19

Анонимен

преди 4 години

Тъкмо да си тръгвам що годе доволен от последната серия на Междузвездните и хоп лесбо целувки...полудях!! Накъде отиваме...пазете децата си!!

18

Романтик

преди 4 години

А педофил, кога?

17

АнонимеН

преди 4 години

ВЪВ ФИЛМИТЕ НА МАРВЕЛ ИМА ПРЕКАЛЕНО МАЛОК СЕ-КС АКО ИЗОБЩО ИМА ТАКЪВ!!!ВЪВ ВСИЧКИТЕ ФИЛМИ В КОИТО УЧАСТВА КАПИТАН АМЕРИКА САМО ДВА ПЪТИ СЕ Е ЦЕЛУНАЛ КАПИТАН АМЕРИКА И ТОЛКОЗ!!!АЗ ИСКАМ ДА ГЛЕДАМ КАК СУПЕРМЕН СЕ ПРАСКА ИЛИ ГО ПРАСКАТ ВСЕ ТАЯ!ГРУПОВИ ИЗПЪЛНЕНИЯ СА ДОБРЕ НО ОЩЕ ПО-ДОБРЕ Е АКО ВКЛЮЧАТ НЯКОЯ ОВЧИЦА И КОЗИЧКА

16

Анонимен

преди 4 години

Вселената на комиксите Marvel е изпълнена с гей и бисексуални супергерои, но за момента има само един транссексуален ***. Тя е част от група ангели, всички мъже, които преминават в женска идентичност.---ДНЕС-А горния текс е копиран от страницата ви. Цензуриращите ви алгоритми са толкова абсурдни, че хващат и собствените ви текстове , усещате ли колко абсурдно е това с тази либерална цензура, която сложихте ? Знаачи вие като го пишете е ок, ама аз като го напиша - *****-чки !?!

15

Анонимен

преди 4 години

Вселената на комиксите Marvel е изпълнена с гей и бисексуални супергерои, но за момента има само един транссексуален ***. Тя е част от група ангели, всички мъже, които преминават в женска идентичност.---дори и да приема Батман и Робин да се опъват взаимно след 3 водки - вече горния текст ми идва леко в повече.

14

Боби

преди 4 години

Целта е ясна... Тъй като, нормалния зрител обикновено се асоцира с главния герой. Така ограничанат прираста в населението, като създават поколение от гейове и травестити. В следващи издания очакваме и появата на некрофил и зоофил. Така създават едно цяло поколение от ***, които не се размножават и не създават проблем с пренаселеноста на планетата.... Господ да пази...какно ли щи идва за напред???

13

Анонимен

преди 4 години

Само в гeй кината ли ще се излъчва

12

До 12

преди 4 години

Такива герои се пробутват в комиксите и филмите изцяло под натиск на ЛГБТИ мафията.

11

Анонимен

преди 4 години

Добре че написахте навреме да стоя по-далеч от ypoдите на Марвел!

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 11Щом в комиксите има такъв герой значи е нормално да има в кино вселената.

9

Анонимен

преди 4 години

Мисля, че ще е интересно да представят транссексуален герой.

8

Анонимен

преди 4 години

До WtfТо само ще си купи билет

7

Бате Гойко

преди 4 години

"искаме нашите филми да са отражение на публиката, която ги гледа. Искаме всеки един от нашите зрители по цял свят да вижда себе си на екрана"На публиката, гледаща подобни "филми", мога само да пожелая -Приятно гледане.

6

СерГей

преди 4 години

А за резидента радефффффф ще има ли роля,той е свикнал да се dупи на кремълското гномче?

5

Анонимен

преди 4 години

Джендърите са много видове в Марвел да дерзаят

4

Get woke, go broke!

преди 4 години

Да видим как ще им потръгне с *** поредицата.

3

Мармалад

преди 4 години

"След успеха на "Капитан Марвел" и "Черната пантера", искаме нашите филми да са отражение на публиката, която ги гледа. ........ значи е ясно какви зрители гледат Марвел - третополови... гей0ве... инвалиди и ***. А скоро ще има глух и азиатец .....

2

Wtf

преди 4 години

Аз няма да заведа детето си на този филм.

1

Патриот

преди 4 години

Няма нужда от кастинг Плевневлиев заковава ролята от раз :)