88

Анонимен

преди 4 години

Г-н БОРИСОВ ТОЛКОВА МЕСТА СА БЛОКИРАНИ В АДМИНИСТРАЦИЯТА Е ПЪЛНО С ПЕНСИОНЕРИ КОИТО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СА НА ЯСЛАТА,В МО И МВР ОКОЛО 1500КОИТО ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТА И ПЕНСИЯ ЕДНОВРЕМЕННО с ГОЛЕМИ ТУМБАЦИ,къде да работи младежта,ДОКОГА ЩЕ ПРОДЪЛЩАВА ТАЗИ АНАРХИЯ,КАТО Е НАВЪРШИЛ ГОДИНИТЕ ЗА ПЕНСИЯ МАРШ ОТ ЗЕМЛЯНКАТА,А ТЕ МИЛИТЕ ДОКАТО СА ЖИВИ ЩЕ ГИ ДЪРЖАТ.....

87

Цар Борис.

преди 4 години

Откакто цар Борис умря, не сме имали армия. Съветските *** и това не можаха да построят, Ем фалираха държавата заради тая армия.

86

пу-пу-пу

преди 4 години

До nekojПази Боже само кмета на България да не е сегашният Премиерин.

85

Полковника

преди 4 години

Браво,тези хора нямат морал като почнеш от генералите до последния -в системата на МО и МВР няма незаменими хора всичко това е лъжа само и само да са на тази хранилка от 2016г.срам и позор за останалите,ЗАПЛАТА И ПЕНСИЯ ЕДНОВРЕМЕННО,ЧЕ ТОЛКОВА ЛИ Е БОГАТА АРМИЯТА ?

84

nekoj

преди 4 години

До Няма нуждаПреди време кмета на Москва (население към 15 милиона) каза - България (население към 7 милиона) няма нужда от министър председател, президент, парламент - а от КМЕТ!И ще е доста по евтино на данъкоплатците!

83

Анонимен

преди 4 години

Това става само в България,знаете ли че от началото на 2016г.служители на МО и МВР около -1500 получават заплата и пенсия едновременно до ден днешен,че и още три години ще продължават на тази хранилка заемат места и умишлено местата не се обявяват стават тапи,никой не ги закача,г-н БОРИСОВ и аз искам на тази хранилка......наистина няма такава държава с толкова много генерали,Вие се гаврите с останалия състав!!!

82

Няма нужда

преди 4 години

Държави с население, колкото населението на градовете Санкт-Петербург, Барселона и Берлин нямат нужда, а и възможност за и от войска. Това са първо излишни разходи и второ излишни жертви при еветнуални военни действия.По-добре финансовите и човешки ресурси да се насочат към гранична полиция(заради бежанците), жандармерия, полиция, НСБОП и СОБТ. Може и да има някаква представителна "армия" от 5 хил. души, пропорционално разпределени по видовете войски. И гвардейци. Колкото за парад.

81

Знае се

преди 4 години

А някой направиха пари от разграбването на Държавата и армията.З.Баретата от бомби и снаряди в един склад близо до София направи егати парите.Всичко отиде за вторични суровини.Танковете ги подарихме *** Макединците.Д а не продължавам .

80

редник Раян

преди 4 години

Това е пародия на армия.Ако гръмне една пушка всички 10-15 хиляди ,толкова ни е армията в момента всичкище избягат и изпокрият.Армия имаше до 1989г.120 000души много оръжие и ракети.После тя бе унищожена.Разберете го това най после.Армия се прави не с нмого а със страшно много пари.

79

Анонимен

преди 4 години

Каракачанов ако свали 40 кила може!

78

Ф-ка

преди 4 години

И кавалерия да въведат, щото няма пари за нафта.

77

Скептик

преди 4 години

Кораби по на 40 години, самолети по на 40. Нормално и войската да е на 40.

76

Ужас

преди 4 години

Сега ще купуват от Нидерландия два кораба минни ловциза 2000000 евро.Те са на тидесет години а живота им е 35г.После са за основен ремонт или лецикриране.Нямам думи.

75

Хаххахах...:)))))

преди 4 години

Че то няма дори спортисти над 36-38 години, бре! Какви военни - новобранци след 40 г?Старо куче не се учи. Запасът и мобилизацията са друга работа. Каквото - такова. Ако е война, обаче.Ама професионална войска от неудачниците в държавата, които не стават за нищо друго на 40 г.? Разхищение.Професионалната войска е за империите (САЩ, Русия, Китай и т.н.), а не за държавици като нашата. Които са с население половината от градовете Карачи, Москва, Париж, Истанбул, Калкута, Техеран, Б. Айрес.

74

Анонимен

преди 4 години

Ето реформите, който напрявиха властимащите доведоха до това, спокойно и по-зле ще става. В другите държави на 40 ги пенсионират тука ги набират, намаляват работната седмица, тука я вдигат, докъто правиме нещата на обратно все няма да има.

73

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 75България е съюзник на Нато и Сащ.

72

Анонимен

преди 4 години

Важното е на парада на 6-ти май да покажат че имаме армия.

71

Анонимен

преди 4 години

Вчера гледах филм за изоставените и разрушени поделения,някой от тях строени непосредствено след освобождението на България,всичко е в разруха! Минавайки през Велико Търново трябва да се види така нареченият НВУ Васил Левски как е заприличал на коптор.С две думи трагедията е пълна и необратима!

70

Анонимен

преди 4 години

Тя тази армия не е българска, изпълнява поръчките на САЩ и НАТО. Може ли да ми обясните какво правят български военни в Ирак и на други места, където нещата са под контрол на САЩ? НАТО и САЩ имат сметка от българската армия, защото е на тяхна страна, но България няма сметка от армия, защото тази армия не е в България, където трябва, а в чужбина.

69

Анонимен

преди 4 години

Абе, я всички "пенсии" в армията!Ний поне сме изкарали по ДВЕ Години истинска служба и май шъ излезем по-добри от "командосите" дето ядът бой от ромчета-тинейджъри!-))))))