61

Дали?

преди 4 години

До Иван 66Нормално е от "Малъкмек Корпорейшън" да нацвъкат сто хиляди вируса, използващи нарочно незапушени уязвимости в Windows 7, за да "мотивират потребителите" да минат към по-нова версия. И да се разберат с десетте най-големи производители на антивирусен софтуер да си налягат парцалите и да не се месят...Всеки бизнесмен, ако няма кой да му скъса ушите, така би направил.

60

Анонимен

преди 4 години

една система я оправят напълно и изчистят от бъгове и я спират- много просто,за да вземат пак пари за операционна система,от 1млрд потребители като дръпнат по 100 долара,оппаа бил гейтсчо пак на първо място по богатство,другите акционери също,а потребителя пак обран.ХР то си работи перфектно,преди 1година се отказах от него защото всички видеоклипове в нета спряха да работят с него,но извън нета го предпочитам пред 7цата,а нея я предпочитам пред 10тката,всяка следваща е по-зле и по-тежка и ***

59

Патиланско царство

преди 4 години

До Анонимен 68Щото баш специалистите сте сигурно 1 %. Ако сте и толкова. Нали го гледаш тоя пияницата дето бил ползвал "Правец 8C" от Балдуиновата кула.Заради това...;-)Иначе, моите уважения към всички специалисти. Дано не съм обидил някого.

58

бай Стамат

преди 4 години

ако нямате проблем с това, че операционната система си прави каквото иска, то Win10 не е лоша.

57

Black metal

преди 4 години

Пих доста , сега седна на пс. До пича дето ме пита за ОС-ожете, имам МНОГО комшютри, лаптопи и други неща :). Но тази тема вече не ми е интересна, научих нещо ново за System 77, благодаея на пича, но както и двамата отбелязахме, DirectX :))). Abbath - Harvest Pyre е вашето парче :), чекнете го в гъгъл :) !!!!!!

56

Анонимен

преди 4 години

До 69Да, около 90% от хората ползващи лаптопи и персонални компютри, ползват Windows.

55

Анонимен

преди 4 години

До 67Рова са същите дето ревът всеки път, като Facebook смени формат на бутоните, пишейки по 200 линии коментари, как напускали фейсбук и как живота им бил разрушен от тази нежелана и насилствена промяна...

54

Анонимен

преди 4 години

Верно ли все още има хора, които ползват Windows?!? А иначе говорим за "прогрес", нали? ;)

53

Анонимен

преди 4 години

До 69Специалисти сме, зщи да не сме специалист, че го поставяш в кавички, което ще се прави с цел ирония, което просто не е вярно в мо случай. А ти какъв си, и велики определител о и разбира по, оазнавательо на хората, че ме обиждаш така?

52

MS DOS

преди 4 години

Tия реваха същото, като излезе Windows 7: "Искам си XP-то, тая седмица е голяма боза, бавно върви всичко, etc., etc."

51

Иван

преди 4 години

Слагате антивирусна и готово. Никой не ъпдейтва и без това. Проблема е само за корпорациите.

50

Патиланско царство

преди 4 години

Тая статия се коментира от:50 % геймъри, които заради игрите са понаучили компютрите, инфлуенсъри(влогъри, млогъри, инстаграмъри и вся остальная...) и домакини/ки.40 % от хора, които си губят работното време, неуплътнено от работодателя, с форумчета, фейсбуче и коментарчета.10 % компютърни "специалисти".Linux става само за последните десет. Дори Mint е трудна за лаици. MAC не е дори за коментар в България.И няма какво да се лъжем. Microsoft Windows пак ще си наложат, какво са планирали

49

Анонимен

преди 4 години

До 61Стана това, че имаше нисък и терес от компаниите.

48

тТт

преди 4 години

Някой може ли да ми разясни последното изречение от статията?!?!?"Не всички операционни системи, обаче, поддържат по-високата версия на операционната система, напомнят от Microsoft."

47

гражданин

преди 4 години

да спират кво щат, само да не барат фейсо, инстаграмо и туитъро! иначе къде ше слагам фотоси с кравите и овцете!

46

Какво стана с ESUs?

преди 4 години

Или Windows Extendet Security Updates. Ъпдейтитите, касаещи сигурността? Нали щеше да ги има до 01.2023 срещу допълнително заплащане за бизнес потребителите с Enterprice и Professional? Обещаната цена беше нормална за предприятията.Или ви се промени "търговската политика". Пак. Щото не сте монополист, нали...По-добре още три години с Windows 7 срещу заплащане, отколкото с тая резлива боза Windows 10.Та? Какво е положението с тях в България?

45

Анонимен

преди 4 години

Apple е по-добрата платформа.

44

Анонимен

преди 4 години

До 57Ааа не. Тоя хейтър сигурно е на Emacs :D

43

Анонимен

преди 4 години

До чичетоXP SP3 тръгваш на DDR 512 rам и еднивядрен 2.4 ghz процесор от 2005-а.Успех, да под караш адекватно убунту, на тая конфигурация, без да прилича на нещо от 94-а

42

53

преди 4 години

Някой не може да повярва, че Apple и Mac са добр алтернатива и си заслужават парите. Е, предполагам почти цялата Силициева долина е в грешка, че ги ползва.