41

sa

преди 4 години

Добро утро ясно че пак ние данъкоплатците ще плащаме, не се учудвайте когато цената на водата се вдигне още през лятото

40

Чавето пита:

преди 4 години

- Тате, какво е това демокрация?Бащата:-Демокрация е когато всички бели хора работят, а ние получаваме социални помощи ей така.- Е това не ги ли дразни.- Дразни ги ама това вече е расизъм.

39

Депутатин

преди 4 години

Няма да закачате бъдещето на българия .........ей!Те са електоратя по всички "избори" от бай Тошо насам и за това живеят безплатно!Ако ги няма ..... няма да има и "избори"!

38

Бож.

преди 4 години

Бай дИване,ти си срам за красивото име- демокрацията означава да се изпълняват желанията на мнозинството,а тук я караме по комунистически: изпълняват се исканията само на малцинствата!

37

Анонимен

преди 4 години

А у факултета,как е.Навсякъде талиянците те гледат и ти се гаврят ,щото си безпомощен.А вече младитеискат и поло,ови действия,като инженерите на фраУ.Това е пукот отбалончета на дъвки.Знаят, още отсамото начало ,че не е трябвало да повдигат проблема.Или чакат ,някойпросташки да се надене на брадвата.Преди 30 год,някой е трябвало да сепробва,но той рекъл- интеграция,та следващия... и така до тиквин,който гипрегърна.

36

Жиб.

преди 4 години

Дайте им срок от 2 години да си изчистят дълговете: който не го направи,изселване или принудителен труд! Още сега почнете да им прибирате 90% от помощите: с тях ще им покриете задълженията и не им давайте повече от 30 лева на калпак вмесечно,докато не се издължат до стотинка с лихвите!

35

ДО 123

преди 4 години

То самолет няма, ти за пилот питаш!НЯМА ДЪРЖАВА

34

123

преди 4 години

Има ли пилот в самолета?

33

Бай Иван

преди 4 години

На ви демокрация, простите и кресливите да плащат сега за делата на любимия си етнос, нали времето беше ваше, плащайте сега ;) !!!

32

Анонимен 1

преди 4 години

Въпрос:Ако аз не си платя водата ми я спират на момента, как се е натрупала тази сметка?Кой е виновен братята римляни или ......?

31

картоф компиров

преди 4 години

ами елате да видите как в палатите на самоковските роми водата шурти от чешмите и като им направи някой забележка следват псувни,обиди и клетви!

30

Родителката Ви!

преди 4 години

Да осъдим властимащите в България за геноцид срещу Българите и поставянето им в робско положение пред роми и всякакви подобни! Не може някой да ме задължава да го отглеждам, само защото е гласувал за някакъв туземен вожд!

29

Анонимен

преди 4 години

Чудя се какво ще стане, като ромите станат мнозинство. Дали ще плащат на българите тока и т.н... всякакви помощи или ще избягат в друга държава - там да ги отглеждат или ще настане геноцид за българите, защото са останали малко? Как мислите?

28

До тттт

преди 4 години

Доста оптимистичен срок са тия 15 години..... по-рано ще опре ножа в кокал ! ! !

27

Анонимен

преди 4 години

Съберете им задълженията,който не плати до 10 дена,да му се събори незаконната постройка.Тая полиция за какво ви е?А институциите за какво са?

26

Лаик

преди 4 години

Ами като обединят всички ВиК-та.......ясно става кой ще плати! Със сигурност - поне малко и перничани ще се вредят.......хм...

25

Отговорът си го пише

преди 4 години

Отговор:задължения, които в крайна сметка се поемат от редовните платци на ВиК оператора.За това ще вдигат водата, дори на тези които нямат като в Перник.

24

До 27

преди 4 години

Това важи за целия запад. А ниската раждаемост се дължи на еманципация юта на жената.

23

ттттт

преди 4 години

България умира, изчезва годишно се раждат 60 хиляди деца, а умират 110 хиляди - тоест двойно повече умират! И това е с огромната раждаемост на ромите, значи представете колко ражда българина - най много едно дете! До 10-15 години, като започнат да умират днешните 50-60 годишни, а в същото време ромите се умножат още два три пъти няма да я познаем на какво ще заприлича България!

22

Дискриминация

преди 4 години

Защо българите не ползват безплатна вода, безплатен ток, безплатна земя на която да си строят къща и да не плащаме никакви данъци.