11

Анонимен

преди 4 години

САЩ е страна хищтник, а хищникът живее от плячка. Хищникът не е нито добър, нито лош, такава е неговата природа - да плячкосва. Проблемът на САЩ е, че не остнаха вече страни които да плячкосва, светът се променя и все повече страни могат да си позволят да не са плячка, особено след възхода на Русия след пропадането и през при Горбачов. Днеса САЩ се проваваля навсякъде. Остава им да плячкосват само жалки васалчета като Бъгария.

10

не може да бъде!

преди 4 години

Така или иначе САЩ са в групата на най-големите производители в света,макар да са далече от това,което са били преди 50г.Проблемът обаче ,според мен ,се състои в това ,че най-голямото им производство е производството на зелени банкноти -печатницата е у тях и сега май работи на максималната скорост!?

9

Кармазъ Сикиш

преди 4 години

Какви технологии бе киртак, всичко в последните 10 години в США се измисля от жълти и кафеви. Тва да направиш едно приложение Uber на React, и да препродаваш чуждите кочини технология ли му викаш. В США просто парите са много евтини, могат да си позволят да хвърлят стотитци милиони гущера за всякакви "високо технологични" глупости, барем една оцелее. А евтини им пари са от петро-долара, т.е. от теб и мен ги точат. Ай със здраве, кауин!

8

До4

преди 4 години

Значи викаш"технологична"нация производител на соя номер едно?

7

Анонимен

преди 4 години

По публикацията работи: Веселина ЙордановаИ на 01.01. ли крадете Новините на другите сайтове?Кой работи днес въобще , виртуалния ви сайт с наети Кочировачи на хонорар и работа от вкъщи

6

Шопа

преди 4 години

Късмета ми от баницата беше, че ше си лягам с мъж и ще се любим.Май ще стане така

5

Анонимен

преди 4 години

Бай Дончо гази китайците както не са ги газили и японците.

4

Анонимен

преди 4 години

САЩ държат технологиите за които скимти Китай пък и доларът все още е валута номер едно. Като прибавим и това, че САЩ са най големия производител на соя в света, както и нямат африканска чума по свинете, както Китай, а там свинското е най-популярното месо е ясно кой е в по-добра позиция.

3

Анонимен

преди 4 години

Китай вече може и без САЩ. САЩ не може без Китай. САЩ никъде няма да се дене, Китай държат здраво САЩ.

2

Анонимен

преди 4 години

САЩ нямат индустрия, нищо не произвеждат. Икономиката им е виртуална - Гугле, Амазон, Фейсбук... правят някакви спекулации и съответно банките записват битове на харддисковете на компютрите после ги интерпретират тези електронни битова като пари и изчисляват БВП. Това което произвеждат Китай като стоки, че дори и Русия, е стотици пъти повече от продукцията на САЩ.

1

Анонимен

преди 4 години

Тръмп май постигна своето.