68

Анонимен

преди 4 години

Чебурашките са пак на амбразурата. Козее*ците този път наистина ще изтеглят късата клечка. Като няма либераст президент да им плаща уж да не обогатявт уран, ще има да пищят на умряло. Когато е истински патриот президент, няма деньги

67

Анонимен

преди 4 години

Обама е виновен и за кризата с водата в Пернк не верваите на клипа с Лилето Теглили били заем 32 милиона няма такова нещо

66

Анонимен

преди 4 години

Руската ракета е виновна за падането на пътническия самолет точно колкото е виновна Порше за обърнатата край Пловдив по таван кола от тазо марка.

65

Ельоменат

преди 4 години

На Тромпета да не му е учител Боко?!? И той намира виновни все, той е света вода ненапита

64

Анонимен

преди 4 години

Точно така! ФАКТ е че обонго е дал на Иран $150 милиарда. Това е по документи. А колко още са изтекли извън документите, няма да знаем никога.

63

Анонимен

преди 4 години

Все едно Винету говори на тоя винаги другите са му виновни чудя се кой е по-опасен аятоласите или рижия.

62

Анонимен

преди 4 години

Нали миналата година Тръмповкия посети "чаршафите" от Саудитска Арабия и се върна със договор за 700 млрд. долара за доставки на военна техника и оборудване за "бедстващите" араби.А пък в същото време *** продал оръжие на Индия за смешните 5 млрд. долара.Обаче забележете валутата: ДОЛАР.

61

Анонимен

преди 4 години

"На Антарктида е открит нефт"изявление на САЩ : " Белите мечки са терористи"

60

Анонимен

преди 4 години

Там където има петрол, според САЩ, винаги има терористи.Как правите разлика между иранския тероризъм и американския такъв?))...............................................Иранският е предизвикан от американския и израелския.

59

Анонимен

преди 4 години

"Терорист" не е точно САЩ като държава, а по-скоро тяхната валута.Падне ли Цар Долар, пада и САЩ.Иранците преди време бяха обявили, че ще продават нефт за евро, а не долари, което естествено скъса нервите на задокенските ни "съюзници".

58

Анонимен

преди 4 години

Краварите все се правят на световни пъдари. Крайно време е да бъдат обявени за терористи.

57

Анонимен

преди 4 години

Там където има петрол, според САЩ, винаги има терористи.Как правите разлика между иранския тероризъм и американския такъв?))

56

Анонимен

преди 4 години

Ами те хората спряха с обогатяването, ама бозавия не му беше достатъчно и разрови ла.йната та хубаво да се размирише отново. Сега всички загинали на зад.ника му се пишат. Ще си спомни Виетнам с умиление. Но подобен нарцист като него надали го осъзнава.

55

Анонимен

преди 4 години

Малиий, то Гьобелс да беше жив, пак щеше ***, но от завист за това тоя какви ги ръси.Ай да питам: някой знае ли политик (малък, голям, известен, по-неизвестен), който публично да е признал своя грешка и да се извинил най-общо казано ?

54

Мартин

преди 4 години

Не разбрахте ли, че Тръмп няма да се занимава с Русия русофобчета.. Само путин ви е в главата. А ако дойдат демократите и се занимаят, ще продадете радиоактивна трева.. винаги ***..

53

Извънредно

преди 4 години

Айде, потвърдиха и че сателит е прихванал удара. Започва да става интересно.

52

Извънредно

преди 4 години

А, честито - излезе видео как ракета удря самолета над Иран. Очаква се да се потвърди само и ще гледаме сеир. Не може да се отрече, че руските ПВО са страшно добри - до момента са със 100% успеваемост с/у пътнически самолети.

51

Пижо

преди 4 години

Не Иран е основен източник на тероризъм, а Саудитска Арабия! Именно тя финансира, а в не редки случаи и организира, терористични акции, организации като Ал Кайда, Боко Харам, Мюсюлмански братя и т.н. Да не забравяме, че точно Саудито е съосновател на Ислямска държава!

50

Митко

преди 4 години

Тоя пък пич само за пари мисли!

49

Анонимен

преди 4 години

Рубладжии, свършха ли ви парите, че висите пак по форумите? Ама явно и яко ви плащат щото сте много старателни! До всички неуки, неможещи и заблудени - отидете поне и в Русия и в САЩ. После пак пишете глупости. Отделно не мога да проумея, как ще подкрпяте терористи мюмюни а не християни! А да сетих се, вИЕ сте безбожници, гонехте едно време хората от църквите, а сега по всякакви празници вИЕ сте първи там!