60

Чичо

преди 4 години

За 10 години Филията с мас така и не разбра, че в политиката приятели няма - има ИНТЕРЕСИ! Както и това, че навсякъде го смятат за шут- ама и това не разбира!

59

Анонимен

преди 4 години

Е главен щут на Петътчо 1 е шута Арап Негът че и джудже опънал някаква руска графиня Олга та слевреме му се родил внук некакъв дръскач Пушкин ...Впрочем петър първи се докара и до васал данакоплатец на турския Султан ...

58

Манолски

преди 4 години

*** дето са приятели с батковците обикновено са някакви ***. ББ също фамилиарничи много под.лезурски днес пак тичаше след Путин и ръкомахаше нещо

57

Анонимен

преди 4 години

Е и един сромен около 140 метра постамент на мястото на позитано 20 става

56

Анонимен

преди 4 години

Бойко заслужава да му издигнат паметник крак Босфора! Без него нямаше да има Турски поток!

55

ПроСоТо

преди 4 години

А смятай колко са т.ъ.п.и тия от бсп та да ги бие Бойко като тъ,,пани по изборите :)))

54

Един от северозапада

преди 4 години

Мачкай Бойко червени знамена

53

Анонимен

преди 4 години

Смятай колко заблудени овце има Бойко им вдига данъците, тока, водата, горивата. Държи ги без вода и със най ниските заплати и пенсии трови им въздуха но овцата си е овца като този под мен написал тази глупост.

52

Октай

преди 4 години

Браво Бойко придържай баланс между всички и ни гледай интереса.

51

Анонимен

преди 4 години

Не разбрах... Аркадаш ли са му викали или БратЧет?

50

Анонимен

преди 4 години

Като правило шутовете са минавали за приятели на господарите си!Даже шутът на Петър Велики,Балакирев е можел единствен в Русия да си позволи шеги с царя,но така,или иначе,си е оставал шут!И между другото,Балакирев е бил достатъчно умен,за да НЕ парадира с "отъркването" си до господаря си,за разлика от нашият национален шут,който управлява всички нас,милионите шутовчета!

49

Анонимен

преди 4 години

Толкова *** на такова високо ниво досега не сме имали.

48

Анонимен

преди 4 години

Защо ли ми се струва , че наш Тиквун го канят само за да има с кого да се бъзикат?

47

факт

преди 4 години

През 2014 г по времето на БСП министър председателя Орешарски иронично станал Обещарски, Путин тържествено обяви в Анкара че се отказва от Южен Поток и ще строи Турски Поток. Доколкото помня, България зарови 200 милиона.

46

вай

преди 4 години

Другарите от ППО няма да могат да спят тази нощ.Радев пробва да отклони вниманието, но не му се отдаде.

45

обективен

преди 4 години

Вместо да имаме директно руски газ още преди 3-4 години ,сега ще се молим на Ердоган и на краварите да ни разрешат да си го купим на двойна цена.От вчера господарите на Боку ни убеждават че ще ни продадат и ядрено гориво /естествено пак двойно по-скъпо/ , и че ще правим съвместна отбрана за 10 години.Даже и щаб ще правим във Варна.Вече не сме суверенна държава , а краварска колония.

44

Бате Гойко

преди 4 години

"Смятат ме за свой приятел както и приятел на Тръмп, както и приятел на Брюксел."Ама това те ли го казаха, или просто той така чувства нещата? А знае ли Бойко Борисов, как им казват на тези, които са приятел(к)и на всички?

43

Анонимен

преди 4 години

Ходил е май само за статист в масовката!

42

ха-ха

преди 4 години

Смятат го за най-големия глупендар в историята на ЕС.Подиграват го и му се смеят на глупостта и готовността да се подлага на всеки ,който го погали по плешивото теме.Цял живот е бил нечий слуга.

41

Анонимен

преди 4 години

до SichtpunktХахаха развесели ме със смешния си коментар. Нали знаеш когато се съберат много големи лидери в миналото и сега си канят някой паж, ***, *** да ги забавлява. Нашия *** до такава степен се е взел на сериозно, че не усеща как си правят майтап с него. Срам ме е, че бивша мутра неук интелектуално ограничен е премиер и ни "управлява" вече 10 години. Е резултатите са видими, по всички негативни класации сме заели първи места.