49

Анонимен

преди 4 години

Един шанс отоплението в Бг да стане с по-човешки цени, а то иначе за който си е беден, оправия няма, но поне бедните пенсионери да изкарват прилични старини без подигравки от 40 лева кучешкипразнични надбавки два пъти в годината.

48

То е нарисувано

преди 4 години

Руснаците ги интересува основно да транзитират през нас, като консумация не сме толкова важни. САЩ ги интересува да продават втечнения си газ. Най вероятно ще има сделка при която САЩ ни позволяват да транзитираме в случай, че купувам 30% от вътрешното потребление от тях. Само да поясня, че 2019 купуваме втечнен аз от САЩ и ни беше много по евтин от Руския

47

Николай.

преди 4 години

Първо само да се разберем, на колко очи ще се срещнат, че аз нещо стигнах до повече...

46

Анонимен

преди 4 години

До 58От нищо не е ощетена България. Тръбата ще е изцяло наша и ни излезе 2 пъти по евтино, няма да има транзитни такси защото лъжем Европа, че това е разширение на газопреноснста ни мрежа. Ако искаме транзитен газопровод, няма да ни разрешат. Та за балкански поток, по европейско законодателство проведохме търг и 90% от капацитета му го купи Газпром. Ето ти транзитните такси за които ревеш.

45

Odpo

преди 4 години

Съжалявам ама Бойко може и да успее да нямери компромисно решение. Да България е ощетена, и то много... Но не може да вадиш вода от два кладевеца и да не изгориш. Но все пак искам да попитам за двойния аршин за Южен поток (който беше спрян) и за Северен, който НЯМА КАК да бъде спрян... Тук е въпроса че ние не само тъчем на два стана (Ес и Русия) ама и на трети САЩ... Това вече е е дипломатическа Пло с ти ту ция...

44

Анонимен

преди 4 години

До БайХйАми че той нашия тъпук няма да говори .Ще си разговарят пак на 4 очи.Нашия и без това не знае езици и нищо няма да разбере.Ще набива локум и баклава и ще се пули.

43

Смешници

преди 4 години

По -голям *** от Боко нема.Никакви потоци не трябваше да се допускат през България и то построени с български пари.Да вървят на майната си през Гърция и Македония за братската им Сърбия.Сега САЩ трябва да ни изпраскат едни санкции и да се наиграят нашите ***.

42

Стамат

преди 4 години

Тиквата, на където и да се завърти, все ще е с гъзa напред!

41

Анонимен

преди 4 години

Преди това Борисов ще има среща с някакъв щатски чиновник, който ще го инструктира. Така де, нали сме колония и нямаме външна политика.

40

БайХй

преди 4 години

Журналистите би трябвало да имат поне елементарни математически познания. Трима човека не могат да разговарят на четири очи а *** шест. Освен ако някои от участниците имат липсващи очи. Благодаря за вниманието.

39

Анонимен

преди 4 години

А след това ще има среща с американците да доложи какво са си говорили ... нямат нужда от агенти.

38

ъцз

преди 4 години

боко се е молил на Ердоган да убеди Путин турски поток да мине през БГ понеже след фиаското с южен поток Путин неиска и да чуе за боко само че след като САЩ са разбрали какви ги върши боко му пратиха едни съветници да го съветват да не прави глупости и сега боко е привикат от Ердоган да обясни на Путин що е такава кОрваа

37

ъцз

преди 4 години

боко сам си го е набутал обещал е и на едните и на другите че е с тях и сега не знае как да се измъкне

36

Анонимен

преди 4 години

Викна ли са го да му се молят. Щото ако не мине газта през България,за да стигне до Европа ще трябва да мине през на майкавииии ушанската пууу. тка. Рашкит ще си имат тръбичка до Чалмата

35

Анонимен

преди 4 години

Викнали са го за та66ак, трябва им един шут да ги забавлява.

34

Анонимен

преди 4 години

До hh Има един с две дупки и двама с по една

33

х

преди 4 години

пак ще козирува и ще е в приведена поза

32

ГРОБАР

преди 4 години

Професор"Комунистите ги е яд защото завиждат. Никой не иска да се среща с Фътмaкa и с Kypнeлия. Нека завиждат комунистическите yтайки. Лaпaйтe му шпeкa на Генерал Борисов и правете като вятъра!"================================Завиждат му такива като тебе, защото мечтаят да пият семенна течност от пожарникарския му ***. Направете си ГЕНГ-БЕНГ с него, та да спите спокойни!

31

Сержант Корумпиров

преди 4 години

Истанбул не е столицата бре

30

Анонимен

преди 4 години

разбрали са го, че е от другия бряг - кмета на Симитли им го каза и сега го викат за "забавление" нашия... що мислите няма жена?!?