25

BLACK SVEZIA

преди 4 години

Да живее черна Швецейа !! Ас сам от Гвенейа и сам горд швет !!

24

ined

преди 4 години

От както Швеция се напълни със "шведи" вече не става за живеене там

23

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

По-малко престъпления ?!Да не би шведската полиция, да е получила заповед, да прикрива истинския брой престъпления ?Вероятно не е политкоректно да се твърди, че с пристигането на бежанците престъпността рязкобсе е увеличила ?!

22

!!!

преди 4 години

В Швеция се местят полицейски управления извън опасни квартали,защото било опасно.Да се чудиш.В Дания партията,която гласува да се вкарат масово мигранти,сега признава грешката си и се опитва да разсели гостите по датските квартали,но мигрантите наричат това дискриминация.Т.е. да им се осигури безплатен дом,храна и джобни е дискриминация.В Германия антимигрантската АфД вече владее Саксония.В Италия Славини пак ще се върне....А в Бг?

21

до 35

преди 4 години

Ти си толкова дегестанец колкото аз съм ескимос. Просто си ***. Как е на дегестански "добър ден"? А?

20

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ и Бойко Борисов са виновни. И на второ място Путин. И трето - системата която убива шведите!

19

Mockingbird

преди 4 години

"броят на престъпленията като цяло намалява, но те стават все по-малко." благодарение на махар турки, дойче веле и мазохистите... :-)))

18

Данков

преди 4 години

До До: ДанковАз не се кахъря приятелю, просто си казвам мнението.Но щом ми правиш забележка веднага млъквам, все пак ти си шефа....

17

Анонимен

преди 4 години

До 12Бе ти Швеция не я мисли, тя си е сто пъти по-добре от България!И също двеста пъти по-добре от Русия!А България е поне два пъти по-добре от Русия.

16

До: Данков

преди 4 години

Бе ти Швеция не я мисли!Не се кахъри, недей да рониш горчиви сълзи за тези, чиято държава е... сто пъти по-добре от нашата!!!P.S.: Бил съм там, знам какво говоря!

15

до 26

преди 4 години

Не четеш а пишеш коментар , няма Автор а крадени НовиниВсе едно си един от 11 на Контакти долу

14

Наблюдател

преди 4 години

"броят на престъпленията като цяло намалява, но те стават все по-малко."Аш колсун, авторе! Машаала!

13

Анонимен

преди 4 години

Демокрация и Толерантност не означава анархия и беззаконие, но имено това допуснаха правителствата на множество Западни Държави допускайки безконтролна емиграция на "бежанци" от Бл.Изток, Африка и Азия!Последствията от тази необмислена проява на "из! в.р.а. (тена) толерантност" тепърва ще ни поднесе своите "гни. ли плодове".Май няма да ни се размине без BIG BADA BOOM!!!!!!

12

Анонимен

преди 4 години

ахахах, това беше дълъг виц. Добре, че никой вече не вярва на подобни откровени лъжи. То бива наглост и дебелоочое, ама това си е направо световен рекорд по нахалство!!

11

Курю

преди 4 години

Скучно им е на либеро-евро-атлантико-джендърите и затова си канят видове, които са изостанали във всяко отношение. Да им направят малко харашо!

10

Анонимен

преди 4 години

Когато не правиш деца ти правят.Когато не раждаш ти раждат.Илюзиите за модерно общество с ниска раждаемост и роботи не стана.Напълниха трамбуки и логичното се случва.

9

Данков

преди 4 години

В Швеция е зле положението и това не е от скоро.Много неграмотни мюсюлмани, които трябваше да са "ракетни инженери" приеха.Тъжното е че Швеция е много добре уредена държава.

8

Анонимен

преди 4 години

А Грета на какво мнение е? Защо мълчи? How dare you, Greta?

7

Анонимен

преди 4 години

Дания затвори границата си с Швеция,заради престъпления и банди,да не говорим за финландците,които мразят шведите и сигурно си имат причина за това,от своя страна пък шведите не могат да живеят нормален живот заради гетата и престъпленията,които предизвикват страх у населнието,най-новото което сервираха от Швеция е канибализма,тази нова идея се пръкна от там,че хората не трябвали да бъдат погребвани,а изяждани!Кво вадис,Швецио,да пази Господ от такава демонократизация!

6

Анонимен

преди 4 години

Сърбайте си попарата като се правите на откачени и измисляте разни *** закони !