3

Анонимен

преди 4 години

Айде, Сорос се задейства..