36

Анонимен

преди 4 години

говориш глупости-няма такова нещо като европейски средства,има средства на европейския данъкоплатец!това че официална софия усвоява европари на хартия не означава нищо.не си мисли,че европейците са толкова глупави,че да дават пари на бай *** ей така!

35

Анонимен

преди 4 години

"Проблемът става международен ...Ще стане международен, когато вследствие на спасяването на Перник със софийска вода се наложи спасяването на София със сръбска вода ...

34

Гуфу

преди 4 години

Перник няма вода заради перничани. Никой не им е виновен. Да са гледали кого са избирали за кмет през годините. На инат политика не се прави. Е такава крепост на БСП сте сега, безводна. Сега искате от правителството едни 30-40 милиона щото опря ножа до кокала. Когато имаше европейски средства за водни цикли що не ги искахте. Защо никой не задава този въпрос как така е единствения областен град без подобен проект? Сърбайте каквото сте си надробили.

33

картоф компиров

преди 4 години

До Нисъгласенто и без това можеш да прецопаш искъра край самоков без да се намокриш,а иначе самоковската община зариби реката с незнам си колко хиляди пъстърви,от които много малко оцеляха "хранени" от самоковските роми с всевъзможна смрад...същевременно елате да видите как софийски и местни фирми унищожиха коритото на искъра,превръщайки го в блато от фекалии и ***.а ромите продължават неуморно да рушат стената на реката.

32

Анонимен

преди 4 години

Толков време минало,че сега се сещат,а дотогаз колко *** са извозили до язовира,че водата източили за оправдание как негодна за пиене,но технически за пропиляване ставала,че била с химия замесена.

31

Нисъгласен

преди 4 години

не съгласен ! накрая и софия ще остане без вода ако така се пранасочва водата за провинцията

30

Анонимен

преди 4 години

Не архитектите , а учените от БАН да се питат

29

хидроинж.

преди 4 години

Архитектите да си гледат архитектурата(на ужасно застроената столица). А хидроинженерите да предложат решение.

28

Анонимен

преди 4 години

А бе тия архитекти не си ли намериха работа ами и с водата се хванаха.

27

Анонимен

преди 4 години

Перник е кърваво червен. Извистни са с чалгата , голфо, винкело и кукерството

26

Анонимен

преди 4 години

Айде, виждаме как ни оправиха архитектите. Заприличали сме на катун с изолации и минерални мазилки.

25

Анонимен

преди 4 години

В Перник живеят и много софиянци, които не могат да си купят апартаменти или на децата си в София. В Перник цените са наполовина - тихо, спокойно и чисто е, а квартал Изток е само на 17 км от София по магистрала Люлин.В нашия вход например от 12 семейства, 5 са от София - дойдоха в последните 2-3 години.Пътуват си до София всеки ден за работа - около 30 минути. Съседът ми разправя, че докато си е живял в София е пътувал пак до същата работа около 50 минути.

24

Анонимен

преди 4 години

Да продължават с молебена за дъжд. Малко се молат.

23

до 17

преди 4 години

Поне в Преник всичките 100 хил са си перничани. Няма пришълци.Докато в 2-милионната ти София, софиянци са не повече от 20 хил души.Всичко остнало са диви сел яци, надошли отвсякъде.

22

Анонимен

преди 4 години

Перникчанина денем работи в София.И се прибира вечер. Направо да им търсят хотели в София Да искарат зимата . А на пролет да си оправят нещата. Писарите и те да ги хванат на работа. Защото от тия писари остана града без вода. Пишат, надписват подписват.

21

Анонимен

преди 4 години

Проблемът на този "архитект" е Банкя!

20

въпрос

преди 4 години

от кога перник е квартал на София?! при положение че имат язовир а не са опазили водата си кой е виновен? лошо е че нямат вода, но да взимаш от водата на двумилионен град, не смятам че е редно. временно водоподаване да, но за постоянно......

19

ББ

преди 4 години

По скоро ще изселЯ перничани в Странджа отколкото да им дам МОЯТА вода!

18

до 17

преди 4 години

И как точно са сгафили перничани, след като водата я източиха ГЕРБ-ерестките фирми ?Парите за ремонта на язовир Студена ги откраднаха пак същите фирми.32 милиона в сметката на Тлъстата Сви ня от Варна за уж ремонт с уж италиански водолази.

17

Ъъъъъъ

преди 4 години

алена няма ли да каже какво са и казали звездите по въпроса с водната криза в Перник?!