45

Анонимен

преди 4 години

52 цели, каза Тръмп. Бомбардировачите са вече в Диего Гарсия в Индийския океан.

44

Иво

преди 4 години

Точно фашистите трябва да мълчат,ако зависеше от мен няма да имат държава...

43

Т.Шак

преди 4 години

До шматкаЩе чакаме Днеска да ни светнат по въпроса

42

шматка

преди 4 години

Някой знае ли тази нощ в колко часа ще започне представлението

41

Т.Шак

преди 4 години

Утре вземам няколко пакета пуканки и пускам CNN, да гледам как ще хвърчат чалмu. Той и Саддам така се перчеше, но американците му насвиха сармите за няколко седмици преди 17 г. Ред е на Аятолаха.

40

CPAHДЖАТА

преди 4 години

Единственото адекватно действие, което американците могат да направят, това е да коленичат пред Путин и да го молят за помощ. Ако той благоволи, може и да им се разминат ударите на храбрите иранци. Инак, те и без това са свършили, но поне малко щанс...

39

Анонимен

преди 4 години

край на пътуванията на тръмп по чужбина! сега ще го крият някъде из щатите!

38

Т.Шак

преди 4 години

Убитият от американците *** е организатор на доста атентати срещу цивилизованите хора, вкл. и тоя в Бургас. Това, че Тръмп го гръмна е акт на самозащита и то в крайна сметка на тяхна територия - в американската зона в Ирак, където *** може да отиде само с една цел - да прави зулум. Атаките на Иран срещу военни цели на Запада си е обявяване на война. Утре ще има голямо "Бум" в Иран и много забулени майки ще плачат.

37

Анонимен

преди 4 години

ООН къде сте и що не питате Тръмпела по силата на кой международен закон или международна спогодба има право да убива хора на територията на трети страни, без съгласуване?!? без значение кой е човека и какъв е. двоен стандарт нещо намирисва. едните може да си дронят наляво-надясно който не им харесва, а потърпевшите не трябва да отвръщат на провокациите. къде го има това?!?

36

Т.Шак

преди 4 години

Иранците ще ядат хурката много скоро. Явно не са си научили урока по лесния начин и сега ще трябва Тръмп да ги научи по трудния.Бой по чалмuте, докато спрат да мърдат, *** им!

35

Анонимен

преди 4 години

"Министърката на отбраната Анегрет Крамп-Каренбауер нарече ракетната атака "агресия""Агресия, мойто момиче, ще го наричаш когато Иран пръв нападне американски военни обекти без да е бил провокиран. В случая обаче Иран отвърна на американския акт на агресия.

34

Анонимен

преди 4 години

"Министърката на отбраната Анегрет Крамп-Каренбауер нарече ракетната атака "агресия""А убийството на Солеймани чрез бомбардировка с дрон беше мирен акт? Немците мало умни ли са, нима очакват Иран да поема удари като боксова круша, докато САЩ трепят когото си харесат?

33

Анонимен

преди 4 години

мотото на нато е "един за всички - всички за един"! демек сащ като са далече, останалите ще го отнесат! още повече, че подкрепят краварите с което стават съучастници!!

32

Анонимен

преди 4 години

Българските комунисти свършиха повече работа по форумите от жалките иранчета.А за нашите предатели подкрепящи ислямските главорези само едно казвам:АНАТЕМА.

31

Анонимен

преди 4 години

Та значи американците могат да убиват висши военни на други държави и "западът" да им ръкопляска, обаче осъждат Иран, че отвръща на удара. Това вече е пълна наглост.

30

Ганьо Балкански

преди 4 години

От къде ги препечатвате тия бръщолевици?Какви иракски бази и какви шведи и датчани?Атакувани са АМЕРИКАНСКИ бази, едната тъпкана със самолети и хеликоптери а другата с т.н. делта форс. Щети за стотици милиони и десетки убити и ранени. Това е ВОЙНА. Поредната която америка ще загуби. Остави ли така нещата с Тръмп е свършено.Бомбардира ли Иран,Ормузкия пролив - *** и петрол по 200 долара. Тоест пак същото. Не знам кой го накара, но дадо Доналд е в цунг-цванг.

29

Пижо

преди 4 години

До Justice DefenseБоже, колко мъка има по този свят, Боже... Къде, кога и как САЩ са били "мироопазваща сила", бе гъл фон?! Когато бомбардират болници на "Лекари без граница ли"? Ислямска държава беше унижощена месец, след като Русия се зае с нея! Американците в Ирак си правеха далавери с Ислямската държава, докато Русия не взе нещата в свои ръце! Тогава решиха, че е по-благоразумно да се включат и те, вместо Русия да обере сама славата!

28

Анонимен

преди 4 години

Германия е в тежка прикритя рецесия.Войната в близкия изток няма да гиобогати дори да изпратят военни.Европа е в полуразпад,а на изток хоратасе отстояват.Тръмпи да кандиса,инак ние ще трябва да пращаме войска вкауза пердута.С персите шега небива.Мачът не е за начинаещи.

27

До 13 Шматка

преди 4 години

Явно си голяма шматка.... Окупаторите САЩ са там откто започнаха войната срещу Садам без резолюция на ООН и без подкрепата на световната общност. Никой не ги е канил в Ирак. Останаха там с подкрепата на марионетно правителство. След последните избори в Ирак се вижда, че вече никой не ги подкрепя там.

26

БАЗИТЕ СА ЩАТСКИ

преди 4 години

а ударът беше си напълно законен след убийството на 2-рия човек в ИРАН на територията на ИРАК