15

.... ..

преди 4 години

Бедна ми,бедна изстрадала Родино.......де да бяха такива най-големите престъпници....но уви! Те са облечени с власт,почиват на Малдивите,карат скъпи коли и.....са различни от нас,обикновените хора! Не висат по пазарите за да изкарат залък хляб и НИКОГА нама да бъдат осъдени,защото тези,които трябва да ги осъдят са като тях!

14

Анонимен

преди 4 години

"следва да се отнеме в полза на държавата и да се унищожи."Твърде съмнително, че това е от полза на държавата или на който и да е.

13

Анонимен

преди 4 години

ОК, Ок, ОК, нарушил закона - осъдили го. ОК. Но след като са толкова принципни, не би ли следвало и да разследват от къде се е взела тази фалшива стока? Дали е произведена на територията на страната и следователно има неразкрита голяма фабрика за фалшификати, дали стоката е внесена от чужбина и следователно има неразкрит канал за нелегален внос на фалшиви стоки? Ами хайде разследвайте целия случай и осъдете и големите риби в тоя канал

12

Анонимен

преди 4 години

НАП заличиха 20 милиарда несабрани данъци а този с маратонките и шофьора без книжка предложил 105 лв са за пример.

11

Анонимен

преди 4 години

За кокошка няма прошка за милиони няма закони. Гарван гарвана око не вади.Някои повишил налягането в тръбите на ВИК Перник орт4 на 7 атмосфери за да се спукат и остане града без вода не могат да го намерят!

10

Тъпи

преди 4 години

В магазина същата стока се продава за по 200 лв. , осъденият е продавал за по 40 лв..За това е осъден да остане на улицата без работа или да замине в чужбина .

9

Анонимен

преди 4 години

Я да го разчепкат по-обстойно.Намирисва ми, че нишката води към КТБ и най-после ще получим отгговор, че милиардите са изтекли към този, за да си основе търговска империя с "маркови" обувки...на ловешкия пазар.

8

1234

преди 4 години

Само така!!Даже и доживотен затвор трябва....това е голям удар по престъпността !Искам утре да отидат и да глобят някоя 80г баба ,че продава 5 чифта шушони и терлици и 2 стръка праз !!

7

The Ghost

преди 4 години

Боже, ако този "брутален" амбулатнен търговец е най- коравия, и е осъден, положението в България е по-зле от колкото изглежда.

6

Анонимен

преди 4 години

... забравих и да допиша макар че стоката е контрабанда трябва да се унищожи то народа е гладен няма накъде ние трябва да ги унищожим вместо да се помогне на Бедни безработни сираци или възрастни хора

5

Анонимен

преди 4 години

Е как голяма борба с пиратските дрехи а пък как За толкова години и толкова безобразия не виждам един политик в затвора та макар и за малко то не бяха Костов Доган Пеевски и кой ли кой ли още неДа вярно регистрирани марки но дайте сега да осъдим човека да лежи в затвора или По Домашен арест за това че е отишъл на пазара да изкара с честен Труд 2 лв Ох потресен съм

4

HeinrichHimmler

преди 4 години

Такива дребни риби хващате, ама някой за от асансьор нагоре, до острови и частни вили няма да хванете..

3

Анонимен

преди 4 години

Как може да ни занимавате с такива работи....

2

Тираджията

преди 4 години

Ся всичкото роми на прорест пеед илиянци

1

Анонимен

преди 4 години

Прекалено дребен ***, би трябвало да се отчита на шайката, ама не им е интересен. Като не се е научил да гепи достатъчно ще го съдят.