65

Карач

преди 4 години

Щом е така, и аз искам да ме таксуват по моя цена-20 лева ГОДИШНА винетка!

64

Анонимен

преди 4 години

До Анонименна година 200-800км. ????

63

Анонимен

преди 4 години

Странни цени. Един лек автомобил плаща 97 лева за винетка на година и изминава примерно 200-800 км по пътища, за които е платил винетката, т.е. плаща между 12 и 40 ст./км , а тежкотоварния камион, който поврежда 1000 пъти повече пътищата, ще плаща 11 ст./км

62

Т.Шак

преди 4 години

Шефовете на транспортни фирми се бяха уплашили, че ще трябва да сменят Поршетата с Мерцедеси, но им се размина. Правителството им клекна и този път. Не може така. Трябва да си плащат. Лятос асфалтът е на коловози и на вълни от тях, а не от нас с леките коли. Аман от тарикати. Не ща държавата да се съобразява само с по-кресливите.

61

Счети

преди 4 години

Още едно доказателство, че държавата не и дреме за нейните граждани, а само за бизнесмените. Ще попитате защо ? Защото, когато тихомълком се промени цената на винетката имаше протести, имаше дори произнасяне на конституционни съд, обаче правителството грам не го интересуваше, сега обаче е друга бира ! Мишо бирата !

60

до до хохо

преди 4 години

единия от румънските вертолети за спасяване оперира и в русенска област,по споразумение с кмета на Гюргево съгласувано с нашето РВД и 112

59

алоо хохо

преди 4 години

цитат за доходите в РумънияБрутното възнаграждение на труда е било средно 4938 леи (2037 лева) през декември, което бележи увеличение с 6 процента спрямо предходния месец.

58

до хохо

преди 4 години

къде са румънците ли, елементарно, месо свинско кауфланд русе 10 кинта, месо свинско през Дунав Гюргево Кауфланд обърнато в лева 7,60 . тоест 25% по евтино, но не е само тази цена, масово са по низки . Заплати в Румъния 30% средно над българските. И кво излиза хем поликоптера евтино хем повече пари получаваш. Друг пример, нашето 112 без авио евакуация, румънците 11 нови хеликоп.

57

Смешна държава

преди 4 години

Правителството кляка на всички. Ами аз пък ще организирам протести, защото не искам от моите данъци да се финансират пътищата.

56

хохо

преди 4 години

До Бих разбрал,Ти уред ли си :)))

55

Анонимен

преди 4 години

БСП и ГЕРБ най-дълго управляваха и доказаха, че не могат!

54

хохо

преди 4 години

До Дядо СоциЩе ти кажа ... пълно мракобесие ... дано комунист никога да не взима властта повече ... Господ дано ни опази от тях...А бре много червена *** има в този форум ... :))

53

Бих разбрал,

преди 4 години

ако построят нова магистрала и сложат тол такса на нея и само на нея докато си направят печалбата. На вече изградените пътища - защо? Те вече са платени а за поддръжката плащаме винетка?В друг случай тол такса - но винетката да се махне! В никоя държава няма и Тол и Винетка едновременно?!

52

хохо

преди 4 години

До до Дядо СоциИ къде са румънците ... мрънкачи като теб винаги ще има ... :))

51

хохо

преди 4 години

До Добре деАми как ще принудят кастърбайтерите да плащат... я купил винетка , я - не

50

хохо

преди 4 години

До Тол = Варварщина!Ами от къде пари за поддръжка и за нови пътища... ? Обещаха, че с тези пари ще се правят повече пътища. Да им дадем шанс и ако не стане тогава бой ...

49

опетков

преди 4 години

Прости български народе. Вярно повече от 80% сте имбесили. Не мога да разбера радостта ви от това, че отново болен здрав ще носи, а болният сме всички ние и на наш гръб "нещастните" превозвачи ще продължават да си трупат пачките, като ще продължават да рушат и без това калпавите ни пътища.Една справедлива система можеше да се задейства в БГ и вие цвилите от радост, че е на път да се провали. Няма по-*** "народ" от нашия. То не е народ, а ***. Ще кажа туй и с туй ще свърша.

48

Владислав

преди 4 години

Айде сега всички ще тръгнат по второкласните пътища, че име по-евтино!

47

Пишман пътник

преди 4 години

А може ли и ние пътниците да си определяме цената на билета?

46

Тол = Варварщина!

преди 4 години

Тол - това е система за рекет измислена през средновековието. Вървиш си по пътя и по някое време идва рицаря и ти вика - дай пари за да преминеш - гарантираме твоята безопастност! Плащаш минаваш и няколко километра по-нататък нов рицар!Аман от глупости! Отдавна отмина това време!