82

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 81Комунистите ли изтеглиха 16 милиарда евро заем?

81

Анонимен

преди 4 години

и ако мое да не ни се пише за Люля Половата, която от къ е земала дипломка за средно се твърди че поради постоянния вкус на кисело зеле и люти чушки предпочита търнокопа за горна Оран след като го измълзе в задната си шахта.

80

Анонимен

преди 4 години

И готво.

79

тя

преди 4 години

Ако Гешев вкара в затвора министър това ще е успех не само за него ,но и за цяла България !Най после трябва да има правосъдие и за "богопомазаните " , а не разследване и после " чисти като сълза " , айде стига 30 години ни крадаха !

78

Анонимен

преди 4 години

Само БСП да не докопа властта, тогава ще разберете що е то ГРАБЕЖ.

77

Гробокопач

преди 4 години

Ето това е парадокса в Боков Абсурдистан! Управлението на Борисов има само една Стойност - оставките на министрите му! Предсрочни Парламентарни Избори!

76

Анонимен

преди 4 години

кажете ни мотивите за подаване на оставка и кога Гешев ще ни уведоми за какво е обвинен този "честен" човек!

75

реалист

преди 4 години

Ами Лилянчето Павлова, която започна кашата с " По вода да ви ходи", другаря Борисов забравили я?

74

Я

преди 4 години

И с това изкупи вината си?! Циркове...

73

Анонимен

преди 4 години

При БСП се крадеше брутално и безнаказано, сега не е така, минимално провинение и вън.

72

Анонимен

преди 4 години

Няма като ББ и Каракачанов втори няма нямат нужда от реклама те си знаят интереса когато Тръмпутин им клати феса.

71

Анонимен

преди 4 години

От 71 Кое не е вярно? Че е крадлив ли, че вече е по-угоена *** от преди ли, че взима подкупи от оръжейни сделки ли всичко е вярно *** ги боли от истината.Те затова се скараха със Сидеров покрай една оръжейна сделка за самолети Каракачанов взе подкуп от и лобира за Ф--16, а Сидеров от и за МиГ и сега Каракачанов се облажи а Сидеров има да връща бая пари на руснаците и го е яд на Каракачанов.Айде стига са мк хвалили психичноболния и шкембе войвода.На тия национални предатели мястото им е в затвор

70

Анонимен

преди 4 години

Всичките министри на Баце са яко в киреча.Уж комунистите крадяли, а накрая всичките министри от ГЕРБ стават подсъдими - Пепи Белото, *** Московски, Трайчо Трътков, Цецо Шестака....Суджука се канеше всички комунисти да ги окошари, а няма нито един в пандиза.И то при положение, че управлява герб и премиера си има поръчков главен прокурор.Падне ли от властта ГЕРБ ги чака яко дружно опърдяване на кочана....Бойко ще е млада булка в централния Софийски, ще стяга моминския гербаджийски чеиз.

69

Анонимен

преди 4 години

Над мен няма никой...

68

Анонимен

преди 4 години

От 70 да гледам Алфа телевизията на истината такава каквато харесва на Болен Сидеров.И ха познай звъни им един зрител но има лошия късмет да не знае че е длъжен да харесва Обединени Мафиоти и ГРОБ и беше ядосан от коментарите на Каракачанов за Нено Димов и каза че Каракачанов единственото което прави е да се угоява от американски подкупи за оръжейни сделки и че бил дебел и водещия на Алфа на мига *** как може така да говорите бил дебел това е вицепремиер и министър на отбраната.И какво като е?

67

Анонимен

преди 4 години

За жалост Бате Гойко, си прав.Симеонов го били изгонили ли да от вицепремиер на поста председател на парламента все едно мен шефа ми да ме уволни като чистач и да ме направи шеф на отдел *** аз съм уволнен и много страдам че вече не съм на стария пост видиш ли.А обединени мафиоти и ГРЕБ видиш ли воля имали да имат да седнат от едно кресло в парламента в друго и да си направят едно секуро демек да си преместят к.у.ра от единия крачол в другия и да казват че нещо много важно е станало.Днес имах

66

Иван Митев

преди 4 години

Обществеността пренебрегва неправилното емитиране на пари. Спрямо принципите на пазарната икономика, манипулираните отчети представят невярна информация за икономически растеж. Сега сме с прикривана икономическа криза.Днес правителството работи при подвеждаща информация за икономически растеж. Колкото повече работи правителството на премиера Бойко Борисов за икономически растеж, толкова повече прикриваната икономическа криза създава повече щети.Злокобният проблем на българското правителство е, че оставката на господин Нено Димов не е последна. Заради запазване на фаталната банкова грешка,

65

абсурдистан

преди 4 години

Оставка и готово ? До кога така ? скандали,търговия с влияние,апартаменти,къщи за гости и Нищо ! Никакво наказание ,ни връщане на Накраденото !за народеца всеки ден нови глоби,санкции,данъци и тн гадости и преследване .

64

Анонимен

преди 4 години

Здравите комунистически сили в комунистическа партия ГЕРБ отново преодоляха ветровете и бутнаха " ах този опетнил ги Димов " зад борда .

63

Бате Гойко

преди 4 години

По стара традиция, след поредната оставка, управляващите ще се бият в гърдите, че ''имат волята да понесат политическата отговорност"- израз, който нищо не означава. Също по стара традиция никой няма да поеме реалната (наказателна) отговорност. Бушоните си изгарят, биват заменени с нови и кервана си върви. Освен това, оставката на този министър, както и на тези, преди него, няма да промени абсолютно нищо.