33

Анонимен

преди 4 години

28 обясни ти какво разбираш, освен да хулиш по форумите? Факт е, че благодарение на некадърното отношение на властимащите няма да сме газов хъб на Балканите. Това ти го каза от парламентарната трибуна човек, който разбира от геополитика повече, отколкото ти от пърцуца, чалга и футбол. Та я сега обясни ти точно кой си, че да даваш ти оценки?

32

СмЕх

преди 4 години

Абе някой спомня ли си КОЙ се хвалеше наляво и надясно, че бил закрил три руски проекта ?А сега като послушно пуделче тичка за откриването на РУСКИЯ ПРОЕКТ в ТУРЦИЯ.

31

Василев

преди 4 години

Преди срещата с Ердоган сутринта Борисов посрещна делегацията пратена му от Тръмп, ей така да внимава какво договаря. Да не би да засегне интересите на САЩ. Защото после ще има набиване на канчето на България.

30

Анонимен

преди 4 години

И кво ся - ще купуваме руски газ от Турция от Турски поток, ама ще го наричаме Балкански. Щото така на Шишкото му звучи някак си по-приемливо.Отново станахме за смях на целия свят.

29

Анонимен

преди 4 години

Тоя днес цял ден ли ще козирува на различни началници ?

28

Анонимен

преди 4 години

Пародията на Държава продължава ...

27

Анонимен

преди 4 години

Тлъстия тъ пчо дали се е подмил добре ?

26

бай х

преди 4 години

До обяд му дърпаха ушите американците, след обяд започват турците и руснаците ...

25

ти-квоций

преди 4 години

След изграждането на Балкански поток приходите на Булгартрансгаз ще се увеличат няколко пъти."Това, което очакваме с реализацията на газопровода, в по-голям мащаб, е приходът от пренос на държавното газово дружество да достигне около 400 млн. лева на годишна база. Това каза пред БНР Владимир Малинов, изпълнителен директор на Булгартрансгаз.Капацитет на Балкански поток -15.75 млрд.куб.м., а на Южен поток- 4 по 15.75 млрд.куб.м. или 63 млрд.куб.метра.Смятайте какво сме загубили.

24

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 4 години

Нещо ми подсказва,че отново ще изпуснем питомното и пак по стар народ обичай ще гоним дивото.Може да се каже,че в гонене на дивото,Борисов и неговите клакьори са специалисти

23

4i4i

преди 4 години

До Sichtpunktнадява се да мине метър пред американцит, че му държат паричките в оШфорките

22

Анонимен

преди 4 години

До Sichtpunkt Не бе, не е за благозвучие, а защото е много 'скромен'. По правилно би било да се кръсти "Бойковкси поток", ама пуста скромност...Нали все пак ТОЙ го е построил -лично, с пот на челото и уморени мускули, от джоба му финансирано! Какво друго име е подходящо, а?

21

Z

преди 4 години

Е и? Какво като е пристигнал там?

20

минувач

преди 4 години

А къде са посрещачите?

19

Sichtpunkt

преди 4 години

Сурикати, кажете ми тогава защо Борисов държи, газопровода на наша територия да се казва "Балкански поток"? За благозвучие ли, за фасон? Ха-ха-ха СмешТниКи!

18

Анонимен

преди 4 години

Браво на Турция. Хванаха се, направиха го... А тоя на снимката и тея тутманици около него, само тактики и стратегии около тях и както винаги стабилно 0 резултат.

17

ат

преди 4 години

Тоя *** за друго не става. И защо все мъкне отбор *** с него. Някой изобщо работи ли на територията или само разходки и харчове на парите на данъкоплатеца

16

Мони

преди 4 години

Обаче жалко за Южен Поток. А и сега май ще ни заобиколят, щото бавим нещата, според Президента на Р.

15

Анонимен

преди 4 години

До Sichtpunkt ти май още вярваш в Дядо Коледа?

14

минувач

преди 4 години

Днес разбрахме че сме били купили 100 милиона кубика Американски газ! Браво! Ама защо не ни казват дали газа от 'брадърите' е по евтин от газа на 'братушките'?