6

Fenasi Kerim

преди 4 години

До 10Русия печели от убийството на Солеймани защото по този начин се влошават още повече отношенията между САЩ и Иран. ЦРУ няма интерес Солеймани да живее защото вече не е нужен (войната с Идил приключи) пък и знае прекалено много. Лошото е че невинни хора в украинския самолет загубиха живота си както и 50 иранци които загубиха живота си на погребението на Солеймани.

5

Анонимен

преди 4 години

Boeing 737 NG - няма как да станат нещата ..

4

Анонимен

преди 4 години

Не мога да схвана логиката. Русия ли го уби или САЩ и ако е бил агент на ЦРУ защо го убиха американците?

3

Fenasi Kerim

преди 4 години

Според турски медии Солеймани отдавна е преминал на "другия бряг" - ЦРУ и е убит с помощта на руските служби. Напомня се че американците са възпрепятствали извършването на терористични актове в Дагестан и други места в РФ за което Путин даже благодари на Тръмп преди време. Според турските медии и ръководството на Иран е имало информация за връзките на Солеймани с ЦРУ.

2

руски военен спец

преди 4 години

работил в иранската база до летището в нощта когато украинския самолет бил ударен от руската ракета. Интересното е че веднага след удара руския военен е напуснал площадката и е преминал в неизвестност.Руското външно министерство отказа да коментира въпроса, а Иран е подала имената му за издирване от Интерпол.

1

Анонимен

преди 4 години

Ми, не, само умряха няколко иранци в украински самолет.