43

шопарА

преди 4 години

КЕ ЯДЕМ ЗАМРАЗЕНО СВИНСКО 20ГОДИШНО ОТ АРЖЕНТИНА И БРАЗИЛИЯ....ммуууххааа.НЯКОЙ ПАК НАПРАВИ ПАЧКАТА.......

42

Бай Х

преди 4 години

Българина е свикнал да го "оправят" , така, че са го " оправили" още един път, би трябвало да не е проблем за него.

41

Do13

преди 4 години

Абе лудия,какво съветско месо си ял ?България изнасяше месо за СССР и пилешко и телешко и свинско.То бива измишльотини,но вие се уливате отвсякъде слуги ***!

40

ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР

преди 4 години

Гешев , Смешка си .Държавата Умира , ИМА Виновни , а ти се чешеш по ,, главата .Какъв е този Свинекоплекс на сред България ?От къде са внесени тези Прасета ?Какви са тези Плъхове - там е като студио на ТВ ?Колко Пари е взела Фирмата Собственик по ЕС Програми ?Анализ - Свинското е с БАНДЕРОЛ - ГЕРБ , и струва повече от Скъпа Дрога - 15 лева за килограм .

39

Анонимен

преди 4 години

Кой зарази плъхове с АЧ?

38

Додо

преди 4 години

Може да са плъховете. Може и да не са!

37

Анонимен

преди 4 години

Западни плъхове явно. Лятото заразата я носиха диви прасета,сега плъхове. БГ я няма,за да защити производителте си,и народа си от западните вредни диверсии,които застрашават националната сигурност,живота и здравето на бг народ,и съществуването на бг свиневъдство. Пролетта ще отровят пак пчелите,но този път по-масово,нали ЕС е подписал с Латинска Америка да им взима вредния мед,и ще го шиБне при нас,не на запад а да се трови бг народ.

36

House M.D.

преди 4 години

Защо на снимката са показани привърженици на ЦДВ-Съдийско знаме-София?

35

I'm

преди 4 години

Така е заради "работещите" държавни бойкови институции! И като цяло "работещата бойкова държавна администрация! Бездарни и прости хрантутници!

34

Totenkopf

преди 4 години

Скъпо вносно свинско и липса на вода така ще е занапред!

33

Анонимен

преди 4 години

Слугите на европейските и канадски господари донесоха свинската чума и двадесет годишното замразено и увкосено незнайно с какво свинско месо. Понеже двадесет годишното месо е вече за унищожаване а този процес е скъп ние ще платим тройно и безропотно ще го изплюскаме . Бог да накаже българоубийците.

32

ХХХ

преди 4 години

Едно малко брадва и край с "като котки са"

31

Анонимен

преди 4 години

Плъхове отгледани в американски лаборатории

30

Смешник

преди 4 години

Клошар от ЧАД е пръднал пред *** комплекса и от там е тръгнала чумата. ( true story)

29

Анонимен

преди 4 години

Избиха животните, източиха водата, окрадоха фондовете...Никога не е бил по-офцедушен народа

28

Непозната

преди 4 години

Нито чума има по свинете, нито каквато и да е друга болест. Просто избиват българските животни, за да внесат от САЩ замразено месо с отдавна изтекъл срок на годност на висока цена. Защо ли всичко е така до болка познато.

27

Анонимен

преди 4 години

Герб да внимават ,плъхове да не навлязат в утайките на Студена,щототогава спасение няма да има....Някой много се дразни,че невървисвинското.Според мен няма и не е имало никаква чума.Купуваме намергелица картофите,но подминавамехимичните вурсчета.Или на Тромпи военното говеждо невърви.

26

гробар

преди 4 години

Всичко което шава и мърда да бъде унищожено.ГЕРБ.

25

Анонимен

преди 4 години

Боко като ходи до щатите, после с плъхове ли се връща, как са го качили на самолета, тц тц тц

24

Анонимен

преди 4 години

Туй обосновано или необосновано предположение ли е понеже все се усложняват причините с причинителите на таз зараза и за туй време вече 1г. как мина все няма обосновка за истинската причина,която колкото и да е сложна дори и в комбинация с други винаги се оказва проста в комбинация с прости за изследване и анализи с доказване за същноста й/им като необоснованноста отпада в процеса на анализите по вид причинители предполагаеми как за местоположение,естествена миграция или не как режим на пропуски