9

Един от Северозапада

преди 4 години

"Тва е работа на джуджи. Ама с тия ръждясали ракети, кой ги знае руснаците какво са целели и какво са уцелили. Сигурно са стреляли по САЩ, ама са уцелили Багдат."---Нещо или говориш на едро, или много американски филми и електронни игри си гледал, или просто няма какво да кажеш. Моряците на два американски кораба, единия-съвсем на скоро, мислят съвсем друго.А един американски генерал, съвсем открито призна, че кампатията в Сирия им "отвори очите" за руските оръжия, от новите образци....

8

Shark

преди 4 години

"Лице от Държавния департамент обвини Солеймани за смъртта на 608 американци в Ирак" - ами кому к...а дирят там?

7

Аман

преди 4 години

И после къде ще избягат в БГ?САЩ да се махат от Сирия, Либия, Иран, Ирак, че ЕС не иска имигранти.Да се оправя съседите им, чий го дирят САЩ в БИ?

6

Анонимен

преди 4 години

Ами да теглим чоп кой ли пък може да бъде общо взето не е много трудно да се познае кой може да лови риба в мътни води .

5

Анонимен

преди 4 години

Демократите в случая са дълбоко неправи. Не подтискайте кризата оставете я да ескалира. Един болен организъм винаги стига до криза след която или оздравява или умира. Оставете Близкия изток да я изживее най-сетне тая криза която продължава повече от 70 години и да настъпи накрая оздравяването или ликвидацията на всички болни тъкани.

4

Анонимен

преди 4 години

Е то и Иран могат да нарекат Тръмп терорист номер 1 в света. Едни голи думи нищо не значат и не са причина за убийство на някакъв човек. Това, което направиха САЩ е нещо недопустимо.

3

Анонимен

преди 4 години

Кво му стана на Тромпета? Тоя нещо стана агресивен и взе да хвърля всеки ден ракети. Не са хубави тези неща.

2

Анонимен

преди 4 години

Продължавайте чистката. В оня район има милиони прости тикви за ликвидация.

1

Анонимен

преди 4 години

Тва е работа на джуджи. Ама с тия ръждясали ракети, кой ги знае руснаците какво са целели и какво са уцелили. Сигурно са стреляли по САЩ, ама са уцелили Багдат.