173

Световна

преди 4 години

Война започва.

172

Анонимен

преди 4 години

Да де ама иранците не могат да направят 40000 американци жертви, докато американците с лекота могат да направят 400 000 иранци жертвиза 15 мин.

171

Критичният праг

преди 4 години

След като Ирак не успя дя завземе ирански територии,иракчаните построиха укрепена линия наситена с огневи средства от коя ли не държава и войната стана позиционна.По едно време Ирак си възвърна полуостров Фао. Жертвите на Ирак според различни източници варират от 130 000 до 250 000 ,а жертвите на Иран от 180 000 до 500 000,включително и от употреба на химическо оръжие от Садам.Персите могат да понесат толкова жертви колкото САЩ не могат. Критичният праг за САЩ са 40 000 жертви.

170

Анонимен

преди 4 години

САЩ отдавна не са демонстрирали мощ.Май им е време.

169

Анонимен

преди 4 години

Е да.Първия отговор е атомната програма :-)50 цели по 5 ракети са 250 тактически ракети.Някой сфаща ли какво е това приложено за 5 минути?А Тръмпича намеква за някакви нови неща + това.

168

Г(т)лъмперът

преди 4 години

Самодоволен и *** клоун!

167

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Тръмп дръпна дявола за опашката ...Блажени са ония краварчета, които смятат, че отговор няма да има ....

166

24

преди 4 години

До Валентин ТодоровИ умират правилните хора...Каква г-л-Упост! Прадядо ми убит в междусъюзническата война, прабаба ми покосена от епидемия. Дядо ми остава кръгъл сирак на 5 години. Ти ходил ли си из страната да видиш колко паметници са построени на загинали във войните или говориш от една клавиатура? Ей такива думи ме орвра=щават от нета.

165

Анонимен

преди 4 години

НюЙоркТаймс казват, че Иран е заявил че атомната им програма вече нее ограничена от нищо.

164

Анонимен

преди 4 години

Ирак се реди между атовете *** да не го отнесе, щото от негова територия и негови граждани запалиха едно посолство, а правителството не пратинито полиция, нито армия за охрана, а на третия ден извика шефовете на милицията и после , когатоте си тръгнаха прати охрана.Ирак е солтопка на Иран.

163

Анонимен

преди 4 години

Иракския парламент е гласувал всички чуждестранни страни да напуснат Ирак. Помпено каза че няма да си тръгнат защото народа искал да останат. Винаги съм знаел че демокрацията е власт на народа . Сега вече знам и кой е народа - американският.

162

Анонимен

преди 4 години

До Клаузевиц 186Добре де, местните си се трепят...............а дончо КАКВО ДИРИ ТАМ????????? НЯКОЙ ДА ГО Е ВИКАЛ!?????? Аре да се разкара оттам и отвсякъде по земното кълбо, да си кротне на територията и да си кротува! Всъщност, първо да върне ТЕРИТОРИЯТА НА ИНДИАНЦИТЕ, ТЕКСАС НА МЕКСИКАНЦИТЕ и т.н. и т.н.!!!!!!!!!! НЕ-ЩА-СТ-НИ-ЦИ!!!!!

161

До неразбирам

преди 4 години

Ако четеш новините ще разбереш само едната страна. Ние сме вързани с алианса и до там. Другата страна може да се научи от туристи посещавали страните в близкия исток. Защо много страни, без ресурси, нямат проблеми с никой?

160

До 179 и 181

преди 4 години

Да бе да, той е активен борец само и единствено за налагане на Иранското влияние в близкия изток. Това за И.Д създадена от САЩ е руски наратив. Те направиха глупостите с нападението на Ирак и изтеглянето от там. И.д се случи във вакуума. Но трябва да се пишат глупости

159

Не разбирам

преди 4 години

Троловете не харесваха Обама- дето сключи сделката. Сега не харесват Тръмп. Абе ако е Американско трябва да се мрази. Те са фенове на една Ислямска фанатизирана държава, която иска да има ядрено оръжие! Не е истина

158

Клаузевиц

преди 4 години

Тръмп нищо не е подпалил. Местните открай време не са спирали да се трепят помежду си.Пък ако плашат САЩ с атентати, отговорът е известен, защото Тръмп е по-див и от Буш-младши. Да не говорим, че всички араби с изключение на шиитското малцинство са на страната на американците, плюс Израел.Така че най-добре ще бъде аятоласите да си налягат парцалите да не им хвъкрнат гъжвите.

157

Анонимен

преди 4 години

Иран преди няколко седмици обяви, че отново ще обогатява уран. Това беше отговорът на САЩ. Всички го знаят това и никой, ппвтарям никой няма да подкрепи Иран!! Никой не иска да твзи да имат ядрена бомба.

156

Анонимен

преди 4 години

Дойче Зеле пак взеха да плещят глупотевици. Добре, че знаем що за стока са.

155

Анонимен

преди 4 години

Абе за сега "успя" да направи така, че днес парламента на Ирак гласува ИЗВЕЖДАНЕТО НА ВСЯКАКВИ ЧУЖДЕСТРАННИ ВОЙСКИ ОТ СТРАНАТА ИМ!!! ВКЛЮЧИТЕЛНО и най-вече краварските!!!! За какво му беше на дончо тази авантюра? Сега и в краваристан вече хората протистират против нова война! Тоя май сам ще си се закопа! Язък...досега ми харесваше, тръгнал беше да си разгромява собствената страна, там да прави каквото си иска, ДРУГИТЕ СТРАНИ ДА НЕ ПИПА!

154

Анонимен

преди 4 години

Че краварите друго могат ли да правят!!??