150

Анонимен

преди 4 години

До Приятелски въпросПредлагам първом да си отиде, да. Тази страница като се затвори ще отворим нова.

149

ПроСоТо

преди 4 години

До Приятелски въпросТонка,това,че ТИ си се набутал/а в задните части на "женерала" и не виждаш "алтернатива" НЕ значи,че тя /алтернативата/ липсва!Липсва СВОБОДАТА да се прояви "АЛТЕРНАТИВАТА"!!!!..За което допринасяш и ти с пробитата си мантра:-"Тиквата нема алтернатива"..ВСИЧКИ ИМАТ АЛТЕРНАТИВА!!!!!..-Буш,Обонго,Сталин,Хитлер,Саддам,Осама...Ей сега е Тръмп..ВСИЧКИ ИМАТ АЛТЕРНАТИВА!!!!!!..но ФЪСТЪЧЕНИТЕ ви мозъчета продължават да тропат дивотията!

148

Приятелски въпрос

преди 4 години

Към всични които искат Бойко да се махне: вие кого предлагате?

147

ПроСоТо

преди 4 години

иначе:-На такива прояви Тиквата е "Строг,но справедлив"..-Гледа строго,говори с дебел глас и стряска лешперите..Същи "Дон Корлеоне"....Като застане обаче пред некой от НАЧАЛНИЦИТЕ му,става по-нисък от тревата..Мазно ухилен,превит,готов да целува крака и здници......................Българио клета,за ТОЯ ли умряха толкова твои ДОСТОЙНИ синове?!?!

146

ДНЕС И УТРЕ

преди 4 години

Ако можете ,ако имате сили и смелост сами да избирате ,пак ли бихте избрали старата 2019 година ?! Не ,бихте се опитали да е маааалко по-добра новата 2020 ,нали! Ами опитайте се де. Ако си искаме от същото то,да повторим 2019 . Кажете си: "аз мога ,аз ще опитам ,аз вярвам !" Защото затова сме тук в този толкова тежък свят ,да опитаме ,да изпитваме и да променяме към добро за нас ,за децата ни и за техните деца ... И да не се чудим в края как е минал живота ни...Както на майка и татко,или ...

145

ПроСоТо

преди 4 години

Тиквун,да са беше научил как се управлява държава ПРЕДИ да започнеш да се упражняваш като "минпридсидатиль"!!!!!!!Да управляваш цяла държава НЕ е като да се учиш да разпъваш шлангове!..Но,ти си "Щастливото овчарче"-Неуко,про..сто,необразовано,но...попаднало сред хора,на които НЕ ИМ ПУКА ЗА СОБСТВЕНИТЕ ИМ БЪДНИНИ..И тези на децата и внуците им...."Жив да си ни,Женерал!"..

144

Анонимен

преди 4 години

"" Увеличихме парите в банковите си сметки, а на вас дадохме трохички. ... "".............Навсякъде по света на тези които чакат някой да им даде ... се дават трохички.В комунистическите диктатури като русия и северна корея ... освен трохичките получавате в допълнение и бой

143

муспи

преди 4 години

Никой не вярва че е била добра, затова 2020 ще бъде такава, че всички ще си спомнят с носталгия за добрата 2019. Силата на дявола е във всеобщото мнение, той е демократ и диктатурата го ограничава.

142

1

преди 4 години

До БОЙКО ЛИ!,а той какъв кръволок е,като и той е комунист.

141

Анонимен

преди 4 години

2019-а беше добра година за България. Работихме много по обедняването на народа.Ускорихме темпа по намаляване на населението.Увеличихме парите в банковите си сметки, а на вас дадохме трохички.Отново с манипулации и фалшификации спечелихме кметските избори, и понеже властта е в нас ние на практика сме бетонирани и никой не може да ни бутне така че продължавайте да гласувате за нас щото друга алтернатива нямате. Аре ЧНГ и ви си знаете. Ваш Боко Суджука!

140

Анонимен

преди 4 години

бате боико що не слезнеш от клона и да разбереш по добре как живечт българитв 90 процента от тях едвам свързват двата края а другите 10 процента са едни хвалипръцковци които да кажем живеят по добре и се правят на велики по форумите че те са постигнали нещо а ние 90 процента защото сме мързеливи затова сме на този хал не е така те са бедни но не мързеливи защото са ЧЕСТНИ ане тарикати като вас които благославяте вожда

139

Легендата

преди 4 години

Добра беше за крадливата пасмина. Много хора си отидоха от този свят с тяхното съдействие.

138

Анонимен

преди 4 години

Можеше ли да бъде по-добре?Да!Можеше ли да бъде по-зле?Да!Какво да се прави, Бг е страна на контрастите!

137

бибо

преди 4 години

2019 г. беше добра, ама само за някои.

136

Анонимен

преди 4 години

Проба-грешка,проба-грешка.Така ви мина годината.,А от проби и грешки така се нагушихте,че вече ризите и саката не можете да закопчаете.

135

чичо Гошо

преди 4 години

До Анонимен136 Значи кадърните и работливите с европейски заплати,а мързеливите и некадърните с африкански?Ми то досега гербаджиите да са умряли от глад,само дето на практика не е така.И още нещо.Дори африканските заплати са по високи от нашите.На всички ЧНГ!

134

Хан Крум

преди 4 години

2020 ще е още "по-успешна" - всеки ще може да си купи българска земя!

133

самолетоносач на сащ

преди 4 години

Най успешна е за военно-промишления комплекс на САЩ-произвежда високотехнологични изтребители ф16 и ги продава на бедни държави.

132

Анонимен

преди 4 години

Млада БГмайко, недей да лаеш срещу децата с увреждания, просто се моли твоето да не го стига, щото знае ли човек. Иначе си права - малко са парите за децата, малко са и майчинските. Права се постигат със солидарност, а не със завист и нападки. На един огън се печем, а не се подкрепяме - резултатът е ясен: работещи бедни, нация, обречена на изчезване. Честита Нова година! Разумът да пребъде!

131

Анонимен

преди 4 години

До До 129Аз не те питам защо си го написал, а те питам ТИ какво направи, за да подобриш положението си и положението в България. Само с черногледство нищо няма да подобриш. Понял?